kalogero Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε Το 8 πήρα και το έστειλα πίσω γιατι είχε φθορά ανάμεσα στο πλαίσιο και την οθόνη Και καλά έκανες .. μην σου δώσουν το ίδιο επισκευασμένο Να ζητήσεις καινούργια σφραγισμένο εφόσον το πήρες καινούργιο κι εσυ
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, kalogero είπε Και καλά έκανες .. μην σου δώσουν το ίδιο επισκευασμένο Να ζητήσεις καινούργια σφραγισμένο εφόσον το πήρες καινούργιο κι εσυ Έχει διευθετηθεί αδερφέ, ευχαριστώ για τις συμβουλές Αναμένω καινουργια συσκευή Ψάχτηκα λιγο για το fast charging by the way αλλα είδα οτι ειναι λιγο ακριβό 1
kalogero Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Έχει διευθετηθεί αδερφέ, ευχαριστώ για τις συμβουλές Αναμένω καινουργια συσκευή Ψάχτηκα λιγο για το fast charging by the way αλλα είδα οτι ειναι λιγο ακριβό 👍 Εγω χρησιμοποιώ και του iPad .. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από kalogero
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Και εγώ αυτό έχω, στα 12W ωστόσο νομιζω και όχι type c
czarjuly Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σκέφτεται η μάνα μου να πάρει δώρο στην αδερφή μου το i phone 7 για να αντικαταστήσει το i phone 5 που έχει,αξίζει σαν αγορά; Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από czarjuly
yazidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Σαν κινητό είναι πολύ καλό. Το έχω στην κατοχή μου και δε μου λείπει κάτι από άποψη ταχύτητας εν έτη 2019. Το μόνο πρόβλημα είναι πως αρκετά έχουν παρουσιάσει προβλήματα, με μικρόφωνα ειδικά. Προσωπική μου άποψη, αν σας παίρνει, καλύτερα προτιμήστε το iphone 8 1
czarjuly Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, yazidis είπε Σαν κινητό είναι πολύ καλό. Το έχω στην κατοχή μου και δε μου λείπει κάτι από άποψη ταχύτητας εν έτη 2019. Το μόνο πρόβλημα είναι πως αρκετά έχουν παρουσιάσει προβλήματα, με μικρόφωνα ειδικά. Προσωπική μου άποψη, αν σας παίρνει, καλύτερα προτιμήστε το iphone 8 Δυστυχώς θα το πάρουμε με δόσεις και από ότι είδα στον Κωτσόβολο βγαίνει 200 ευρώ ακριβότερο το οχτάρι
kriosgr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Στις 1/1/2019 στις 6:19 ΜΜ, thetiesthatbind είπε Για 8αρι σκέφτομαι, νομίζω θα με καλύψει απόλυτα. Ούτως ή άλλως δεν κάνω κάτι τρελό με το κινητό. Δηλαδή δεν παίζω παιχνίδια κλπ Αυτό μην το ξαναπείς. Ειδικά αν παίζεις games τα iphone είναι η κορυφαία επιλογή. Έχεις ξεκινήσει το game και βρίσκεσαι στα settings και το android δίπλα ακόμα φορτώνει το παιχνίδι... Αν σε κάποια φάση αργότερα θελήσεις να κατεβάσεις κάποιο game να το δοκιμάσεις, μην διστάσεις. Έχεις τέλειο κινητό για games.
thetiesthatbind Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, kriosgr είπε Αυτό μην το ξαναπείς. Ειδικά αν παίζεις games τα iphone είναι η κορυφαία επιλογή. Έχεις ξεκινήσει το game και βρίσκεσαι στα settings και το android δίπλα ακόμα φορτώνει το παιχνίδι... Αν σε κάποια φάση αργότερα θελήσεις να κατεβάσεις κάποιο game να το δοκιμάσεις, μην διστάσεις. Έχεις τέλειο κινητό για games. Απλά είπα ότι δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό 😛 Αλλά ευχαριστω! ΥΓ. Άλλαξε αβαταρ βλέπω L2 και ένα δάκρυ κυλάει κάθε φορά 😭😁 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα