Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα καλη χρονια να εχουμε. 

Αντιμετωπιζω το εξης θεμα με το λογισμικο radeon σχετικα με την καρτα msi r9 390 .

ειμαι χρονια κατοχος αποκλειστικα n vidia καρτων και μεσω του πινακα ελεγχου μπορουσα και δημιουργουσα μια προσαρμοσμενη αναλυση για την οθονη μου (προκειται για μια τηλεοραση 40 ιντσων της samsung UE40EH6030) δλδ της αλλαζα τον ρυθμο ανανεωσης απο 60 mhz που ηταν προεπιλεγμενη στα 66 η και 67 mhz (1920χ1080),και με αυτον τον τροπο εδειχνε παρα πολυ καλυτερα και τα χρωματα αλλα και το κυριοτερο τις "γραμματοσειρες"  (υπαρχει και πρεσβυωπια) ,τωρα που εχω αρκετα καλυτερη καρτα περιμενα να εχω τουλαχιστον την ιδια εικονα στην οθονη μου ομως δεν μπορω να το καταφερω γιατι το λογισμικο της AMD RADEON δεν μου δινει αυτη την δυνατοτητα ,εχω προσπαθησει αρκετα με πολυ ψαξιμο στο ιντερνετ αλλα δεν....αλλαξα καλωδια (απο dvi σε hdmi με μετατροπεα , απο display port se hdmi επισης ,κι απο hdmi se hdmi) τιποτα μεχρι 60 mhz μπορω , παρακαλω αν καποιο μελος εχει γνωση επι του θεματος και μπορει ας βοηθησει ..ευχαριστω πολυ ! 

Επεξ/σία από polazava
Δημοσ.

θα μπορουσα να βαλω το προβλημα μου στην κατηγορια "οθονες" αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα λογισμικου ,εν παση περίπτωσή αν δεν ταιριαζει το θεμα μου σε αυτην την κατηγορια παρακαλω τους διαχειριστες να αλλαξουν θεση ..ευχαριστω  

Δημοσ.

Στις Ρυθμίσεις Radeon υπάρχει Setting για να περιορίζεις τα μέγιστα FPS στην τιμή που θέλεις. Αν δεν κάνω λάθος, η προεπιλογή είναι να είναι κλειστή αυτή η ρύθμιση.

Παιχνίδια -> Καθολικές Ρυθμίσεις-> Έλεγχος στόχου ρυθμού καρέ.

Για να "στήσεις" custom ανάλυση : Κάτω στο μενού επιλέγεις Οθόνη-> Προσαρμοσμένες Αναλύσεις. Σου έχει εκεί τα πάντα, απο κάθετη και οριζόντια ανάλυση μέχρι ρυθμό ανανέωσης κλπ.

Δημοσ.

teoChnologist

φιλε μου ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου ..δεν παιζω συχνα παιχνιδια λιγο το world off tanks που πραγματικα επαθα πλακα με την εν λογω καρτα κι απο γραφικα κι απο κινηση και ευκρινεια ..το προβλημα μου ειναι στις ρυθμισεις  (οπως μου γραφεις) εχω συμπληρωσει  παρα πολλες φορες ολα αυτα τα πεδια που απεικονιζονται για να προσαρμοσεις μια αναλυση και στο τελος παντα μου γραφει οτι αυτες οι ρυθμισεις δεν ταιριαζουν με την οθονη σας κι ετσι φτου κι απ την αρχη ... το μονο που ηθελα ειναι να ανεβασω λιγο τον ρυθμο ανανεωσης στην επιφανεια εργασιας γιατι ετσι βελτιωνονται τα χρωματα και οι γραμματοσειρες κυριως  πραγμα που το κανω εδω και χρονια με nvidia καρτες ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...