noobogadgetakias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα και χρονιά πολλα.ειμαι σε αναζητηση αγορας για σκληρο δισκο ssd .προτιμω 250gb.γτ ομως εχουν τοσο μεγαλες διαφορες στις τιμες ολοι οι δισκοι σε σχεση με τους samsung;και ποιος ειναι πιο καλος;
noobogadgetakias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Η τιμη ειναι σχετικη.εγω θελω εναν 250αρη .νομιζω πως ειναι αρκετος.250 εχω και τωρα αλλα βεβαια ειναι πολυ παλιος.τον εχω απο το 2005.εγω θελω εναν δισκο να αναγεννηθει το πσ.τι ειναι καλυτερο;ενας 250αρης η ενας 500αρης;και γτ να προτιμησω ας πουμε τον samsung και οχι καποιον αλλο.τι τους κανει ας πουνε να ειναι τοσο καλοι;οι αλλοι ssd ας πουμε δεν βλεπεις διαφορα στην ταχυτητα του πσ σου;
@topos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Εχουν λιιιγο καλυτερες επιδοσεις, συνηθως μεγαλυτερη εγγυση και καλυτερο software για migration. Πρακτικα για καθημερινη απλη χρηση αδιαφορα τα παραπανω.
noobogadgetakias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δλδ με εναν western digital ssd σε σχεση με τον samsung θα εχω μεγαλες διαφορες;γτ στην τιμη εχουν σιγουρα.η γενικα ολοι οι samsung ειναι παντα λιγο καλυτεροι απο ολους τους αλλους;
@topos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μεχρι τωρα, συνηθως ναι. Δες λιγο και για crucial mx500 που θεωρειτε και αυτος αρκετα καλος αλλα συνηθως βρισκετε λιγο πιο οικονομικα. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από @topos
noobogadgetakias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Αυτο που πρεπει ναι προσεξω γενικα σε μια αγορα ssd τι ειναι;η ταχυτητα του ;σορευ για ολα αυτα παιδες που ρωταω.απλα θελω να καταλαβω.γτ για οικιακη χρηση προοριζεται απλα που καις που παιζω κανα call of duty mw3 το παλιο και κανα λολακι.
@topos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Στις 4/1/2019 στις 5:20 ΜΜ, noobogadgetakias είπε Αυτο που πρεπει ναι προσεξω γενικα σε μια αγορα ssd τι ειναι;η ταχυτητα του ;σορευ για ολα αυτα παιδες που ρωταω.απλα θελω να καταλαβω.γτ για οικιακη χρηση προοριζεται απλα που καις που παιζω κανα call of duty mw3 το παλιο και κανα λολακι. Για την χρήση που αναφέρεις κοιτάς την τιμή/μέγεθος. Από εκεί και πέρα σε μια πιο εντατική χρήση κοιτάς και την εγγύηση+ tbw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα