SeNNinhA Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, OXTROS είπε Και πως να δοκιμάσω να στέγνωσω την οθόνη δλδ? Αν κ 90% δεν έχει γίνει αυτό από υγρασία στο συρταρι Δεν πάω σε service να δώσω 50-100 ευρώ όταν δεν έχω καταλάβει εγώ πρώτα τι πρόβλημα έχω, στα περισσότερα κατάστημα όταν τους βάλεις δύσκολα σε κάνουν μεροκάματο. Το ίδιο κινητό είχε πρόβλημα με το chip φόρτισης πριν κανα χρόνο και όλοι μου έλεγαν 120 ευρώ. Τελικά το έφτιαξα με 70 με ένα παιδί από εδώ μέσα. Το οξυδωσεις δεν είναι σίγουρο, τα στικερ υγρασίας όλα είναι άσπρα, το μόνο που δείχνει κάτι είναι οι 2 βάσεις που έχω στην φωτό άνωθεν αλλά αυτές είναι οι 2 βάσεις που κρατάνε τα κουμπιά του ήχου όποτε κάποια στιγμή ίσως μπήκε παλαιότερα καμία υγρασία από εκεί, μέσα στο συρτάρι δεν παίζει να χύθηκε κάτι 1) Τα στικ υγρασιας δειχνουν εαν περασε μεσα απο αυτα υγρο. Εγω μιλαω για υγροποιηση εσωτεριξης υγρασιας. Φυσικα ειναι μια υποθεση και απλα εξηγησα πως αυτο μπορει να γινει. 2) Αφου ανοιγεις ουτως ή αλλως το κινητό σου γιατι ειναι δυσκολο να παρεις ενα πιστολακι μαλλιων και το βαλεις στην πρωτη σκαλα θερμανσης και να προσπαθησεις να αφαιρεσεις την οποια υγρασια υπαρχει (εαν υπαρχει). Κακο δεν προκειται να κανεις σε κατι. 3) Το να πας σε ενα service για ελεγχο και ισως για καθαρισμο οξειδωσεων (εαν υπαρχουν) θα σου κοστισει 10-20€ συνηθως. Ενας απλος ελεγχος βλαβης μπορει να ειναι απο δωρεαν εως 10€. 4) Εδω μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε. Το πιο πιθανο ειναι να θελει αλλαγη η οθονη. Για ποιο λογο συνεβη δεν εχει και πολυ σημασια σε τελικη αναλυση. 5) Το οτι επισκευασες μια βλαβη των 120€ με προσωπικη στην πράξη εργασια στα 70€ δεν την κανει πιο φθηνη. Βγαλε ΦΠΑ, φορους και εξοδα ενος εργαστηριου service και δεν βλεπω την διαφορα. Και εγω κανω επισκευες στο κινητο μου μονος μου με κοστος μονο τα ανταλλακτικα. Δεν λεει κατι αυτο.
OXTROS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1) Ναι συμφωνώ εν μέρη, αν και αν φτάσει το κινητό να κάνει τέτοια υγροποίηση μέσα, θα την ακούσουν κ αυτά.. εχω κάνει πείραματα με το ποσό ευαίσθητα είναι με μια καρτέλα από δαύτα που είχα πάρει από ebay 2) το κινητό πολύ σωστά όπως λες το έχω ανοιχτό από χθες αλλά καμία διαφορά, θα δοκιμάσω και θερμοπιστολο εχοντας βγάλει την οθόνη, στην πρώτη σκάλα.. 3) μπα, τα απλά τα κάνω μόνος μου κ με βοήθεια από σχετικούς σε forums/tube 😬 4) από τι έγινε είναι το πιο σημαντικό για εμένα.. έχω κ ένα iPhone 8 και δεν θέλω καινούργιες εκπλήξεις 😬 5) τα έξοδα που ανέφερα εκεί είναι με εργασία μεταφορικά.. ένα τσιπάκι φόρτισης U2 κοστίζει 6ευρω στο eBay..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα