Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια ερωτηση μην κραξεται ομως..

Εχω ηδη εναν ssd μεσα και ακομα 3 HDD ....μπορω με καποια πατεντα να συνδεσω ακομα εναν SSD ; η μητρικη δεν εχει αλλο χωρο τελος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν τον θες μονο για λειτουργικο και 3-4 εφαρμογες ειναι οκ.Διαφορετικα πας σε 240.

Τον εχω παρει απο την προηγουμενη προσφορα.Δουλευει ασταματητα 2 μηνες τωρα.Αρκετα ικανοποιημενος.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε

χμμμ, 17 ευρω ε?

αλλά λίγα δεν είναι τα 120? 🤔

είμαι ε δίλημμα

Είναι.

Με ένα δεκάρικο ακόμα παίρνεις Kingston 240GB.

Εγώ θα περιμένω να πέσουν και άλλο οι τιμές.

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Είναι.

Με ένα δεκάρικο ακόμα παίρνεις Kingston 240GB.

Εγώ θα περιμένω να πέσουν και άλλο οι τιμές.

27 ευρώ 240gb kingston;;; 

Για δώσε link γιατί θα χρειαστεί!!  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Aurumnus είπε

Skroutz. 28€ και κάτι ψιλά.

Και θα πέσουν και άλλο οι τιμές. Λίγη υπομονή θέλει.

https://www.skroutz.gr/s/11825339/Kingston-A400-240GB.html

Δεν είναι 28 και κάτι ψιλά, αλλά σχεδόν 32 μαζί με τα μεταφορικά και χωρίς αντικαταβολή…

Ότι θα πέσουν κάποια στιγμή 2-3 ευρώ αυτό είναι σίγουρο… Τώρα αν συμφέρει τον καθένα να περιμένει στο διηνεκές για να κερδίσει 2-3 ευρώ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

Επεξ/σία από bromiaris
  • Like 4
Δημοσ.
16 minutes ago, bromiaris said:

Δεν είναι 28 και κάτι ψιλά, αλλά σχεδόν 32 μαζί με τα μεταφορικά και χωρίς αντικαταβολή…

Ότι θα πέσουν κάποια στιγμή 2-3 ευρώ αυτό είναι σίγουρο… Τώρα αν συμφέρει τον καθένα να περιμένει στο διηνεκές για να κερδίσει 2-3 ευρώ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

Ακριβώς! Και για την ακρίβεια το παραπάνω "δεκάρικο" που αναφέρθηκε σημαίνει περίπου +60% στην τιμή των €17...

Δημοσ.

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες , αλλά το θέμα είναι ότι δεν περιμένουμε τα 120gb να πέσουν στα 2€, αλλά τα 250gb ή τα 500gb σε τιμές που τώρα παίρνεις 120gb(απλά ένα παράδειγμα αναφέρω).Από ένα σημείο και μετά δλδ εγώ πιστεύω ότι η παραγωγή 120gb θα σταματήσει ( αν δεν το έχει κάνει ήδη) και απλά θα ξεστοκάρουν ότι έχουν. Είναι πολύ λίγα πλεον τα 120gb με τα επίπεδα τιμών που υπάρχουν ακόμα και σήμερα...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, blade_runner είπε

ωραίος ... ελπίζω μην φάμε για τρίτη συνεχόμενη φορά άκυρο σε προσφορά απ τον κότσο 😀

Δημοσ.

μου ήρθε το πρωί μήνυμα να πάω να παραλάβω, άρα δεν έχει άκυρο χαχαχα

win και προγράμματα θα μπουν, οπότε σκέφτομαι να τον πάρω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...