Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα μια μικρή βοήθεια έχω αγοράσει ήδη μητρική Asus X470 prime pro καθώς και μνήμες G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz και θα ήθελα να μου πείτε ποιον επεξεργαστή να προτιμήσω... Η χρήση που θα κάνω θα είναι πιο πολύ gaming κατά κύριο λόγο ...Είχα κατασταλάξει στο 2600χ καθώς πιστεύω δεν θα αξιοποιήσω τον 2700χ αλλά γενικά είδα ότι και ο 1800χ παίζει κοντά στα 250 που 3ινια ακαι το ποσό που περίπου ήθελα να δώσω οπότε θέλω να μου πείτε αν αξίζει.. Η αν τελικά είναι τόσο καλός ο 2700χ από τον 2600χ στο gaming πάντα.. Να αναφέρω ακόμα ότι η κάρτα μου είναι η Sapphire Radeon RX 580 8GB Nitro+.... Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.. 

Επεξ/σία από giannhs.m
Δημοσ.

δεν ξερω για τους συγκεκριμένους , αλλα με τον 2600 και με 16GB 3200 με αυτή την κάρτα που εχεις παίζω pubg στα 170fps... εαν μπορείς πηγαινε για τον 2600χ , ειναι υπερ-αρκετος νομίζω. Θελει και καλό monitor το gaming ομως. ποιό έχεις ??

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sstratos είπε

δεν ξερω για τους συγκεκριμένους , αλλα με τον 2600 και με 16GB 3200 με αυτή την κάρτα που εχεις παίζω pubg στα 170fps... εαν μπορείς πηγαινε για τον 2600χ , ειναι υπερ-αρκετος νομίζω. Θελει και καλό monitor το gaming ομως. ποιό έχεις ??

Το μόνιτορ που έχω είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/12101411/LG-24MP59G-P.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Δημοσ.
6 ώρες πριν, giannhs.m είπε

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα μια μικρή βοήθεια έχω αγοράσει ήδη μητρική Asus X470 prime pro καθώς και μνήμες G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz και θα ήθελα να μου πείτε ποιον επεξεργαστή να προτιμήσω... Η χρήση που θα κάνω θα είναι πιο πολύ gaming κατά κύριο λόγο ...Είχα κατασταλάξει στο 2600χ καθώς πιστεύω δεν θα αξιοποιήσω τον 2700χ αλλά γενικά είδα ότι και ο 1800χ παίζει κοντά στα 250 που 3ινια ακαι το ποσό που περίπου ήθελα να δώσω οπότε θέλω να μου πείτε αν αξίζει.. Η αν τελικά είναι τόσο καλός ο 2700χ από τον 2600χ στο gaming πάντα.. Να αναφέρω ακόμα ότι η κάρτα μου είναι η Sapphire Radeon RX 580 8GB Nitro+.... Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.. 

Με αυτήν την κάρτα ότι επεξεργαστή και αν πάρεις διαφορά δεν θα δεις 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, giannhs.m είπε

Ξεχνάς τον 1800Χ, βλέπεις είτε 1700Χ με 70 ευρώ λιγότερα, είτε τον 2700 με λίγα παραπάνω από τον 1800Χ.

Για την χρήση που θες, καλύτερος ο 2600Χ.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας απλά ρωτάω ποιος θα είναι καλύτερος και για το μέλλον γιατί η κάρτα γραφικών θα είναι το επόμενο που θα αλλάξω ώστε να πάω σε κάτι καλύτερο.... 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, giannhs.m είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας απλά ρωτάω ποιος θα είναι καλύτερος και για το μέλλον γιατί η κάρτα γραφικών θα είναι το επόμενο που θα αλλάξω ώστε να πάω σε κάτι καλύτερο.... 

Το βιαζεσαι το συστημα? Μπορεις να περιμενεις λιγο να δεις ποτε περιπου θα κυκλοφορησουν  οι νεοι ryzen και αν αξιζει να περιμενεις. Μπορεις να βολευτεις με κατι φθηνο απο τα μεταχειρισμενα εδω μεχρι να βγουν οι νεοι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Το βιαζεσαι το συστημα? Μπορεις να περιμενεις λιγο να δεις ποτε περιπου θα κυκλοφορησουν  οι νεοι ryzen και αν αξιζει να περιμενεις. Μπορεις να βολευτεις με κατι φθηνο απο τα μεταχειρισμενα εδω μεχρι να βγουν οι νεοι.

Η αλήθεια είναι ότι δεν νομίζω να μπορέσω να κάνω υπομονή γιαυτο πιστεύεις καλύτερο θα ήταν να πάω σε έναν 2600χ και μόλις βγουν οι νέοι ryzen εύκολα θα μπορώ να πάρω έναν για αναβάθμιση γιατί απ ότι έχω ακούσει θα είναι αρκετά δυνατοί. Βασικά γνωρίζεις περίπου πότε θα βγουν στην αγορά? 

Επεξ/σία από giannhs.m
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, giannhs.m είπε

Η αλήθεια είναι ότι δεν νομίζω να μπορέσω να κάνω υπομονή γιαυτο πιστεύεις καλύτερο θα ήταν να πάω σε έναν 2600χ και μόλις βγουν οι νέοι ryzen εύκολα θα μπορώ να πάρω έναν για αναβάθμιση γιατί απ ότι έχω ακούσει θα είναι αρκετά δυνατοί. 

Οκ τοτε παω πασο.Μια χαρα θα ειναι ο 2600x . Τις μνημες τις εχεις παρει?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Οκ τοτε παω πασο.Μια χαρα θα ειναι ο 2600x . Τις μνημες τις εχεις παρει?

Ναι τις έχω πάρει θα έχω πρόβλημα πιστεύεις? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giannhs.m είπε

Ναι τις έχω πάρει θα έχω πρόβλημα πιστεύεις? 

Οχι δεν θα εχεις ,απλα αν δεν τις ειχες παρει θα σου προτεινα αλλες, αλλα οκ μια χαρα θα την κανουν την δουλεια τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Οχι δεν θα εχεις ,απλα αν δεν τις ειχες παρει θα σου προτεινα αλλες, αλλα οκ μια χαρα θα την κανουν την δουλεια τους.

Ποιες θα μου πρότεινες? Και μια ακόμα μ ερώτηση γνωρίζουμε πότε θα βγουν στην αγορά οι καινούριοι ryzen? 

Επεξ/σία από giannhs.m
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, giannhs.m είπε

Ποιες θα μου πρότεινες? Και μια ακόμα μ ερώτηση γνωρίζουμε πότε θα βγουν στην αγορά οι καινούριοι ryzen? 

Οχι λογικα μετα το πασχα, ε δεν εχει σημασια τωρα αφου τις εχεις παρει ,κομπλε θα εισαι.

Δημοσ.

Χμμμ ωραία ευχαριστώ πολύ άλλα αν είναι πολύ καλύτερες πες μου μήπως τις δώσω αυτές που έχω πάρει δεν έχω θέμα έτσι και αλλιώς ακόμα κοιτάω για επεξεργαστή...  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giannhs.m είπε

Χμμμ ωραία ευχαριστώ πολύ άλλα αν είναι πολύ καλύτερες πες μου μήπως τις δώσω αυτές που έχω πάρει δεν έχω θέμα έτσι και αλλιώς ακόμα κοιτάω για επεξεργαστή...  

Οχι ρε συ δεν αξιζει τον κοπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...