Προς το περιεχόμενο

->Κοιτάξτε πως κατάντησε το laptop μου !!!<-

gv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε μην λετε ανακριβειες

σουπερ το καναν, αντικλεπτικο συστημα εινα να αποτρεπει του κλεφτες :)

καλα σοβαρα πως εγινε ετσι; πριν πως ηταν;

Δημοσ.

Έπρεπε να το δείτε πριν το καθαρίσουν ... εξοπλισμός και υπολογιστής θάφτηκαν κάτω από αραιό διάλυμα σόδας για πάνω από 1 ώρα ...

Το έπλυναν με πιεστικό για να το φωτογραφίσω για τελευταία φορά.

ευτυχώς που ήταν της εταιρίας στην οποία δουλεύω ...

θα σας φωτογραφήσω κάποια στιγμή και το καινούργιο μου ... καθώς και την κατάσταση πρίν το πλύσιμο ... αν την έχω κρατήσει ...

θα προσπαθήσω να τις βρώ αύριο το πρωί ...

Δημοσ.

??????????????????????????????????????

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ποιός πανέξυπνος τα κατάφερε??????????????????

Λέω και εγώ πως είσαι τόσο cool! Πες από την αρχή ότι είναι της εταιρίας σου και στα π@π@κια σου (Βασικά και το laptop παπάκι έγινε :D ).

Δημοσ.

Re megale me to sympa8io alla exw thn entypwsh oti mas ta les kapws fouskwmena...

1on: Empisteythkes ena laptop na to dwseis se 3ena xeria pou den katexoun k gnwseis panw se pc??? :shock:

2on: To edwses gia plysimo??!! :shock: Ti einai re megale, kana mpoufan? Kai e3allou ti plysimo??!?! Nomizw pws monos sou mporeis na ta katafereis kalytera apo ka8e allon mias k einai diko sou k to ponas.

3on: Oraia, k afou sto kanan pws sto kanan, giati den tous kynhghses nomika 'h kapws vre paidi mou?? Ti eisai, kanas Onasis??

Den 8elw file mou na se diapseysw kai den sta lew ayta kakoproaireta alla mou dhmiourgh8hkan euloga erwthmata mias kai den mporei k poly na to xwresei o nous mou...

Pantws an einai ontws etsi ta pragmata lypamai poly :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...