ad276 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, tinapo είπε Η μπαταρία της είναι μικρή όμως! Σωστα αλλα η διαχειρηση λογισμικου ειναι πολυ καλη και πετυχαινει πολυ καλους χρονους αναμονης,στα παιχνιδια ομως δεν ισχυει αυτο. Παντως παιρνει 9.0 pie το οποιο δινει ακομη καλυτερη διαχειρηση μπαταριας. Τα υπερ γενικα ειναι πολυ περισσοτερα απ τα κατα.
Black Demis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, saruman123 είπε Άγνωστο για μένα αν έχει δικό του service. και να έχει δεν έχει σημασία αν ειναι στην εγγύηση παει πίσω κίνα συνήθως και γυρνάει πίσω αργότερα (με λίγα λογία κάνα 2 μήνες αναμονή)
tinapo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Black Demis είπε και να έχει δεν έχει σημασία αν ειναι στην εγγύηση παει πίσω κίνα συνήθως και γυρνάει πίσω αργότερα (με λίγα λογία κάνα 2 μήνες αναμονή) Αυτό είναι ένα πρόβλημα, γιατί είσαι χωρίς κινητό. Γνωρίζουμε αν η επίσημη αντιπροσωπεία έχει δικό της service, οπότε όλα γίνονται γρηγορότερα;
Black Demis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, tinapo είπε Αυτό είναι ένα πρόβλημα, γιατί είσαι χωρίς κινητό. Γνωρίζουμε αν η επίσημη αντιπροσωπεία έχει δικό της service, οπότε όλα γίνονται γρηγορότερα; επισιμη ναι +0 μερες ουσιαστικα γυρο στα 15 γινονται... γενικος για κατι αμεσο αμεσο μονο huawei (οσα πουλανε επισμα εδω) και samsung α ναι και αν σου αρεσει extreme καταστασεις (γουσταρεις να ρισκαρεις δλδ) lg
saruman123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Black Demis είπε και να έχει δεν έχει σημασία αν ειναι στην εγγύηση παει πίσω κίνα συνήθως και γυρνάει πίσω αργότερα (με λίγα λογία κάνα 2 μήνες αναμονή) Ποιος το είπε αυτό. Το YouHou & το Mugad έχουν δικό τους service και δεν το στέλνουν Κίνα. 2 ώρες πριν, tinapo είπε Γνωρίζουμε αν η επίσημη αντιπροσωπεία έχει δικό της service, οπότε όλα γίνονται γρηγορότερα; Για να έχεις την επίσημη αντιπροσωπεία που είναι η Info Quest πρέπει να το πάρεις από τους επίσημους διανομής και με καπέλο 50€+. Δεκαπέντε μέρες το αργότερο. 1 1
Black Demis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, saruman123 είπε Ποιος το είπε αυτό. Το YouHou & το Mugad έχουν δικό τους service και δεν το στέλνουν Κίνα. Για να έχεις την επίσημη αντιπροσωπεία που είναι η Info Quest πρέπει να το πάρεις από τους επίσημους διανομής και με καπέλο 50€+. Δεκαπέντε μέρες το αργότερο. σε δυο μαγαζιά που είχαμε πάρει μας είπαν ξεκάθαρα στην συνομιλία ότι θα πάει στον προμηθευτή που είναι στην κίνα και μετά πισω σε άλλο ένα ειπαν στην γερμανια και μετά πίσω (κάνα 25 μέρες αναμονή εκεί) κάποια σου λένε ξεκάθαρα εμεις δεν αναλαμβάνουμε εγγύηση καθώς καλύπτετε απο την τοπική αντιπροσωπεία (για όσα κινιτα μπορουν να καλυφτούν εδω στην περίπτωση της xiaomi άκυρο αυτο) αλλοι σου λενε θα κανουμε επυσκευη εμεις με οτι ανταλλακτικα διαθετουμε εμεις ... ανάλογα με το κατάστημα πάει οσο για το καπέλο εχω σκάσει και έως και 200 ευρώ παραπάνω για συσκευή γιατί όταν πάθει κατι θέλω να είναι άμεσα διαθέσιμη η επισκευή της από την άλλη μεριά οσες συσκευές εχω πάρει έτσι για να δοκιμάσω κλπ ούτε με ενιαζε ποσο θα περιμένω αν παει για service (η και να μην εχουν καν service δεν με ενιαζε) καθώς δεν είχαν καμία κρίσιμη σημασία για μένα σαν συσκευές Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από Black Demis
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Black Demis είπε σε δυο μαγαζιά που είχαμε πάρει μας είπαν ξεκάθαρα στην συνομιλία ότι θα πάει στον προμηθευτή που είναι στην κίνα και μετά πισω σε άλλο ένα ειπαν στην γερμανια και μετά πίσω (κάνα 25 μέρες αναμονή εκεί) κάποια σου λένε ξεκάθαρα εμεις δεν αναλαμβάνουμε εγγύηση καθώς καλύπτετε απο την τοπική αντιπροσωπεία (για όσα κινιτα μπορουν να καλυφτούν εδω στην περίπτωση της xiaomi άκυρο αυτο) αλλοι σου λενε θα κανουμε επυσκευη εμεις με οτι ανταλλακτικα διαθετουμε εμεις ... ανάλογα με το κατάστημα πάει οσο για το καπέλο εχω σκάσει και έως και 200 ευρώ παραπάνω για συσκευή γιατί όταν πάθει κατι θέλω να είναι άμεσα διαθέσιμη η επισκευή της από την άλλη μεριά οσες συσκευές εχω πάρει έτσι για να δοκιμάσω κλπ ούτε με ενιαζε ποσο θα περιμένω αν παει για service (η και να μην εχουν καν service δεν με ενιαζε) καθώς δεν είχαν καμία κρίσιμη σημασία για μένα σαν συσκευές Ναι εσύ λες για το μεγαλύτερο μέρος το οποίο ισχύει. Στα δύο που ανέφερα και ξέρω δεν το στέλνουν Κίνα. Τα 50€+ είναι ανάλογα το κινητό. Στην μικρή κατηγορία είναι κάπου εκεί . Στα πιο ακριβά είναι πολύ περισσότερο όπως λες.
Black Demis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Ναι εσύ λες για το μεγαλύτερο μέρος το οποίο ισχύει. Στα δύο που ανέφερα και ξέρω δεν το στέλνουν Κίνα. Τα 50€+ είναι ανάλογα το κινητό. Στην μικρή κατηγορία είναι κάπου εκεί . Στα πιο ακριβά είναι πολύ περισσότερο όπως λες. εγώ γενικά μίλησα να σου πω την αλήθεια δεν διάβασα σχεδόν κανένα μήνυμα (λάθος μου )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα