jim_p Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα. Ζητω συγγνωμη που θα σας χαλασω την τελευταια ημερα του χρονου με γκρινια, αλλα κατι αυτισμοι σαν αυτους που θα διαβασετε παρακατω ειναι που με φερνουν στο αμην. Οπως "ευχηθηκα" και στο αλλο θεμα με την ειδηση για το electron skype, θα ευχηθω και εδω: να κλεισει και αυτο το αχουρι (για να μην πω τιποτα χειροτερο) της ms, γιατι με εχει αγανακτησει! Και παω στο ψητο... Το παρακατω αποτελει συνεχεια της ανικανοτητας της ms στο προβλημα που ειχα πριν 2 περιπου χρονια, εδω, γιαυτο και το "επεισοδιο 2" στον τιτλο https://www.insomnia.gr/forums/topic/637747-προβλημα-με-εισοδο-στο-skype/ Πριν λιγες μερες, στα καλα καθουμενα, μου ηρθε η ειδοποιηση να κανω verify το λογαριασμο μου στο skypeμ οπως φαινεται στην πρωτη εικονα. Θα εκανα το verification αν το κ@λοσυστημα τους δεν ελεγε gmail.gr, αυτο δηλαδη που εφαγα 2 βδομαδες και αμετρητες ωρες σε ψαξιμο και emails με την ms για να ξεφορτωθω. Προφανως δεν εχω gmail.gr και φαινεται και στις πληροφοριες μου στην αλλη εικονα. Επιπλεον, εβαλα και 2ο mail και κινητο απο την πρωτη φορα, για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ξαναχρειαστει να περασω οσα περασα για να ξανανοιχτει. Αλλα απ' οτι φαινεται, η μαλακια της ms ειναι ανικητη. Και η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι. Πηγα στα φορουμ της ms να ανοιξω νεο θεμα οπως ειχα κανει και την προηγουμενη φορα, εγραψα οτι γραφω και εδω και οταν πατησα submit δεν το δεχτηκε και με πεταξε στο να κανω παλι login! Ξαναεκανα και οταν ξαναμπηκα στο προφιλ μου, δεν μου εβγαζε επιλογη για να κανω νεο θεμα αλλα ουτε εβγαζε και το παλιο μου θεμα! Αυτο ειναι το url, δουλευε μεχρι πριν μια ωρα και τωρα βγαζει σε error https://answers.microsoft.com/en-us/skype/forum/all/locked-out-of-my-account/8af7a023-04b4-4d97-a72d-a3bb52be0bdd Ζητουνται λοιπον ιδεες και θελω και την αποψη του @papadi για το παραπανω χαλι, μιας και αυτος ειναι ο "επισημος εκπροσωπος" της ms εδω στο insomnia. Αν δεν γινει το verification, απλα παραταω την ms στα μαυρα της τα χαλια, μεταφερω και τα τελευταια μου αρχεια απο το onedrive στο gdrive και τερμα με αυτο το !@#$%^&*&. Να προσθεσω πως εδω και αρκετο καιρο χρησιμοποιω αποκλειστικα το web.skype.com μιας και δεν θελω την electron-based σαπιλα του skype 8.x. Βασικα δεν θελω καμια electron based σαπιλα στα συστηματα μου Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από jim_p
Lifehacker Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν φτιάξεις ένα email της microsoft και το προσθέσεις στα email λογικά θα μπαίνεις από εκεί.. επίσης κατέβασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.azure.authenticator&hl=en_US με το κινητό ή tablet σου και δοκίμασε μήπως γίνει τίποτα. Να βάλεις primary email το yahoo δεν γίνεται? ώστε να έρθει εκεί ο κωδικός, λογικά το "σύστημα" μπερδεύεται με το gmail.com και επειδή διαβάζει την παλιά σου καταχώρηση gmail.gr στέλνει εκεί το mail με τον κωδικό Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από Lifehacker
jim_p Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εβαλα το yahoo σαν primary και μου πεταξε αυτο Αναφορά σε κείμενο You have updated your primary email address. This email will be used for communications about your Skype account. Please remember that this email cannot be used to reset your password. To update your security preferences and email that you use to recover your account, please go to account.live.com και στο account.live.com θελει ms account. Εχω ms email (@ outlook.com), το ειχα συνδεσει με το skype οταν ειχα windows phone αλλα τα ειχε κανει πουτανα, βαζοντας στις επαφες του skype τις επαφες του τηλεφωνου. Μιλαμε για επικου μεγεθους μαλακια! Το authenitcator απαιτει λογαριασμο της ms για να δουλεψει με οτι υποστηριζει. Εβαλα και εκει τον skype account, που δεν περιμενα να τον παρει με την μια, και παλι το κωλοσυστημα θελει να στειλει mail στο gmail.gr! Το μηνυμα για το verification βγαινει μια φορα την ημερα, που σημαινει πως αν το πατησω ακυρο για σημερα, πρεπει να περιμενω μεχρι αυριο για να το ξαναβγαλει και χανω μια μερα. 100 χρονια πισω αυτη η εταιρια σε θεματα recovery! ---edit Να προσθεσω πως δοκιμασα να ανοιξω νεο θεμα στο answers.microsoft.com με ff, chrome, chromium και opera, σε 2 διαφορετικα συστηματα, με 2 διαφορετικα λειτουργικα και η παπαρια της ms κολλαει σε ολους με το που θα πατησω το submit. Ανικανοι εντελως. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από jim_p
