Προς το περιεχόμενο

Insomnia-Αγγελιες

tar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνωμη mr. mod που ποσταρω εδω το θεμα αλλα αφορα αγγελιες και νεους dealers.Νεο μελος ποσταρισε και πουλουσε printer με την ενδειξη.....πωλειται printer... απο 40 Eυρω. Κανονισα με pm και του τηλεφωνησα για την αγορα.

Στο τηλ μου ειπε οτι δεν εννοουσε 40 Ε αλλα θα αρχιζε η προσφορα απο 40 και οπου εφθανε.Του ειπα οτι το insomnia δεν ειαι fleamarket

Το παιδι βεβαια φανηκε να θελει τελικα στα 40 αλλα δεοντολογικα και μονο δεν το πηρα.

Αs διαβαζουμε τους κανονες !!! :roll:

Δημοσ.

Είπε οτι πήρε τον εκτυπωτή ?

Το παιδι βεβαια φανηκε να θελει τελικα στα 40 αλλα δεοντολογικα και μονο δεν το πηρα.

Μη χειρότερα.

Δημοσ.

Πραγματικα εντελως κουφο.Οχι βεβαια οτι χρησιμοποιουσε το insomnia ως fleamarket. To κουφο ειναι πως δεν το πηρες στα 40ευρ. λογω δεοντολογιας.Σαν να παιρνουμε ορισμένα πράγματα πολυ πιο σοβαρά από ότι είναι...

Δημοσ.

Δε βλέπω που είναι το περίεργο. Δεν μπορεί ο άνθρωπος να πει μια τιμή και αν υπάρχει ζήτηση αυτή να αυξηθεί? Πως δηλαδή συμβαίνει το αντίθετο? Ας πει και ένας mod την γνώμη του.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν απαγορεύεται στα μέλη να βάζουν ελάχιστη τιμή στις αγγελίες τους αρκεί να το διευκρινίζουν ξεκάθαρα στην αγγελία για να μην υπάρχουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

;)

Δημοσ.

tar, πάντως ευχαριστούμε για το post να τον έχουμε υπόψη μας κ οι υπόλοιποι.

Είναι κάμποσοι που βγάζουν το μεροκάματο τους από εδώ μέσα, ρίχνοντας άδεια μπας κ πιάσουν γεμάτα. :)

sc

Δημοσ.

Δε βλέπω που είναι το περίεργο. Δεν μπορεί ο άνθρωπος να πει μια τιμή και αν υπάρχει ζήτηση αυτή να αυξηθεί? Πως δηλαδή συμβαίνει το αντίθετο? Ας πει και ένας mod την γνώμη του.

dld an katalava kala an poulisw kati sta 80 e kai uelei na to parei kapoios , poso tha prepei na perimenei kata thn gnwmh sou, mipws kai fanei agorasths sta81?

Pistevw oti an kapoiows uelei to dynato ypsili timi bazei fleamarket :shock: :shock:

Δημοσ.

Εγώ το είπα από την εξής οπτική: Έστω ότι πουλάς κάτι με 30 € το οποίο σου ζητάνε πολλά άτομα. Αν εγώ έρθω και σου πω, ξέρεις, κάτι το χρειάζομαι και θα σου δώσω 35 €. Δε θα προτιμήσεις να το πουλήσεις σε εμένα? Προφανώς δε συζητάω να περιμένεις 2-3 βδομάδες επίτηδες για να ανέβει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...