thelos257 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Την καλησπερα μου σε ολους ες σας ψαχνομαι αναμεσα σε αυτα τα δυο. Θα ηθελα απλα πραγματα: 1) Να υπαρχει αρκετα καλη καμερα την μερα και την νυχτα 2) Να υπαρχει αρκετα καλη μπαταρια που υπαρχει ηδη πιστευω και στις δυο συσκευες (4000mAh) 3) Να αναβαθμιζεται για δυο χρονια ανετα χωρις να καθυστερει. Επειδη δεν ξερω αυτη την εταιρια καθολου την Xiaomi θα μπορω να το φερω στα μετρα μου με συρταρι εφαρμογων και να του αλλαξω τα εικονιδεια αν δεν μου αρεσουν να βαλω π.χ. τα Google οπως Google Camera Gcamera , Google τηλεφωνο , Android Messenger Google ή οχι ;
saruman123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 1) κανένα από τα δύο 2)- 3)ως γνωστόν η Xiaomi είναι η τελευταία στις αναβαθμίσεις.Το καλό είναι ότι υποστηρίζει μέχρι και κινητά 3 ετών. Αυτό μπορείς με έναν Launcher. Γνώμη μου είναι ένα το Mi Mix 3 . 1 1
thelos257 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 50 λεπτά πριν, saruman123 είπε 1) κανένα από τα δύο 2)- 3)ως γνωστόν η Xiaomi είναι η τελευταία στις αναβαθμίσεις.Το καλό είναι ότι υποστηρίζει μέχρι και κινητά 3 ετών. Αυτό μπορείς με έναν Launcher. Γνώμη μου είναι ένα το Mi Mix 3 . Καλησπερα κοιταξα στην Κυπρο οπου μενω αλλα δυστοιχως δεν ειναι διαθεσιμο το Mi Mix 3: https://www.public-cyprus.com.cy/product/tilefonia/kinita-smartphones/xiaomi-mi-max-3-64gb-smartphone-mayro/prod9482679pp/ Και ειναι σε ωραια τιμουλα 330. Εσυ ποιο προτεινεις ;
tsipakis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 το pocophone τα κατουραρει ολα , ειναι οτι καλυτερο υπαρχει 1
thelos257 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, tsipakis είπε το pocophone τα κατουραρει ολα , ειναι οτι καλυτερο υπαρχει Εχει και Radio FM ; Παιρνει και αναβαθμισεις για περισσοτερα απο 3 χρονια θα παρει και την Pie ;
Comic maniak Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, thelos257 είπε Εχει και Radio FM ; Παιρνει και αναβαθμισεις για περισσοτερα απο 3 χρονια θα παρει και την Pie ; Περισσοτερο απο 3 χρονια δεν περνει κανενα κινητο. Χαλαρωσε. Και ναι εχει radio fm και θα παρει και την Pie.
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλησπερα κοιταξα στην Κυπρο οπου μενω αλλα δυστοιχως δεν ειναι διαθεσιμο το Mi Mix 3: https://www.public-cyprus.com.cy/product/tilefonia/kinita-smartphones/xiaomi-mi-max-3-64gb-smartphone-mayro/prod9482679pp/ Και ειναι σε ωραια τιμουλα 330. Εσυ ποιο προτεινεις ; Δεν υπάρχει ακόμη. Μόνο από έξω. 3 ώρες πριν, thelos257 είπε Εχει και Radio FM ; Παιρνει και αναβαθμισεις για περισσοτερα απο 3 χρονια θα παρει και την Pie ; Ραδιόφωνο έχει. Για τρία χρόνια όχι. Την Pie την έχει πάρει αλλά με αρκετά προβλήματα. Αν θες κοίτα κανένα καινούργιο Pixel που έχει 2+1 χρόνια αναβαθμίσεις. 13 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλησπερα κοιταξα στην Κυπρο οπου μενω αλλα δυστοιχως δεν ειναι διαθεσιμο το Mi Mix 3: https://www.public-cyprus.com.cy/product/tilefonia/kinita-smartphones/xiaomi-mi-max-3-64gb-smartphone-mayro/prod9482679pp/ Και ειναι σε ωραια τιμουλα 330. Εσυ ποιο προτεινεις ; Αυτό είναι άλλο κινητό. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από saruman123
thelos257 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Comic maniak είπε Περισσοτερο απο 3 χρονια δεν περνει κανενα κινητο. Χαλαρωσε. Και ναι εχει radio fm και θα παρει και την Pie. Να σαι καλα σε ευχαριστω πολυ αλλα γιατι να μην πηγαινουν για 3 χρονια οι ενημερωσεις ειναι 2 ενημερωσεις λογισμικου και ακομα ενας χρονος με ενημερωσεις ασφαλειας. 3 ώρες πριν, saruman123 είπε Δεν υπάρχει ακόμη. Μόνο από έξω. Ραδιόφωνο έχει. Για τρία χρόνια όχι. Την Pie την έχει πάρει αλλά με αρκετά προβλήματα. Αν θες κοίτα κανένα καινούργιο Pixel που έχει 2+1 χρόνια αναβαθμίσεις. Αυτό είναι άλλο κινητό. Το Πιξελ ξεφευγει απο το Βαουσκετ μου μονο το Pixel XL 1 μπορω να παρω. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από thelos257
Comic maniak Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, thelos257 είπε Να σαι καλα σε ευχαριστω πολυ αλλα γιατι να μην πηγαινουν για 3 χρονια οι ενημερωσεις ειναι 2 ενημερωσεις λογισμικου και ακομα ενας χρονος με ενημερωσεις ασφαλειας. 3 ώρες πριν, saruman123 είπε Αναφερομουν στις αναβαθμισεις λογισμικου (αποκλειστικα). Σορρυ δεν το διευκρινισα. 1
thelos257 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Στις 2/1/2019 στις 5:56 ΜΜ, Comic maniak είπε Αναφερομουν στις αναβαθμισεις λογισμικου (αποκλειστικα). Σορρυ δεν το διευκρινισα. Α και εσυ δεν μου το διατυπωσες σωστα να καταλαβω και εγω καλυτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα