Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά παιδιά το έχω κάψει και δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά....σε πολυκατοικία με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου έχει νόημα να κοιτάω ποτέ αναβουνν τα υπόλοιπα 9 διαμερίσματα για ανά ανάβω και εγώ....εγώ λέω όχι γιατί πληρώνουμε με την ώρα μεν αλλά λόγω ότι τις περισσότερες μέρες καίνε το πολυ ένα διαμέρισμα η ώρα βγαίνει πολύ ακριβή...κάνω κάπου λάθος ;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Έχει νόημα να υπάρχει ήδη κυκλοφορία στους σωλήνες της πολυκατοικίας πριν ανάψεις, ώστε να μη χρειαστεί να "την κάνεις εσύ". Επίσης όσο πιο ζεστά είναι τα διαμερίσματα γύρω από το δικό σου, τόσο πιο εύκολα θα πιάσει την θερμοκρασία που θέλεις.
kage Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειτε αναψει ενα διαμερισμα ειτε ολα ο καυστηρας καιει το ιδιο...+την υπερδιαστασιολόγηση που εκαναν παλιοτερα+1ευρω το λιτρο καλυτερα να γυρισετε σε κοινοχρηστο συγκεκριμενες ωρες Μονο ατομικος λεβητας με καυστηρα ειναι αυτονομος.πετρελαιου ή φυσικου αεριου Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από kage 1
gia_nnis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, tzoyris7 είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά παιδιά το έχω κάψει και δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά....σε πολυκατοικία με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου έχει νόημα να κοιτάω ποτέ αναβουνν τα υπόλοιπα 9 διαμερίσματα για ανά ανάβω και εγώ....εγώ λέω όχι γιατί πληρώνουμε με την ώρα μεν αλλά λόγω ότι τις περισσότερες μέρες καίνε το πολυ ένα διαμέρισμα η ώρα βγαίνει πολύ ακριβή...κάνω κάπου λάθος ; Ναι γιατι τα σωματα σου θα ζεσταθουν πιο γρηγορα..! Αρα θα ζεσταθει πιο γρηγορα το σπιτι σου...!!! Οποτε και ο θερμοστατης για αρχη.. θα δωσει πιο νωρις off Εν κατακλειδι γλυτωνεις καποια λεπτα χρονοχρεωσης..! ΥΓ Μην το καψεις σε χρειαζομαστε!!!😋
kanesaxo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, kage είπε Ειτε αναψει ενα διαμερισμα ειτε ολα ο καυστηρας καιει το ιδιο...+την υπερδιαστασιολόγηση που εκαναν παλιοτερα+1ευρω το λιτρο καλυτερα να γυρισετε σε κοινοχρηστο συγκεκριμενες ωρες Μονο ατομικος λεβητας με καυστηρα ειναι αυτονομος.πετρελαιου ή φυσικου αεριου Ετσι ακριβώς. Αν υπάρχει φυσικό αε΄ριο και ειναι το διαμερισμα του φιλου, ας κανει τη κίνηση. Με 1200-1300ε παιρνει ενα λεβητοκαυστήρα αερίου καλής σειράς. Συν περαστικά, υλικά και καθάρισε
gia_nnis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, kage είπε Ειτε αναψει ενα διαμερισμα ειτε ολα ο καυστηρας καιει το ιδιο...+την υπερδιαστασιολόγηση που εκαναν παλιοτερα+1ευρω το λιτρο καλυτερα να γυρισετε σε κοινοχρηστο συγκεκριμενες ωρες Μονο ατομικος λεβητας με καυστηρα ειναι αυτονομος.πετρελαιου ή φυσικου αεριου Εδω να διευκρινισουμε σαν στιγμιαια καταναλωση ειναι το ιδιο.. Δηλαδη οσο μεγαλωνουμε τις απωλειες τοσο ο καυστηρας δουλευει παρατεταμενα προκειμενου να φτασει την επιθυμητη θερμοκρασια νερου που του εχουμε ορισει.. Αρα η συνολικη καταναλωση παει αλλου..!
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Εγω παλιά σε μια πολυκατοικία που έμενα είχα τοποθετήσει ενα θερμόμετρο στις κεντρικές σωλήνες και αναβα μόνο οταν έβλεπα ότι υπαρχει κυκλοφορίας ζεστού. 1
gia_nnis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εγω παλιά σε μια πολυκατοικία που έμενα είχα τοποθετήσει ενα θερμόμετρο στις κεντρικές σωλήνες και αναβα μόνο οταν έβλεπα ότι υπαρχει κυκλοφορίας ζεστού.
adi32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Εχει αλλαξει κατι με το παγιο που πρεπει να χρεωνονται ολοι ? Μπορουμε να το μηδενισουμε ? πχ ειναι 10 διαμερισματα τα 3 ειναι κλειστα 2 θελουν να λειτουργει αυτονομα και 5 θελουν να λειτουργει με ωραριο (το αναβαμε ολοι 6-9 το βραδυ) Μπορουν αυτοι οι 2 να υποχρεωσουν να λειτουργει αυτονομα ? Αυτοι οι 2 μπορει να το αναβουν ολη μερα και να καψουν ολο το πετρελαιο σε μια βδομαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα