Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. 

Στήσαμε ένα καινούργιο υπολογιστή με ένα φίλο:

Ryzen 2700

Gigabyte aorus B450 pro

Evga 1060 6GB

Evga psu gold+ 650 

Τα κουμπωνουμε ολα, παίρνουν όλα ρεύμα. Παίρνει σήμα η οθόνη ωστόσο δεν ποσταρει. Δεν μπαίνει bios καν. Σκαλίζοντας από δω από κει τελικά με την αλλαγή παροχή ρεύματος στην GPU postαρει. Βάζουμε windows , drivers. Κάνω μερικά reboots για να είμαστε σίγουροι ότι όλα δουλεύουν καλά και είμαστε κομπλέ. Συμμαζευουμε τα καλώδια και δοκιμασα να το ξανανοιξω και δεν ξανάνοιξε ποτέ. Το πρόβλημα είναι ίδιο με το αρχικό, παίρνει σήμα η οθόνη από το hdmi αλλά δεν μπαίνει πάλι bios. 

Λειτουργούν όλοι οι ανεμιστήρες και τα led. Τα error indicators δεν δείχνουν κάποιο σφάλμα (αν βγάλω την GPU δείχνει κανονικά GPU error). 

Σκάει ο φίλος και το πάμε τεχνικό. Σήμερα πήρε τηλέφωνο για καμένη μητρική και καλα. Τονίζω ότι το πρόβλημα είναι ίδιο με πριν την πρώτη φορά που δεν άνοιγε και έγιναν 5-6 reboots και shutdown για δοκιμή. Δεν νομίζω ότι παίζει να κάηκε. 

Περιμένω καμία ιδέα. 

Επεξ/σία από Μακιαβέλλι
Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοείς "... τελικά με την αλλαγή παροχή ρεύματος στην GPU". Χρησιμοποίησες άλλο καλώδιο του τροφοδοτικού ή άλλο τροφοδοτικό εντελώς;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, teoChnologist είπε

Τι ακριβώς εννοείς "... τελικά με την αλλαγή παροχή ρεύματος στην GPU". Χρησιμοποίησες άλλο καλώδιο του τροφοδοτικού ή άλλο τροφοδοτικό εντελώς;

Διαφορετικό του τροφοδοτικού που είχε σαν αναπληρωματικό. Χωρίς να είμαι βέβαιος ότι είχε πρόβλημα το προηγούμενο 100% βέβαια. 

Δημοσ.

Αλλο τροφοδοτικο τσεκαρατε? Ενδεχεται να ειναι προβλημα της πλακετας του τροφοδοτικου ή ακόμα και των ακροδεκτων των καλωδίων

Δημοσ.
5 ώρες πριν, overpower είπε

6 ώρες πριν, Crybal είπε

Αλλο τροφοδοτικο τσεκαρατε? Ενδεχεται να ειναι προβλημα της πλακετας του τροφοδοτικου ή ακόμα και των ακροδεκτων των καλωδίων

Όχι. Το παλιό είναι λίγο επικίνδυνο και δεν ήθελα να το βάλω με το νέο hardware. Λογικά θα το δοκιμάσει ο τεχνικός αν και τώρα λέει κάτι για error στο bios (ιδέα δεν έχω τι εννοεί). Εγώ εξ αρχής έκλινα προς τροφοδοτικό ή GPU. Θα φανεί...

5 ώρες πριν, overpower είπε

Δοκιμασε να συνδεσεις με αλλο καλωδιο αρχικα την οθονη.

Δοκιμάστηκε φίλε. 

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μου εχει τυχει σε καινουρια μητρικη,τη στελνω μου δινουν καινουρια μου ξανακανει το ιδιο και μου ξαναδινουν καινουρια 😂😂.Πολυ πιθανον να ειχε προβλημα εξ αρχης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...