Lifehacker Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φτιάξε ένα νέο email στη microsoft (hotmail ή outlook) και πρόσθεσε αυτό, βάλε αυτό σαν primary.. Πάρ' τους τηλέφωνο να δούμε αν το σηκώσουν και τι θα σου πουν.. Κηφισίας 221 151 24 Αθήνα Ελλάδα Τηλέφωνο: +30 211 1206 000 Φαξ: +30 211 1206 003 Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης (Customer Service and Support): 801 500 3000 (χρέωση τοπικής κλήσης) (local charge) or +30 211 1206 500 (κλήση από κινητό τηλέφωνο) (calling from mobile device) Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από Lifehacker
jim_p Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δεν θελω να μπλεξω το κανενα mail της ms, καινουριο ή παλιο, με το skype γιατι εινια βεβαιο οτι το καθυστερημενο συστημα τους θα τα κανει σκατα. Και μετα θα εχω ακομα ενα email στο κεφαλι μου. Η τηλεφωνικη εξυπηρετηση τους εινια ακομα πιο αθλια, μιας ακι εινια εντελως αυτοματοποιημενη και δεν μιλας με ανθρωπο. Δεν ειναι τυχαιο το οτι το προβλημα την προηγουμενη φορα εφτιαξε μονο οταν μιλησα με κανονικο εκπροσωπο και οχι με τα bot του φορου τους.
jim_p Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Τελικα ειναι για πολλα καντηλια αυτη η εταιρια... Μιας και δεν υπηρχε καποιος τροπος για να κανω το verification, εδωσα το κινητο μου και μου εστειλε κωδικο να βαλω. Παραβλεπω οτι το κινητο θα επρεπε να το εχει ηδη σαν recovery option και παω παρακατω. Τον εβαλα και βγηκε αυτο στην εικονα και παρολο που λεει οτι μπορω να χρησιμοποιω το skype και τις αλλες υπηρεσιες της ms, οταν παω να μπω βγαζει τα ιδια με λιγο περισσοτερες σαλτσες αλλα δεν με αφηνει, ριχνοντας με παλι στο να στειλει mail στο gmail.gr!
Lifehacker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Από τις εικόνες παραπάνω φαίνεται ότι όλα βαίνουν καλώς, τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις τώρα? στείλε φώτο με το πρόβλημα εισόδου..
jim_p Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μετα απο αυτο που φαινετια στην δευτερη εικονα, το οποιο το ξανακανα απο pc με windows για να σιγουρευτο, γιαυτο και το μηνυμα στην δευτερη εικονα ειναι στα ελληνικα, με ξαναπεταει στο verification με το gmail.gr, αυτο δηλαδη που φαινεται στην 1η εικονα στην αρχη του θεματος και δεν με βαζει στο skype.
jim_p Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Πετυχα ακομα εναν σαν εμενα που στα καλα καθουμενα του ζητηθηκε veirfication απο τη γνωστη καθυστερημενη εταιρια https://old.reddit.com/r/skype/comments/ah8fzu/i_lost_the_update_battle_today/
BadBoy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Πάντως άσχετα με το πρόβλημα της επαλήθευσης, το 7.40 σε μένα δουλεύει ακόμη. Θέλει κάτι πατέντες, όπως να σταματήσει το SkypeUpdate service και να σβηστεί το κατεβασμένο .exe από τα temp αρχεία, αλλά συνδέεται και δουλεύει κανονικά. Δεν ξέρω για πόσο ακόμη βέβαια.
jim_p Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Και αλλος με το ιδιο προβλημα και που να εχει καταλαβει και αυτος οτι το αυτοματοποιημενο συστημα της ms ειναι για τα σκουπιδια. https://old.reddit.com/r/skype/comments/ajn5ao/help_cannot_recover_skype_account_due_to/
jim_p Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καταφερα τελικα να μπω στο skype μου στις αρχες του μηνα, μιας και η ms επιτελους αλλαξε το mail και εκανα το verification κανονικα. Ενα μηνα και κατι εκτος με αφησανε οι ανικανοι. Εσβησα το gmail μου απο εκει για να μην ξαναγινει το ιδιο και αφησα μονο το yahoo και ελπιζω να μην αντιμετωπισω την αναπηρια για 3η φορα. Ξερει κανεις πως θα κανω merge του ms mail account που εχω (@outlook.com) με τον υπαρχοντα λογαριασμο του skype? Το ειχα κανει την εποχη που ειχα windows phone και το skype ζητουσε να κανω merge τον λογαριασμο μου με το ms account του κινητου, αλλα εκανε τις επαφες σε τηλεφωνο και skype ανω κατω, οποτε τα εκανα unmerge. Ακυρο αυτο το τελευταιο, γιατι σιγουρα θα γινει καινουρια πατατα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από jim_p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα