focusopoulos2 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόνο για αγορές από το app Προϋπόθεση αγορές άνω 12 ευρώ ΜΕ κωδικό freedel στο check out. Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία. https://gr.sportsdirect.com Δεν κάνω διαφήμιση σε κανένα η πρόθεση μου είναι η ενημέρωση του forum. Ευχαριστώ πολύ. Τέλος προσφοράς. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από focusopoulos2 10 1
txcellas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Πριν από καμία βδομάδα νομίζω ότι ξανάβγαλαν την ίδια προσφορά. 1
angelwithyou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 κανεναν αλλο απο τα site του δεν εβαλαν δωρεαν μεταφορικα τωρα. οπως το usc ασ πουμε
wotofoko Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, angelwithyou είπε κανεναν αλλο απο τα site του δεν εβαλαν δωρεαν μεταφορικα τωρα. οπως το usc ασ πουμε Έχει κανονικά. Πάντα βάζουν σε όλα την ίδια προσφορά, αλλά καμιά φορά στο USC και FLANNELS τα εμφανίζουν με μια καθυστέρηση. 1
Ola150 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Στην εφαρμογή δεν μπορούμε να πληρώσουμε με paypal ώστε να καλύψει τα έξοδα επιστροφής σε περίπτωση που χρειαστεί ε; (Καλή χρονιά παιδιά ❤️ )
Arkin Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Ηταν δωρεαν και πριν λιγες μερες και παλι εκλεισε το θεμα. Ηδη τα εστειλαν σε μενα σε 3 4 μερες ερχονται απο οτι γραφουν. Με DHL απευθειας απο Αγγλια. Γλιτωσα 80 ευρω απο το να τα επερνα απο Ελλαδα 2 ζευγαρια. 1
Ola150 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, vgiozo είπε Ασφαλώς μπορεις να πληρωσεις με paypal Για έναν περίεργο λόγο δεν μου το έβγαζε και μετά μου το εμφάνισε σαν επιλογή (παραξενεύτηκα γι αυτό και ρώτησα) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! 19 λεπτά πριν, Arkin είπε Ηταν δωρεαν και πριν λιγες μερες και παλι εκλεισε το θεμα. Ηδη τα εστειλαν σε μενα σε 3 4 μερες ερχονται απο οτι γραφουν. Με DHL απευθειας απο Αγγλια. Γλιτωσα 80 ευρω απο το να τα επερνα απο Ελλαδα 2 ζευγαρια. Πήρα 8 πράγματα συνολικής αξίας 71 ευρώ (με την μετατροπή από την τράπεζα και με χαζομάρα μου να ξεχάσω να βάλω τα παπούτσια στην πρώτη παραγγελία), στην Ελλάδα ήθελα 30 ευρώ (skroutz) μόνο για το 1 από αυτά. Άμα αγοράζεις σε προσφορές, έτσι είναι, γλυτώνεις πολλά
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Γιατί έχω την εντύπωση ότι τελικά αν αφήσεις το νόμισμα σε pounds σου τρώει περισσότερο? Εκτός αν κάνω λάθος. Στο site και σε PP τι βάζετε?
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Glikos είπε Γιατί έχω την εντύπωση ότι τελικά αν αφήσεις το νόμισμα σε pounds σου τρώει περισσότερο? Εκτός αν κάνω λάθος. Στο site και σε PP τι βάζετε? εξαρτάται πόσο σου κρατάει η τράπεζα για την μετατροπή.. Η Εθνική ειναι εντάξει σε αυτο 1 ευρώ . Τώρα κάτι Eurobank 2-3 ευρω αν δεν κάνω λάθος ανα συναλλαγή 1
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Prof_Chaos είπε εξαρτάται πόσο σου κρατάει η τράπεζα για την μετατροπή.. Η Εθνική ειναι εντάξει σε αυτο 1 ευρώ . Τώρα κάτι Eurobank 2-3 ευρω αν δεν κάνω λάθος ανα συναλλαγή Από εθνική έκανα την αγορά τα Χριστούγεννα. Είχα αφήσει το νόμισμα σε pounds στο site. Στο PP το άφησα όπως ήταν , δεν το τσέκαρα. Νομίζω 1 ευρώ και κάτι κράτησε αν δεν κάνω λάθος. Και σε site και σε Paypal , pounds?
outnumb Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η Εθνική χρεώνει 1% επί του ποσού αγοράς. Συμφέρει να το αφήσεις σε λίρες. Στα ~60€ πρέπει να γλυτώνεις 3€. Το PayPal έχει επιλογή payment conversion στο wallet για πληρωμές σε διαφορετικά νομίσματα, οπότε μπορείς να δεις πόσο παραπάνω σε χρεώνει. Γενικά με τη μετατροπή του PayPal χάνεις ακόμη περισσότερα απ' ότι της τράπεζας Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από outnumb
MrPanozzz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Αγορά τα Χριστούγεννα, το είχε αφήσει σε λίρες στο στην εφαρμογή και βγήκε 35.98£. Το ίδιο καλάθι από υπολογιστή που το είχα γυρίσει σε ευρώ έλεγε 43€. Βλέποντας online την ισοτιμία εκείνες τις ημέρες τα 35.98 ήταν κάπου στα 40€ και κάτι ψιλά Βλέποντας τώρα την κίνηση στον λογαριασμό Euobank, με έχει χρεώσει 41,22€ και μια άλλη κίνηση με χρέωση 1€ για προμήθεια συναλλάγματος, επομένως 42,22€ σύνολο. Ασήμαντη εν τέλει διαφορά δηλαδή.
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Glikos είπε Από εθνική έκανα την αγορά τα Χριστούγεννα. Είχα αφήσει το νόμισμα σε pounds στο site. Στο PP το άφησα όπως ήταν , δεν το τσέκαρα. Νομίζω 1 ευρώ και κάτι κράτησε αν δεν κάνω λάθος. Και σε site και σε Paypal , pounds? Στο paypal κι εγώ το αφήνω όπως είναι και δείχνει την χρέωση σε λίρες . Η Εθνικη κάνει την μετατροπή και χρεώνει την προμήθεια Δεν εχω υποψη κάτι διαφορετικό για το paypal αν και έχω ως primary νομισμα Euro και κανένα άλλο. Βέβαια δεν νομίζω να κανει καμια διαφορά αν βάλω δευτερο νόμισμα τη Λιρα. 23 λίρες μου τις χρέωσε η Εθνική σύνολο 26.65€ δηλαδή 1 ευρω πάνω αν βάλεις τη σημερινη ισοτιμία. Τωρα αν κρατάει ψιλά το paypal απο τη συναλλαγή δεν το έχω ψάξει και δε το γνωρίζω Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από Prof_Chaos 1
Alegreto Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μήπως γνωρίζεις σε περίπτωση παραγγελίας απο ποιά χώρα σου τη στέλνουν??Γιατί εαν είναι εκτός ΕΕ την πάτησε κάποιος με τα τελωνεία, όπως πρόσφατα την έπαθα εγώ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις