Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

πανέξυπνο μπραβο! τωρα να βγάλουν και μπλουζάκι με φωτεινή επιγραφή "ειμαι πρεζακι"

ΑΑ ρε τι μ@λ*** ειναι αυτες!

1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

ενω οσο το χει υπαρχει περιπτωση να βαρεσει ναλοξονη να χαλασει τη "διαθεση"? πιο πιθανο ειναι να βαρεσει οποιον κανει το καλο 🤣

ας ειναι και υδροχλωρική Ναλοξονη για να μην τους χαλασει το στομαχάκι τους καλε 😛 

Δημοσ.

Καλη φαση το smartjunkie, για τιποτα σπανιους πλουσιους που δεν μπορουν να κοψουν τα οπιοειδή, γιατι στου υπολοιπους και τζαμπα να το δωσεις θα το σκωτοσουν με τη πρωτη ευκαιρια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Όχι άλλα κάποτε το έκαναν. Άμα τους κάνουν καλά και κόψουν έχει ένα πελάτη πίσω ξανά το κράτος.

Το ίδιο και σε αυτούς με τα τροχαία. Τουλάχιστον αυτοί που σκοτώνονται μόνοι τους από υπερβολική ταχύτητα ή χωρίς κράνος θα έπρεπε να έχουν το ελεύθερο να πράξουν όπως επιθυμούν από την στιγμή που είναι μόνοι τους και δεν είναι με κάποιον άλλον ή να απειλούν κάποιον άλλον άμεσα ή έμμεσα. Αντ' αυτού τρώνε κλήση. Γιατί; Προστασία με το ζόρι;

Αυτός που τρέχει με υπερβολική ταχύτητα είναι πολύ πιθανό να πάρει και άλλους μαζί του στον θάνατο.

Ακόμα και με μηχανή.Πρόσφατα έγινε ατύχημα στην περιοχή μου:Μηχανή που πήγαινε με 150 χμ σκότωσε πεζό που περνούσε τον δρόμο σαν πρόβατο κοιτάζοντας το κινητό.Ο οδηγός επίσης σκοτώθηκε και ο συνοδηγός εντατική.

Οδηγός:Ετρεχε για να ξεκ@@@ώσει.

Πεζός:Για το messenger ρε γαμώτο!

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα το βάλω στο αγόρι μου για να ξέρω αν το παρακάνει.

δυστυχώς 😟

Υ.Γ. Στο thubnail φαίνεται σαν να το έσπασε.. μάλλον HD-MDMA θα πήρε και θα του έδωσε μια 🙃

Επεξ/σία από Pokemon640
Δημοσ.

Tωρα με εβαλαν σε ιδεες :) να βγαλουν μια τετοια συσκευη για την χοληστερινη !! οποτε τρωμε μαλακιες και ανεβαινει επικινδυνα να μας ειδοποιει πχ πανω απο τα 220 που ειναι το οριο !! Να δεις τι γρηγορα θα κοψεις καποιεςτροφες η ακομα και το καπνισμα.Εχουνε πεθανει πιο πολυ ανθρωποι (εχω χασει τους μισους φιλους μου απο εμφραγματα λογο χοληστερινης) απο αυτο παρα απο τα ναρκωτικα !!! Τωρα για εναν προχωρημενο χρηστη νομιζω (δικια μου αποψη) ειναι μονο μια μικρη καθυστερηση στην ηδη τελειωνενη ζωη του !! Πολλοι λιγοι καταφερνουν να απεξαρτηθουν απο αυτην την μαστιγα !!  

Δημοσ.

υπάρχουν πολλές παρόμοιες συσκευές για health monitoring με παρόμοια χρήση (πχ για το ζαχαρο). δεν είναι κάτι το καινούργιο. 

θα τα δούμε στο σύντομο μέλλον με τα λεγόμενα smart hospitals στο εξωτερικό. 

η συσκευή είτε θα ειδοποιεί ασθενοφόρο είτε θα δίνει την δόση αυτόματα.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, telis είπε

Θα είναι ο άλλος κόκκαλο από την πρέζα και θα νομίζει ότι βλέποντας τα λαμπάκια και τον ήχο, ότι έχει ανέβει περιπολικό της αστυνομίας στο χέρι του... 

Δεν υπάρχει αυτό που λες. Αν δεν έχεις πιει πρέζα μην εκφέρεις γνώμη. Έπινα 17 χρόνια. Είμαι καθαρός από το 2012. Η ηρωινη είναι ναρκωτικό ψυχολογίας. Σου αλλάζει το συναίσθημα και βαράς και καμιά νταγκλα. Ούτε παραισθησεις βλέπεις τπτ. Και η συσκευή είναι άχρηστη. Αν πάρεις υπερβολική δόση πριν αδειάσει η σύριγγα είσαι ήδη σε κώμα... 

11 ώρες πριν, nvnight είπε

Πάρτε πρέζα, δε τρέχει, θα σας σώσει το ρολόι...μια χαρα

Δεν κατάλαβες καλά κάτι. Ο τοξικομανης πίνει για να πεθάνει. Δε θέλει να σωθεί η να ζήσει. Κ δεύτερον άχρηστη η συσκευή. Δεν έχει νόημα σε αυτή τη μορφή. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Πρωτοπιριακό γκατζετάκι και είμαστε σίγουροι ότι αν έρθει Ελλάδα μπορούν να το προμηθευτούν οι αρχές, μήπως σώσουν από τον λευκό θάνατο νέα παιδιά που χάνονται τόσο άδικα, αν φυσικά ενδιαφερθούν οι άρχοντες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...