Προς το περιεχόμενο

Clone 1TB HDD σε Samsung 860evo 250GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Παλιότερα είχα διαβάσει ότι για να κάνεις clone πρέπει να μειώσεις το μέγεθος του  δίσκου από τον οποίο θα παρθούν τα δεδομένα μέσα από τη διαχείριση δίσκων ώστε να είναι ίσος η μικρότερος από τον target SSD. Ισχύει ακόμα αυτό ή με το data migration της Samsung δε χρειάζεται; Επίσης κατεβάζω το magician ; Περιέχει δλδ και το data migration tool ή κατεβάζω το τελευταίο μόνο; Ευχαριστώ. Καλή χρονιά με υγεία.

Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα με το μέγεθος του αρχικού δίσκου, αν και δεν είμαι σίγουρος. Δοκίμασε και θα δεις κατά την πορεία τι θα σου ζητήσει. Εγώ είχα κάνει το αντίθετο με το Data Migration, δηλ. κλωνοποίηση από μικρότερο σε μεγαλύτερο SSD και όλα πήγαν καλά χωρίς να ασχοληθώ με το μέγεθος των δίσκων.
Το Magician θα το εγκαταστήσεις αφού γίνει το clone, είναι άλλο εργαλείο.

Δημοσ.

Όλα καλά με τη μεταφορά του συστήματος. Αλλά δε βλέπει τον παλιό δίσκο που τον έβαλα στη θήκη για να τον μετατρέψω σε εξωτερικό. Φαίνεται μόνο στη διαχείριση δίσκων και δεν έχει επιλογή να τον κάνω φορμάτ. Τον έχει σε πολλαπλά διαμερίσματα όπως ήταν χωρισμένος όταν ήταν κύριος δίσκος. What know? Επίσης δεν μου έχει στο δεξί κλικ initialaze. Όταν πάω πάνω στο δίσκο το ποντίκι μου λέει " ο δίσκος είναι εκτός σύνδεσης επειδή έχει μια διένεξη υπογραφών βμε άλλο δίσκο που είναι σε σύνδεση " ο ssd δλδ

Δημοσ.

Κάνε μια επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε. Επίσης αν τον συνδέσεις ως εσωτερικό τι γίνεται, τον βλέπεις κανονικά;

Δημοσ.

Όχι. Τελικά η λύση είναι εδώ Σε αυτό το βίντεο , το αφήνω εδω μήπως έχει κάποιος στο μέλλον το ίδιο πρόβλημα. ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ οσοι ακολουθήσετε.  Δε φέρω καμία  ευθύνη. Όλα καλα. Ευχαριστώ. Καλή χρονιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...