thanasiskg Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα σας, το κινητο μου δεν μπορει να στειλει μήνυμα αλλα δέχεται κανονικά .Εχει κανονικα σημα και διαθεσιμο υπόλοιπο.Εβγαλα την καρτα την ξανα εβαλα και παλι τα ιδια . Τι μπορει να φταιει ? Το κινητο ειναι το xiaomi redmi note 4...
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 7 hours ago, thanasiskg said: Καλησπερα σας, το κινητο μου δεν μπορει να στειλει μήνυμα αλλα δέχεται κανονικά .Εχει κανονικα σημα και διαθεσιμο υπόλοιπο.Εβγαλα την καρτα την ξανα εβαλα και παλι τα ιδια . Τι μπορει να φταιει ? Το κινητο ειναι το xiaomi redmi note 4... δες οτι δεν εχει αλλαξει στις ρυθμισεις το sms center.αν οχι μιλα με παροχο μηπως εγινε καμια φραγη σε αλλο κινητο παιζει?
thanasiskg Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 οκ ευχαριστω θα μιλησω με παροχο , εχω κανει φραγη στα 5ψηφια ισως φταιει κατι σε αυτο
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 17 hours ago, thanasiskg said: οκ ευχαριστω θα μιλησω με παροχο , εχω κανει φραγη στα 5ψηφια ισως φταιει κατι σε αυτο και τσεκαρε και το sms center το τηλεφωνο που ειναι περασμενο στην συσκευη,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα