Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους...

Αγορασα πριν λιγες μερες την sony 55" KD-55XF8505... οταν προσπαθω να κανω mirroring μεσω ταμπλετ ή λαπτοπ εχω γενικα αρκετες δυσκολιες συνδεσης...χανεται η συνδεση η καθυστερει πολυ....εκτος απο αυτο το κυριο προβλημα ειναι οτι οταν την συνδεω με το λαπτοπ ο ηχος κανει μικροδιακοπες πραγμα πολυ εκνευριστικο...γνωριζει κανεις που μπορει να οφειλεται? Μιλαμε για τηλεοραση ολοκαινουργια κ εχω ψιλοξνερωσει....

Δημοσ.

καλησπερα και καλη χρονια.

Ειναι γνωστο το προβλημα (lag) με τις sony και δεν πιστευω οτι υπαρχει λυση.Εγω φαντασου στην XF9005 με λαπτοπ εχω τρομερο lag,με το κινητο ομως δεν εχω κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Με το ταμπλετ και το κινητο δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα...μονο με το λαπτοπ....ηθελα να βλεπω ταινιες κ αγωνες μεσω mirroring κ ξενερωσα τρελα....δηλαδη δν υπαρχει καποια λυση?

Υ.Γ. την τηλεοραση την βρηκα στσ 700€...επειδη ειμαι ψιλοασχετος ηταν καλη η αγορα σρ αυτα τα λεφτα? Για ps4 pro, netflix, ταινιες κ αγωνες??

Δημοσ.

Εννοω οτι τα spec της δεν ειναι τιποτα φοβερο για ταινειες παιχνιδια και μπαλα.Με αυτα τα spec εβρισκες και με λιγοτερα χρηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...