Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα μαγκες. Εχω παρει καινουργιο pc και εχω ενα μεγαλο προβλημα. Εχω παρα πολλα drops στο fortnite 45 fps περιπου . Ενω κανονικα πιανω 150+ οταν κανω γρηγορα buildings etc κολλαει. Μετα απο μια φαση αρχιζω και εχω μονο 45 με 50 φπσ και καμια φορα για λιγο ανεβενουν

specs: R3 2200g

RX 570 8gb 

(ξερω οτι εκανα χαζομαρα που πηρα επεξεργαστη με ενσωματομενα αλλα εγινε μπερδεμα το γνωριζω)

Επεξ/σία από John11102
Δημοσ.

Κατ' αρχήν, μην βρίζεις είσαι σε δημόσιο φόρουμ που έχει κανόνες. Κατά δεύτερον δεν είναι πρόβλημα τα ενσωματωμένα γραφικά. Κατά τρίτον τσεκαρε θερμοκρασίες CPU και GPU όταν σου κάνει τα drops. Κατά τέταρτον πες όλο το υπόλοιπο setup. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Νυσταγμένος είπε

Κατ' αρχήν, μην βρίζεις είσαι σε δημόσιο φόρουμ που έχει κανόνες. Κατά δεύτερον δεν είναι πρόβλημα τα ενσωματωμένα γραφικά. Κατά τρίτον τσεκαρε θερμοκρασίες CPU και GPU όταν σου κάνει τα drops. Κατά τέταρτον πες όλο το υπόλοιπο setup. 

το υπολιπο setup ειναι. PSU 550 w corsair 8gb corsair ram  b450m μητιρκη

το τεσταρα με το afterburner και μου δειχνε οτι ο cpu ου δουλευει στο 80 με 100 τα εκατο. Μολις το πηρα το πισι.Μην μου πειτε οτι πρεπει να αλλαξω επεφεργαστη 😭😭😭

Δημοσ.
12 ώρες πριν, John11102 είπε

8αρα corsair Vengeance 

Ολα μαζι ειναι φιλαρακι.Αφου σου δουλευει στο 100% η cpu λογικα η καρτα θα ειναι γυρω στο 80-90% που στανταρ γινεται bottleneck.Και ναι ο επεξεργαστης συν τη μικρη ραμ ειναι το προβλημα.Ασε που το fortnite απ οσο διαβαζω ειναι αθλιο οσων αφορα τη βελτιστοποιηση για πολλες πλατφορμες,επεξεργαστες και δε συμμαζευεται.

Στις 31/12/2018 στις 11:09 ΜΜ, Νυσταγμένος είπε

Που εβρισε;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, LeonV12 είπε

Ολα μαζι ειναι φιλαρακι.Αφου σου δουλευει στο 100% η cpu λογικα η καρτα θα ειναι γυρω στο 80-90% που στανταρ γινεται bottleneck.Και ναι ο επεξεργαστης συν τη μικρη ραμ ειναι το προβλημα.Ασε που το fortnite απ οσο διαβαζω ειναι αθλιο οσων αφορα τη βελτιστοποιηση για πολλες πλατφορμες,επεξεργαστες και δε συμμαζευεται.

Που εβρισε;

Ειχα βρισει αλλα το αλλαξα. Δλδ τωρα δε μπρ να κανω τίποτα?.... 

Δημοσ.

Η λυση χωρις χρηματα -> κλειδωνεις στα fps στα 30 ή στα 60 και δεν θα εχεις drops.

Αλλιως βαζεις +8gb Ram (ακριβως την ιδια με αυτη που αγορασες). Αν δεν κανεις δουλεια, πουλας τον επεξεργαστη και παίρνεις έναν πιο δυνατό.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, John11102 είπε

Ειχα βρισει αλλα το αλλαξα. Δλδ τωρα δε μπρ να κανω τίποτα?.... 

Οπως ειπε ο φιλος alkis για αρχη βαζεις αλλα 8gb μιας και πλεον τα 16 ειναι must και θα δεις διαφορα.Μετα πας σε επεξεργαστη αν δεις οτι δε βλεπεις βελτιωση.Και παρε εναν 2600 και θα εισαι σουπερ.Ο 2200 μεχρι εκει φτανει,99.99% ειναι θεμα επεξεργαστη.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, John11102 είπε

πω ρε μαγκες.εδωσα 600 ευρω ενω τα μαζευα χρονια και εχω ξενερωσει στο 101 τοις 100 την ζωη μου

Οχι αγορινα μου να μη ξενερωνεις.Σε μια βδομαδα θα ανακοινωθουν οι 3000 ryzen.Θα πουλησεις αυτον οσο πιασει και θα παρεις εναν 2600 μιας και αν ισχυσουν οι φημες περι τιμων και αποδοσης θα τους βρισκεις σα τα χαρτακια απο τις κουκουρουκου καποτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/1/2019 στις 10:56 ΜΜ, John11102 είπε

8αρα corsair Vengeance 

8αρα τι; 1χ8 η 2χ4; ποσα mhz;

Επεξ/σία από splanis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...