gv Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Το έδωσα να μου το καθαρίσουν και κοιτάξτε την μέθοδο που εφάρμοσαν !!! (Δυστυχώς η φωτό είναι πραγματική και δεν την βρήκα στο internet) http://briefcase.pathfinder.gr/download/palinas/19402/225252/0/old_pc_1.jpg
mrFrodo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Καλέ! πόνεσε η ψυχή μου! ποιός στο κατάντησε έτσι?!?!?!!!
Eyal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 To teleio "ka8arisma" ... Kai twra ti 8a kaneis file ??
ApostolosA Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 AZERTY πληκτρολόγιο ??? Δικό σου έ !!! Τεσπα. Καλύτερα που εγινε ετσι να παρεις ενα με QWERTY πληκτρλόγιο
orck Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 ρε μην λετε ανακριβειες σουπερ το καναν, αντικλεπτικο συστημα εινα να αποτρεπει του κλεφτες καλα σοβαρα πως εγινε ετσι; πριν πως ηταν;
deathlok Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 koustoumi einai kai to edoses gia katharisma?? kala me piestiko sto plinane??
gv Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Έπρεπε να το δείτε πριν το καθαρίσουν ... εξοπλισμός και υπολογιστής θάφτηκαν κάτω από αραιό διάλυμα σόδας για πάνω από 1 ώρα ... Το έπλυναν με πιεστικό για να το φωτογραφίσω για τελευταία φορά. ευτυχώς που ήταν της εταιρίας στην οποία δουλεύω ... θα σας φωτογραφήσω κάποια στιγμή και το καινούργιο μου ... καθώς και την κατάσταση πρίν το πλύσιμο ... αν την έχω κρατήσει ... θα προσπαθήσω να τις βρώ αύριο το πρωί ...
wizard Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 ?????????????????????????????????????? Ποιός πανέξυπνος τα κατάφερε?????????????????? Λέω και εγώ πως είσαι τόσο cool! Πες από την αρχή ότι είναι της εταιρίας σου και στα π@π@κια σου (Βασικά και το laptop παπάκι έγινε ).
Angeldust Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Kala ti einai to laptop kai to edoses gia ka8arisma? Autokinito?
NoD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Το εδωσες να το καθαρισουν :?: :!: Δεν το καταλαβα αυτο... :roll:
V@nt- Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Re megale me to sympa8io alla exw thn entypwsh oti mas ta les kapws fouskwmena... 1on: Empisteythkes ena laptop na to dwseis se 3ena xeria pou den katexoun k gnwseis panw se pc??? 2on: To edwses gia plysimo??!! Ti einai re megale, kana mpoufan? Kai e3allou ti plysimo??!?! Nomizw pws monos sou mporeis na ta katafereis kalytera apo ka8e allon mias k einai diko sou k to ponas. 3on: Oraia, k afou sto kanan pws sto kanan, giati den tous kynhghses nomika 'h kapws vre paidi mou?? Ti eisai, kanas Onasis?? Den 8elw file mou na se diapseysw kai den sta lew ayta kakoproaireta alla mou dhmiourgh8hkan euloga erwthmata mias kai den mporei k poly na to xwresei o nous mou... Pantws an einai ontws etsi ta pragmata lypamai poly
tar Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 ama to sideroseis me euro pro tha ine ok!! prosoxi to sidero oxi gia mallina giati tha kolisei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.