iSAD Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους , χθες μου ηρθε ενα usb 2.0 απο ebay που ειχα παρει 4GB... την 1η φορα που το συνδεσα στον υπολογιστη τον διαβασε κανονικα μετα το εβγαλα και μολις πηγα να το βαλω παλι ακουγεται ο ηχος κανονικα οτι συνδεθηκε αλλα δεν μου το εμφανιζει πουθενα...το δοκιμασα και σε 2ο υπολοτιστη παλι τιποτα...σημερα μολις το εβαλα παλι την 1η φορα το ανοιξε μολις πηγα να το δοκιμασω 2η φορα παλι τιποτα...ετρεξα τα cmd να δω αν το διαβαζει το δειχνει μεσα κανονικα αλλα το θεμα ειναι οτι για χωρητικοτητα μου βγαζει 0 οτι και καλα συνδεω κατι που δεν ειναι τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) μηπως βοηθησει αυτο εδω https://www.secnews.gr/135357/fix-a-flash-usb-sd-card-with-diskpart-command/ Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα