Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κάρτας sd

fingolfingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. 

Ίσως να είναι λάθος κατηγορία εδώ αλλά... Here goes.

Έχω ενα tablet Samsung galaxy tab S. Επειδή έχει μονο 16gb εσωτερική μνήμη, του έχω φορέσει μια sd samsung evo 64gb η οποία είναι ρυθμισμένη ώστε να φαίνεται σαν εσωτερική. Οποτε φαίνονται συνολικά 74gb περιπου σαν εσωτερική. Το πρόβλημα είναι οτι η συγκεκριμένη sd μου κανει κάποια νερά κατα καιρους οποτε όταν κολλάει.... Πρεπει να γίνει reset στην συσκευή. Είχα βάλει παλιότερα και μια sd kingston που όμως ηταν τραγική από θέμα ταχύτητας. Οι εφαρμογές αργούσαν τραγικά πολύ να φορτώσουν κλπ.

Θα ήθελα λοιπον την γνώμη σας για αγορά μιας νεας κάρτας sd 64gb (δεν χρειάζομαι περισσότερα) η οποία όμως θα είναι αρκετά γρήγορη για την χρηση που την θέλω.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc64ga-eu-evo-plus-64gb-micro-sdxc-u3-class-10-adapter-p-PER.577045
^^ εχει παιξει και στα 13.90 απο eshop η χαμηλοτερη τιμη. Αριστη καρτα ταχυτατη εγγραφη 🙂

https://www.skroutz.gr/s/11603327/Samsung-Evo-Plus-microSDXC-64GB-U3-with-Adapter.html

^^ γρηγορη = υπολογισε οτι μπορει να φτασει 60 mb /sec! (εκει οπου υποστηριζονται)

OK θα περιμένω μεχρι αυριο μηπως εχει κανείς καποια αλλη προταση και θα παραγγείλω.

Επειδή με το service του eshop δεν εχω την καλύτερη εμπειρία.... αν καταλληξω σε αυτή θα παω μαλλον στο you που το εχω και κοντά.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και η έκδοση 128gb δεν είναι κακή αγορά.

Πέρα από τον διπλασιασμό στην χωρητικότητα είναι και 50% πιο γρήγορη στα write(90mb/s vs 60mb/s)

Επεξ/σία από @topos

κΚακή αφορά δεν είναι αλλά δεν μου χρειάζεται. Τα 64+16 μου αρκούν για τα παιχνίδια και για το TitaniumBackup backup.

Επίσης δεν ξέρω κατά πόσον θα μπορει το δικό μου Tablet να εκμεταλευομουν την ταχύτητα αυτή λόγω παλαιοτητας

Στις 2/1/2019 στις 3:29 ΜΜ, @topos είπε

Και η έκδοση 128gb δεν είναι κακή αγορά.

Πέρα από τον διπλασιασμό στην χωρητικότητα είναι και 50% πιο γρήγορη στα write(90mb/s vs 60mb/s)

Την εχω δει παντως τη συγκεκριμενη 64αρα, να δινει 65-66mb/s! Και εκει,
δεν ημουν σιγουρος: εαν "τερματιζε" η ιδια η καρτα, η το μεσο αναγνωσης!

3 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Την εχω δει παντως τη συγκεκριμενη 64αρα, να δινει 65-66mb/s! Και εκει,
δεν ημουν σιγουρος: εαν "τερματιζε" η ιδια η καρτα, η το μεσο αναγνωσης!

4 έχω πάρει για χρήση σε dslrs, επιπλεων το ανταπτορακι που δείνει για sd είναι πολύ καλύτερης ποιότητας από αντίστοιχα Kingston,SanDisk κοκ..

Δεν ειμαι σιγουρος που ειναι το οριο της: γιατι δεν εχω καποιο usb3 reader για τη δοκιμασω..
Eτσι τα 65-66mb/s, μπορει ενδεχομενως να ειναι το οριο των tablet-laptop, που μπηκε επανω.
Αλλα και εκει να τερματιζει, η διαφορα με αλλες των 20-22mb/s @ write, γινεται ολοφανερη!

Πας εδω στα 18.66 ευρω

https://www.joybuy.com/3297606.html

και εισαι κυριος. Οτι καλυτερο υπαρχει και δεν περναει σιγουρα τελωνειο. Εχω την 256gb κανα μηνα περασμενα 170gb και παει τραινο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Arkin είπε

Πας εδω στα 18.66 ευρω

https://www.joybuy.com/3297606.html

και εισαι κυριος. Οτι καλυτερο υπαρχει και δεν περναει σιγουρα τελωνειο. Εχω την 256gb κανα μηνα περασμενα 170gb και παει τραινο.

Όπως ανεφερα και παραπάνω δεν μου χρειάζεται τόσο μεγάλη χωρητικότητα. Παρόλα αυτά σε αυτή την τιμή τσίμπησα μία. Δεν την βιαζομαι αλλωστε οποτε.... όλα οκ.

Ευχαριστώ όλους για τις προτασεις σας

Επεξ/σία από fingolfingr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...