Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο για αγορές από το app

Προϋπόθεση αγορές άνω 12 ευρώ 

ΜΕ κωδικό freedel στο check out. 

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία. 

https://gr.sportsdirect.com

Δεν κάνω διαφήμιση σε κανένα η πρόθεση μου είναι η ενημέρωση του forum. Ευχαριστώ πολύ. 

Τέλος προσφοράς. 

Επεξ/σία από focusopoulos2
  • Like 10
  • Thanks 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, angelwithyou είπε

κανεναν αλλο απο τα site του δεν εβαλαν δωρεαν μεταφορικα τωρα. οπως το usc  ασ πουμε

Έχει κανονικά.

Πάντα βάζουν σε όλα την ίδια προσφορά, αλλά καμιά φορά στο USC και FLANNELS τα εμφανίζουν με μια καθυστέρηση.

image.png

• Like 1
Δημοσ.

Στην εφαρμογή δεν μπορούμε να πληρώσουμε με paypal ώστε να καλύψει τα έξοδα επιστροφής σε περίπτωση που χρειαστεί ε; (Καλή χρονιά παιδιά ❤️ )

Δημοσ.

Ηταν δωρεαν και πριν λιγες μερες και παλι εκλεισε το θεμα. Ηδη τα εστειλαν σε μενα σε 3 4 μερες ερχονται απο οτι γραφουν. Με DHL απευθειας απο Αγγλια. Γλιτωσα 80 ευρω απο το να τα επερνα απο Ελλαδα 2 ζευγαρια.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vgiozo είπε

Ασφαλώς μπορεις να πληρωσεις με paypal

Για έναν περίεργο λόγο δεν μου το έβγαζε και μετά μου το εμφάνισε σαν επιλογή (παραξενεύτηκα γι αυτό και ρώτησα) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

19 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ηταν δωρεαν και πριν λιγες μερες και παλι εκλεισε το θεμα. Ηδη τα εστειλαν σε μενα σε 3 4 μερες ερχονται απο οτι γραφουν. Με DHL απευθειας απο Αγγλια. Γλιτωσα 80 ευρω απο το να τα επερνα απο Ελλαδα 2 ζευγαρια.

Πήρα 8 πράγματα συνολικής αξίας 71 ευρώ (με την μετατροπή από την τράπεζα και με χαζομάρα μου να ξεχάσω να βάλω τα παπούτσια στην πρώτη παραγγελία), στην Ελλάδα ήθελα 30 ευρώ (skroutz) μόνο για το 1 από αυτά. Άμα αγοράζεις σε προσφορές, έτσι είναι, γλυτώνεις πολλά :P

Δημοσ.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι τελικά αν αφήσεις το νόμισμα σε pounds σου τρώει περισσότερο? Εκτός αν κάνω λάθος. Στο site και σε PP τι βάζετε?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Glikos είπε

Γιατί έχω την εντύπωση ότι τελικά αν αφήσεις το νόμισμα σε pounds σου τρώει περισσότερο? Εκτός αν κάνω λάθος. Στο site και σε PP τι βάζετε?

εξαρτάται πόσο σου κρατάει η τράπεζα για την μετατροπή..

Η Εθνική ειναι εντάξει σε αυτο 1 ευρώ . Τώρα κάτι Eurobank 2-3 ευρω αν δεν κάνω λάθος ανα συναλλαγή

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Prof_Chaos είπε

εξαρτάται πόσο σου κρατάει η τράπεζα για την μετατροπή..

Η Εθνική ειναι εντάξει σε αυτο 1 ευρώ . Τώρα κάτι Eurobank 2-3 ευρω αν δεν κάνω λάθος ανα συναλλαγή

Από εθνική έκανα την αγορά τα Χριστούγεννα. Είχα αφήσει το νόμισμα σε pounds στο site. Στο PP το άφησα όπως ήταν , δεν το τσέκαρα. Νομίζω 1 ευρώ και κάτι κράτησε αν δεν κάνω λάθος. Και σε site και σε Paypal , pounds?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Εθνική χρεώνει 1% επί του ποσού αγοράς. Συμφέρει να το αφήσεις σε λίρες. Στα ~60€ πρέπει να γλυτώνεις 3€. Το PayPal έχει επιλογή payment conversion στο wallet για πληρωμές σε διαφορετικά νομίσματα, οπότε μπορείς να δεις πόσο παραπάνω σε χρεώνει. Γενικά με τη μετατροπή του PayPal χάνεις ακόμη περισσότερα απ' ότι της τράπεζας

Επεξ/σία από outnumb
Δημοσ.

Αγορά τα Χριστούγεννα, το είχε αφήσει σε λίρες στο στην εφαρμογή και βγήκε 35.98£.

Το ίδιο καλάθι από υπολογιστή που το είχα γυρίσει σε ευρώ έλεγε 43€.

Βλέποντας online την ισοτιμία εκείνες τις ημέρες τα 35.98 ήταν κάπου στα 40€ και κάτι ψιλά

Βλέποντας τώρα την κίνηση στον λογαριασμό Euobank, με έχει χρεώσει 41,22€ και μια άλλη κίνηση με χρέωση 1€ για προμήθεια συναλλάγματος, επομένως 42,22€ σύνολο. Ασήμαντη εν τέλει διαφορά δηλαδή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Glikos είπε

Από εθνική έκανα την αγορά τα Χριστούγεννα. Είχα αφήσει το νόμισμα σε pounds στο site. Στο PP το άφησα όπως ήταν , δεν το τσέκαρα. Νομίζω 1 ευρώ και κάτι κράτησε αν δεν κάνω λάθος. Και σε site και σε Paypal , pounds?

Στο paypal κι εγώ το αφήνω όπως είναι και δείχνει την χρέωση σε λίρες . Η Εθνικη κάνει την μετατροπή και χρεώνει την προμήθεια

Δεν εχω υποψη κάτι διαφορετικό για το paypal αν και έχω ως primary νομισμα Euro και κανένα άλλο.  Βέβαια δεν νομίζω να κανει καμια διαφορά αν βάλω δευτερο νόμισμα τη Λιρα.

23 λίρες μου τις χρέωσε η Εθνική σύνολο 26.65€ δηλαδή 1 ευρω πάνω αν βάλεις τη σημερινη ισοτιμία. Τωρα αν κρατάει ψιλά το paypal απο τη συναλλαγή δεν το έχω ψάξει και δε το γνωρίζω

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 1
Δημοσ.

Μήπως γνωρίζεις σε περίπτωση παραγγελίας απο ποιά χώρα σου τη στέλνουν??Γιατί εαν είναι εκτός ΕΕ την πάτησε κάποιος με τα τελωνεία,

όπως πρόσφατα την έπαθα εγώ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...