Kwstas Dostoglou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας, είχα το Huawei P10 που το χα πάρει εδώ και ένα χρόνο με έκπτωση στα 300 ευρώ μέχρι που μου το έκλεψαν. Έτσι τώρα βρίσκομαι πάλι στη γύρα για κινητό. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250-300 ευρώ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Messenger, instagram, σερφάρισμα στο ίντερνετ, άντε και κάνα ελαφρύ παιχνίδι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Αδιάφοραο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων θα ήταν καλό να έχει επειδή έχω συνηθίσει από τον ταχύτατο αναγνώστη του p10 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Θα ήταν χρήσιμη αλλά αν υπάρχει κάποιο καλό κινητό σε αυτά τα λεφτά με μοναδικό του θέμα την μπαταρία δεν υπάρχει πρόβλημα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Σκέφτομαι για xz1 (και επειδή βγαίνει λίγο φτηνότερο και επειδή έχω ακούσει ότι είναι vfm)
Netr0nic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οπως γράφεις και στην φόρμα, αδιάβροχο, καλό set καμερών με OIS, fingerprint scanner, fast charge, επίσημη εγγύηση Ελλάδα 2 χρόνια και γρήγορο γενικότερα χωρίς κολλήματα ειναι το LG G6! Στα λεφτά που έχει πάει τώρα είναι φωτιά! Παρατήρηση 1: Θα πάρει android 9.0 κανονικότατα αλλά κλασικά ίσως αργήσει λίγο, μας έχει συνηθίσει η LG! Παρατήρηση 2: Αν και έχει επίσημη Ελληνική εγγύηση 2 χρόνια, το service είναι λίγο περίεργο (procordia), προσωπικά δεν είχα θέμα ποτέ αλλά έχω ακούσει πολλά αρνητικά... Πέρα από αυτό παίζει και το Nokia 7 Plus, καλό κινητό, σαφώς κατώτερο σε όλα απ το G6 με stock android και το Sony XZ1 αν δεν έχεις θέμα με μέγεθος bezels κτλ είναι θηριάκι! Μετά υπάρχει και το Honor 10 για το οποίο έχω ακούσει θετικά αλλά δεν το έχω δουλέψει ποτέ... Τέλος υπάρχει και το Pocophone αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τη εγγύηση, αν το πάρεις από skroutz κτλ δεν έχει επίσημη εγγύηση αν δεν απατώμαι! Όλα τα παραπάνω είναι max 300€. Πάνω απ τα 300 παίζουν και άλλα καλύτερα γενικά... Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από Netr0nic 2
saruman123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Kwstas Dostoglou είπε Καλησπέρα σας, είχα το Huawei P10 που το χα πάρει εδώ και ένα χρόνο με έκπτωση στα 300 ευρώ μέχρι που μου το έκλεψαν. Έτσι τώρα βρίσκομαι πάλι στη γύρα για κινητό. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250-300 ευρώ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Messenger, instagram, σερφάρισμα στο ίντερνετ, άντε και κάνα ελαφρύ παιχνίδι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Αδιάφοραο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων θα ήταν καλό να έχει επειδή έχω συνηθίσει από τον ταχύτατο αναγνώστη του p10 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Θα ήταν χρήσιμη αλλά αν υπάρχει κάποιο καλό κινητό σε αυτά τα λεφτά με μοναδικό του θέμα την μπαταρία δεν υπάρχει πρόβλημα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Σκέφτομαι για xz1 (και επειδή βγαίνει λίγο φτηνότερο και επειδή έχω ακούσει ότι είναι vfm) Να επισημάνω ότι υπάρχει και το Nokia 8 στα 299€ από Γερμανό.
tinapo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Το DRELE.COM έχει το poco ~300€ και αναφέρει ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι, ας απαντήσουν όσοι γνωρίζουν
Netr0nic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, tinapo είπε Το DRELE.COM έχει το poco ~300€ και αναφέρει ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι, ας απαντήσουν όσοι γνωρίζουν Πρόσφατα έμαθα απ τον @saruman123 ότι τα Xiaomi κινητά που μπορεί να πάρει κάποιος απ το skroutz δεν έχουν επίσημη Ελληνική εγγύηση (εκτός από αλυσίδα όπου αναλαμβάνει η info quest επίσημα). Οπότε η αναλαμβάνει το service το ίδιο το κατάστημα που στο πούλησε η το κατάστημα το στέλνει Κίνα και κλάφτα Χαράλαμπε μετά στην αναμονή... Με το Poco δεν ξέρω αν παίζει η ίδια φάση μιας και είναι brand της Xiaomi. Όποιος γνωρίσει περισσότερα ας πει...
saruman123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Netr0nic είπε Πρόσφατα έμαθα απ τον @saruman123 ότι τα Xiaomi κινητά που μπορεί να πάρει κάποιος απ το skroutz δεν έχουν επίσημη Ελληνική εγγύηση (εκτός από αλυσίδα όπου αναλαμβάνει η info quest επίσημα). Οπότε η αναλαμβάνει το service το ίδιο το κατάστημα που στο πούλησε η το κατάστημα το στέλνει Κίνα και κλάφτα Χαράλαμπε μετά στην αναμονή... Με το Poco δεν ξέρω αν παίζει η ίδια φάση μιας και είναι brand της Xiaomi. Όποιος γνωρίσει περισσότερα ας πει... Στο poco f1 ισχύει ότι και στα Xiaomi.
tinapo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, saruman123 είπε Στο poco f1 ισχύει ότι και στα Xiaomi. Για το DRELE.COM τι ξέρουμε; έχει δικό του service?
Alexthekiller1993 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Πολυ καλη επιλογη ειναι τα Xiaomi γενικα σε αυτη τη κατηγορια χρηματων πχ Mi A2 , Mi Mix 2S , Mi8 , Pocophone. Επισης αρκετα καλο ειναι το Honor 10 ή μεταχειρισμενο OnePlus 5T.
saruman123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, tinapo είπε Για το DRELE.COM τι ξέρουμε; έχει δικό του service? Άγνωστο για μένα αν έχει δικό του service.
Netr0nic Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, tinapo είπε Για το DRELE.COM τι ξέρουμε; έχει δικό του service? Μιας και αναφέρει 2 χρόνια ίσως... Αν θες πάρε ένα τηλ να σιγουρευτείς.
tinapo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, Netr0nic είπε Μιας και αναφέρει 2 χρόνια ίσως... Αν θες πάρε ένα τηλ να σιγουρευτείς. Ευχαριστώ, καλή χρονιά 1
margaritagr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Εγώ πάλι θα πω πως γι αυτή τη χρήση δε χρειάζεται κάποιο τρομερό επεξεργαστή ή πανω απο 4 γίγα ram. Ο Κωτσοβολος σήμερα και αυριο έχει online το α8 με 250€ το οποίο αξίζει να το κοιτάξεις καθώς έχει εξαιρετική selfie cam, πίσω κάμερα επισης αξιόλογη (προφανώς το βράδυ ζορίζεται), τραβάει 4k video με τη snap cam,πολυ καλή οθόνη, έχει γρήγορο δαχτυλικο αποτύπωμα, κατασκευή που παραπέμπει σε premium συσκευη, ειναι αδιάβροχο και έχει επισης πολυ καλή μπαταρία. Και βέβαια επίσημο service στην Ελλάδα -που είδα να αναφέρεται για τα xiaomi. Το Sony έχει τεράστια bezels, αλλα περι ορέξεως!
ad276 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Το ΧΖ1 σε αυτα τα λεφτα ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια......και το κυριοτερο; δεν πειραματιζεστε με ραμ ρομ και τα σχετικα,δεν ανησυχειτε για 800αρες μπαντες και σηματα αν ειστε σε επαρχια και φυσικα κοιμαστε ησυχος γιατι εχει 2ετη επισημη εγγυηση. Οι καμερες ειναι εξαιρετικες ενω ο σαρωτης δαχτυλικων αποτυπωματων βρισκεται στο πλαι και οχι πισω. 2
tinapo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, ad276 είπε Το ΧΖ1 σε αυτα τα λεφτα ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια......και το κυριοτερο; δεν πειραματιζεστε με ραμ ρομ και τα σχετικα,δεν ανησυχειτε για 800αρες μπαντες και σηματα αν ειστε σε επαρχια και φυσικα κοιμαστε ησυχος γιατι εχει 2ετη επισημη εγγυηση. Οι καμερες ειναι εξαιρετικες ενω ο σαρωτης δαχτυλικων αποτυπωματων βρισκεται στο πλαι και οχι πισω. Η μπαταρία της είναι μικρή όμως!
VonLoutsos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Mi A2 στα 240 από you είναι καλή ευκαιρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα