Nino_90 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και κάποιες μέρες η οθόνη μου κάνει flickering, ορισμένες φορές μέσα στη μέρα και συνήθως για διάστημα λίγων δευτερολέπτων κάθε φορά. Τις περισσότερες φορές το τρεμόπαιγμα περιορίζεται στη γραμμή εργασιών, 1-2 φορές έχει επεκταθεί και σε άλλα σημεία της οθόνης και σταμάτησε μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Με παραξενεύει πολύ που όταν έχω κάτι να παίζει σε φουλ σκριν την ώρα που γίνεται αυτό, στο σημείο που τρεμοπαίζει (τη γραμμή εργασιών) δε φαίνεται κάτι στην πλήρη οθόνη. Εχω μπει και βγει απανωτά από πλήρη οθόνη την ώρα του flickering και βεβαιώθηκα ότι γινόταν όντως κατά τη διάρκειά του και δεν ΄ήταν σύμπτωση. Αν ξέρετε τι είναι και σε τι μπορεί να οφείλεται θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας εκ των προτέρων. Υ. Γ. Dell 3537
rayven18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δοκίμασε και με εξωτερική οθόνη για να είσαι δούμε που είναι το πρόβλημα
Comic maniak Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, ninopoutso είπε Καλησπέρα παιδιά, εδώ και κάποιες μέρες η οθόνη μου κάνει flickering, ορισμένες φορές μέσα στη μέρα και συνήθως για διάστημα λίγων δευτερολέπτων κάθε φορά. Τις περισσότερες φορές το τρεμόπαιγμα περιορίζεται στη γραμμή εργασιών, 1-2 φορές έχει επεκταθεί και σε άλλα σημεία της οθόνης και σταμάτησε μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Με παραξενεύει πολύ που όταν έχω κάτι να παίζει σε φουλ σκριν την ώρα που γίνεται αυτό, στο σημείο που τρεμοπαίζει (τη γραμμή εργασιών) δε φαίνεται κάτι στην πλήρη οθόνη. Εχω μπει και βγει απανωτά από πλήρη οθόνη την ώρα του flickering και βεβαιώθηκα ότι γινόταν όντως κατά τη διάρκειά του και δεν ΄ήταν σύμπτωση. Αν ξέρετε τι είναι και σε τι μπορεί να οφείλεται θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας εκ των προτέρων. Υ. Γ. Dell 3537 Μια ασχετη ερωτηση, γιατι σε λενε ετσι; 😂😂
Nino_90 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Μια ασχετη ερωτηση, γιατι σε λενε ετσι; 😂😂 ο μαφιοζος σε ενα επεισοδιο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗS ειχε αυτο το ονομα και μου αρεσε σαν avatar
Comic maniak Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, ninopoutso είπε ο μαφιοζος σε ενα επεισοδιο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗS ειχε αυτο το ονομα και μου αρεσε σαν avatar Ξερω απο που ειναι αλλα ελεος 😂😂.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα