georgemoy Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Καλή χρονιά με υγεία στο forum! Μόλις ράγισα το τζάμι (όχι την οθόνη) απο το note 9 μου! Πρέπει να πάω για αλλαγή οθόνης ? Γίνεται να αλλάξει μόνο το τζάμι? Μένω Θεσσαλονίκη! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Alexthekiller1993 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Απο οσο γνωριζω πανε πακετο οθονη με το τζαμακι αναγκαστικα!
SeNNinhA Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, georgemoy είπε Καλή χρονιά με υγεία στο forum! Μόλις ράγισα το τζάμι (όχι την οθόνη) απο το note 9 μου! Πρέπει να πάω για αλλαγή οθόνης ? Γίνεται να αλλάξει μόνο το τζάμι? Μένω Θεσσαλονίκη! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Τα αλλαζεις και τα δυο μαζι. Δεν ειναι φθηνη επισκευη
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Γυρω στα 300 ευρω πρεπει να ειναι νομιζω..
HateMe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δεν σου μπήκε καλά το νέο έτος.. Προσοχή ρε παιδιά 😕 1
Netr0nic Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Τυπικά κάποιος που ξέρει καλά και διαθέτει εξοπλισμό μπορεί να σου αλλάξει μόνο το τζαμί με την μέθοδο Loca ή Oca. Στην πράξη όμως δεν το πετυχαίνουν όλοι και δεν πιστεύω να σε συμφέρει και ιδιαίτερα η αλήθεια! Για την ώρα αυτό μου μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ένα tempered glass τύπου whitestone dome που εφαρμόζει με υγρή κόλλα και uv light ώστε να μην προχωρήσει μελλοντικά το ράγισμα (όσο γίνεται). Το έχω κάνει σε αρκετά κινητά, οι περισσότεροι τα έχουν αφήσει έτσι καιρό τώρα, όλα μια χαρά! 1
iPhonex Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Χαιρετάω την παρέα Οσο αφορα Αλλαγή Τζαμι σε αυτα edge s8 s9 note 8 9 είναι δύσκολα και θέλει ειδικά μηχανήματα oca πρεσα ψειγιο κλπ νμζ οτι στην Ελλάδα δεν Υπάρχουν πολλοί ππυ υο κάνουνε αυτο . Επειδή το ειχα ψαξει και εγω σε ενα s8 βρήκα ενα παιδι που τα κάνει για μαγαζια αυτα που καλη δουλεία και περίπου μιση τιμη απο οτι ζητάνε στη Samsung . Το προφιλ του είναι https://www.insomnia.gr/profile/340666-017/ Νίκος αν θυμάμαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα