deadth Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα και καλές γιορτές! Έχει πάνω από βδομάδα πλέον που λαμβάνω κλήσεις από γερμανικά νούμερα σε καθημερινή βάση, 2-3 φορές την ημέρα. Οι αριθμοί είναι όλοι διαφορετικοί, οπότε και που τους μπλοκάρω δεν γίνεται κάτι, γιατί με καλούν από άλλο μετά. Έχει κάποιος κάτι να προτείνει; Τι μπορώ να κάνω, γιατί έχει καταντήσει πολύ ενοχλητικό. Συνήθως είναι κοφτές αναπάντητες, αλλά τυχαίνει καμιά φορά να χτυπήσει και παραπάνω. Αν προλάβεις και το σηκώσεις, απλά στο κλείνουν (λογικά αυτοματοποιημένα). Επίσης πριν από εμένα συναίβει και στην κοπέλα μου, αλλά σε αυτήν σταμάτησε μετά από 4-5 κλήσεις...
mphxths Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Ειχα παρομοιο προβλημα με ελληνικα νουμερα , απειρες κλησεις καθημερινα και επειδη ηταν τηλεφωνικα κεντρα μολις μπλοκαρα το ενα νουμερο , εσκαγε κληση απο αλλο. Τοτε ειχα εγκαταστησει αυτο το προγραμμα.Λογικα υπαρχουν και αλλα με ιδιες ή καλυτερες δυνατοτητες.Αυτο ομως με ειχε βολεψει γιατι υποστηριζε χρηση "wildcards". Δηλ , αν κοιταξεις τα νουμερα που σου σκανε , ολα ξεκινανε με +4915 ή +4916 .Στο εν λογω προγραμμα βαζεις 2 εγγραφες του στυλ "+4915*" , "+4916*" και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ που θα λεγε και ο τσουκαλας. Ας βρουν αλλα νουμερα μετα να φανε και αλλα "μαζικα" μπλοκαρισματα Με ειχε σωσει τοτε αυτο το προγραμμα , μεχρι που βαρεθηκανε αυτοι που επαιρναν τηλ και σταματησαν.Τωρα δεν εχω κανενα , αλλα αμα δω να ξεκιναει μπαραζ κλησεων , παλι αυτο θα βαλω. 1
xp-user Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Βάλε κάποιο απο τα πολλά app που κάνουν block όλες τις κλήσεις απο εξωτερικό η απο συγκεκριμένες χώρες.
deadth Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Το πρόβλημα όμως εάν μπλοκάρω νούμερα με +4915, είναι ότι θα μπλοκάρονται και κανονικές κλήσεις. Έχω την οικογένεια μου Γερμανία, και τα νούμερα τους επίσης ξεκινάνε όλα από +4915 ή +4916 Θα δοκιμάσω να μπλοκάρω μεγαλύτερο αριθμό πχ +491516 και +491609... μόνο έτσι δεν συμπίπτει με τηλέφωνα από συγγενείς...
mphxths Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Να κανω μια διορθωση .Αυτο ειναι το app που χρησιμοποιουσα.Εχουν ολα τα ιδια εικονιδια αν ειναι δυνατον Το app αυτο υποστηριζει "Χρησιμοποιήστε το "Whitelist" για να αποτρέψετε τη φραγή ορισμένων ατόμων." Δεν το εχω εγκατεστημενο αυτην την στιγμη για να σου πω το ακριβες μενου που ειναι και πως λεγεται , αλλα ψαξτο.Θεωρητικα θα μπορεις να βαλεις καποια νουμερα σε αυτην την λιστα ωστε να μην τα αποκλειει ποτε.Κανεις και ενα τεστ μετα δηλ βαλε να αποκλεισει "+4915" και βαλε ενα νουμερο δικου σου που ξεκιναει απο +4915 στην whitelist.Και πες του να σε καλεσει να δεις αν θα το αφησει ή θα το περασει. Ή κανεις αυτο που λες..βαλε ενα επιπλεον ψηφιο , παλι να κοιταξεις μην συμπεσει με καποιο νουμερο που δεν θες να μπλοκαρεις. 1
deadth Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Έγινε φίλε μου! Να'σαι καλά! Καλή Χρονιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα