thetiesthatbind Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα και καλή χρονιά! Έχοντας για χρόνια το iPhone 6s και βαθιά ερωτευμένος με το iOS αν και πλέον τε iPhone δεν προσφέρουν κάτι καλύτερο σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, σε ποιο iPhone να παω; 7, 8, κάποιο από τα ποιο καινούργια;
bahamut_zero Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Αυτο μονο εσυ το ξερεις. Για εμενα το xs ειναι το καλυτερο, αλλα πολυ ακριβο. Η χρυση τομη σε iphone ειναι το xr ή αν εχεις μικροτερο budget 8+. 1
petrostr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μεταξύ XR ή iPhone X, για μένα πήγαινε σε Χ, εκτός... αν σε παίρνει οικονομικά και πας σε XS. XR, 8, κλπ... για μένα προσωπικά ΜΗΝ πας. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Για 8αρι σκέφτομαι, νομίζω θα με καλύψει απόλυτα. Ούτως ή άλλως δεν κάνω κάτι τρελό με το κινητό. Δηλαδή δεν παίζω παιχνίδια κλπ
onelonelystar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 αν έχεις το budget και θέλεις να δεις κάποια εξωτερική διαφορά στο κινητό σου, εγώ θα σου πρότεινα να πας σε X ή XR, μιας και τα full screen κινητά αρχίζουν να γεμίζουν την αγορά και με το σκεπτικό ότι θα το κρατήσεις μια 3ετία άνετα. 1
mistr4l Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Στις 1/1/2019 στις 12:54 ΜΜ, thetiesthatbind είπε Έχοντας για χρόνια το iPhone 6s και βαθιά ερωτευμένος με το iOS Καταρχήν, δεν βρίσκω λόγο ν'αλλάξεις το iphone 6s αν δεν έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα. Τα 7 και 8 δεν θα σ δώσουν κάτι διαφορετικό για τη χρήση που αναφέρεις πως κάνεις, εκτός αν το θες για την καλύτερη κάμερα και την αδιαβροχοποίησή τους. Από εκεί κ πέρα, μετά το 6s τα iphone XS ==> X ==> XR (με αυτή τη σειρά) είναι μονόδρομος, αναλόγως του budget σου . 1 1
thetiesthatbind Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, onelonelystar είπε αν έχεις το budget και θέλεις να δεις κάποια εξωτερική διαφορά στο κινητό σου, εγώ θα σου πρότεινα να πας σε X ή XR, μιας και τα full screen κινητά αρχίζουν να γεμίζουν την αγορά και με το σκεπτικό ότι θα το κρατήσεις μια 3ετία άνετα. Πάντα κοιτάμε την τριετία-τετραετία. Ωστόσο λόγω μπατζετ κοιτάω προς το 8. Ευχαριστώ για τις προτάσεις!
thodoris20s Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μάλλον ήσουν κατασταλαγμένος πριν ανοίξεις το θέμα στο φόρουμ φίλέ μου. Με γεια σου! 1
kolumvitis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Φοβήθηκα προς στιγμήν ότι εγώ είχα ανοίξει αυτό το θέμα Πάντως για όσους λένε ότι το iphone Xr δεν αξίζει (και το πίστευα και εγώ) μπορώ να πω ότι είναι φοβερό κινητό, ειδικά σε μπαταρία.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, kolumvitis είπε Φοβήθηκα προς στιγμήν ότι εγώ είχα ανοίξει αυτό το θέμα Πάντως για όσους λένε ότι το iphone Xr δεν αξίζει (και το πίστευα και εγώ) μπορώ να πω ότι είναι φοβερό κινητό, ειδικά σε μπαταρία. To iPhone XR δεν αξίζει στα λεφτά που είναι. Όχι ότι δεν αξιζει ΓΕΝΙΚΑ.
kolumvitis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε To iPhone XR δεν αξίζει στα λεφτά που είναι. Όχι ότι δεν αξιζει ΓΕΝΙΚΑ. Είναι ότι πιο καινούριο σε iphone στην πιο φτηνή τιμή από τα καινούρια όμως. Φοβερός επεξεργαστής, η καλύτερη μπαταρία και σαν μοντέλο έχει την περισσότερη ζωή μπροστά του (σε σύγκριση με 8 και το Χ για να μην πω για το 7)
Πέτρος Ράθωσης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα σου προτεινα το xr μιας και στο σκρουτζ ειναι λιγοτερο απο 20€ ακριβοτερο απο το 8 πλας και ειναι ενα πολυ δυνατο πακετο. Και αν δεν σκοπευεις να το παρεις τωρα εινα σιγουρο πως θα πεσει κι'αλλο η τιμη. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Πέτρος Ράθωσης
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Στις 3/1/2019 στις 12:30 ΠΜ, thodoris20s είπε Μάλλον ήσουν κατασταλαγμένος πριν ανοίξεις το θέμα στο φόρουμ φίλέ μου. Με γεια σου! Όχι, αρχικά σκεφτόμουν το 7άρι Ωστόσο ευχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές. Δε μπορούσα να φύγω πάνω από τα 750€ και δεν εμπιστεύομουν το Skroutz για αγορά iPhone αυτή τη φορά. Ωραίο το κινητό σε πρώτη επαφή αλλά το έστειλα πίσω 😜
kalogero Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Ποιο πήρες και γιατί το έστειλες πίσω φίλε ;
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Το 8 πήρα και το έστειλα πίσω γιατι είχε φθορά ανάμεσα στο πλαίσιο και την οθόνη 2 ώρες πριν, kalogero είπε Ποιο πήρες και γιατί το έστειλες πίσω φίλε ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα