Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω περιμενω απο το humble να το βαλει σε κανενα charity bundle να το παρω με 3.99

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 3
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε λίγους μήνες θα είναι στα μισά από τα bundle που κυκλοφορούν μαζί με κονσόλες . Δεν είναι μαντική πηρα απο Seven 20 το GoW και στα public 9,90 δεν εχει πεσει το GT sport ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Σε λίγους μήνες θα είναι στα μισά από τα bundle που κυκλοφορούν μαζί με κονσόλες . Δεν είναι μαντική πηρα απο Seven 20 το GoW και στα public 9,90 δεν εχει πεσει το GT sport ;

μαντικη?Πυθια?Δεν ειμαι μαντης αλλα δεν ειναι μαντικη τεχνικη :P 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dreaming123 είπε

Ελπίζω μέχρι το 2030 να έχει βγει στο pc η έστω emulator για να το αγοράσω που θα κοστίζει 10 ευρώ.

Ίδια απόσταση έχουν το 2008 και το 2030, και τα χρόνια περνάνε άρα δεν έχω θέμα να περιμένω μέχρι τότε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

20 το πηρες ή 30;

Δημοσ.

Αν καίγεστε να το πάρετε η τιμή είναι καλή. Μπορείτε όμως να ασχοληθείτε με τα παιχνίδια που έχετε τώρα και να αφήσετε λίγος καιρός να περάσει.

Όταν τελειώσετε ότι παίζετε τώρα θα έχει πέσει και άλλο η τιμή του.  

Το ήθελα και εγώ πολύ αλλά έχω κάποια παιχνίδια σε εκκρεμότητα αυτή τη στιγμή οπότε από το να μαζεύονται στην άκρη καλύτερα να το πάρω όταν έχω τελειώσει με αυτά που ασχολούμαι τώρα. Άλλωστε είναι παιχνιδάρα που θέλει να της αφιερώσεις πάρα πολύ χρόνο και είναι κρίμα να το πάρετε στα 50€ και να το πιάσετε μετά από 1-2 μήνες.... ;) 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...