airtrelomike13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα και Καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη ΜΟΝΟΝ όσοι γνωρίζουν από πολυμηχανήματα. Παράγγειλα τον Samsung Express M2675F, τι γνώμη έχετε γι αυτό το πολυμηχάνημα? Γενικά είναι καλό?
gioren Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δεν ξερω γενικα αλλα σε εμενα δυο πολυμηχανηματα Samsung δεν ειχαν καλη διαγωγη .Βεβαια χρησιμοποιούσα toner τριτων .Το τωρινο clx 4195 σκεφτομαι να το αλλαξω γιατι κανει γραμμες στην εκτυπωση απο transfer belt και δεν συμφερει να το αλλαξω !
nik veriotis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Στις 1/1/2019 στις 6:17 ΜΜ, airtrelomike13 είπε Παιδιά καλησπέρα και Καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη ΜΟΝΟΝ όσοι γνωρίζουν από πολυμηχανήματα. Παράγγειλα τον Samsung Express M2675F, τι γνώμη έχετε γι αυτό το πολυμηχάνημα? Γενικά είναι καλό? από τις ποιο καλές επιλογές πολύ αξιόπιστο
ultraex2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Στις 1/1/2019 στις 6:17 ΜΜ, airtrelomike13 είπε Παιδιά καλησπέρα και Καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη ΜΟΝΟΝ όσοι γνωρίζουν από πολυμηχανήματα. Παράγγειλα τον Samsung Express M2675F, τι γνώμη έχετε γι αυτό το πολυμηχάνημα? Γενικά είναι καλό? 2 φιλοι μου που εχουν το SL 2070 WIFI σε μικρο επαγγελματικο επιπεδο δεν ακουσα καποιο παραπονο !!
nik veriotis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 6/1/2019 στις 12:16 ΠΜ, smask είπε φθηνα toner και drum υπαρχουν ? υπάρχουν συμβατά αρκεί να είναι καλής ποιότητος ειδικά το τόνερ να πάρεις το 116 L που είναι το μεγάλο θα σου έρθει ποιο φθηνά το κόστος ανά σελίδα Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από nik veriotis
marmagia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Εγώ έχω το Samsung m2070fw. Εξαιρετικός. Πολύ φθηνά τονερ συμβατά και δουλεύει απροβλημάτιστα. Είχα και στο παρελθόν Samsung και δεν είχα κανένα θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα