JiovanniGeorgeo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Εγώ μετά απ' όλα αυτά αναρωτιέμαι.. θα είναι άραγε όντως καλή χρονιά; 1
juventinos10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Καλη χρονια σε ολο τον κοσμο υγεια, ευτυχισμενες στιγμες και ηρεμια στην ψυχη και στο μυαλο!!!
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 36 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Εγώ μετά απ' όλα αυτά αναρωτιέμαι.. θα είναι άραγε όντως καλή χρονιά; Spoiler
nipoa Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 σας ευχομαι υγεια μαγκες μου, το μυαλο να δουλευει μην ειστε προβατα 1
billoo00 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Καλή χρονιά με αγάπη υγειά και ότι επιθυμη ο καθένας ....
panossar95 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Καλή χρονιά με υγεία σε όλους και όσο το δυνατόν λιγότερες δυσκολίες. Στόχος για το 2019, να ξαναμπώ στο κοστούμι που έμπαινα το καλοκαίρι γιατί το δοκίμασα εχθές και πάει μέχρι το γόνατο. ΜΕ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΖΙΝΟ
Vassilis_24 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Καλή χρονιά να έχουμε κι ας μη μείνουμε στις ευχές. Ας προσπαθήσουμε εμείς να την κάνουμε καλή και ξεχωριστή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα