Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και  χρόνια  πολλα!Χρειάζομαι  τα φώτα σας στο  θεμα  πλήρωσης της  μνημης σε ενα  λαπτοπ απο 4 με μαμα μνημη σε 8 με αλλη.
Το μηχάνημα ειναι ενα Dell Latitude e6320 με 4gb την  οποια  θελω να  την  κανω 8(που  ειναι  το  μαξιμουμ) σκέφτομαι  για  1χ8gb ή 2χ4gb.
Η Μνημη  που  εχω ήδη  ειναι DDR3 PC3-10700 665.1 MHz (1:5)(667 MHz)βολταζ στο 1.50 Volt,και CAS# latency (CL)    9.0
τι  κανει  καλύτερα ωστε  να  αναβαθμισω το μηχανημα;; Ακομα  και εαν  κρατούσα την  ήδη υπάρχουσα  μνημη(γλύτωνοντας και  καποια  λεφτα)
Τελος  μια  απορια  ειναι  καλύτερο  το  μηχανημα  να  χρησιμοποιει   το  συνολο  της  μηνημεσ του  σε ενα slot η  δια 2 σε 2 ξεχωριστα slots
Επισεις  εαν  σε ενα  λαπτοπ βαλουμε  καταλαθος παραπανω  μνημη υπάρχει  κάποιο  θέμα;

ανεβαζω πληροφοριες της υπαρχουσας μνήμης

Memory.png

Memory2.png

Memory3.png

Επεξ/σία από Fuel7
Δημοσ.

Αν το συστημα υποστηριζει Dual Channel (θεωρητικα ναι) τοτε 2χ4 ειναι καλυτερα απο 1χ8.

Απο εκει και περα ομως αν ειναι να βαλεις 2 μνημες πρεπει να ειναι σχεδον ιδιες για να μην εχεις θεματα.

Με λιγα λογια αν δεν μπορεις να βρεις μια ιδια σαν αυτη που εχεις τωρα τοτε πρεπει να παρεις καινουργιες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Αν το συστημα υποστηριζει Dual Channel (θεωρητικα ναι) τοτε 2χ4 ειναι καλυτερα απο 1χ8.

Απο εκει και περα ομως αν ειναι να βαλεις 2 μνημες πρεπει να ειναι σχεδον ιδιες για να μην εχεις θεματα.

Με λιγα λογια αν δεν μπορεις να βρεις μια ιδια σαν αυτη που εχεις τωρα τοτε πρεπει να παρεις καινουργιες.

εχω 2 σλοτ για  μνημη  στο  ενα  δουλευω με  την υπαρχουσα.Καλύτερα να  παρω αλλη  μια  ιδια.Δεν ξερω τι  γινεται  με  τις  μεγαλυτερης  ταχυτητας μνημες

1 ώρα πριν, Crybal είπε

To memery finder της Patriot βρισκει αυτη συμβατή PSD34G13332S. https://www.skroutz.gr/s/434030/Patriot-Signature-4GB-DDR3-1333MHz-PSD34G13332S.html

...απο εκει και περα ή κάποιος που την εχει βαλει σε ιδιο λαπτοπ ή η βοήθεια του θεού!!!

εβαλα  και  της  κρουσιαλ και  μου  εβγαλε  μονο  8gb επιλογη  οχι  2χ4.Να υποθεσω οτι  δεν  σου φαινεται καλη σαν μνημη η πατριοτ?

Επεξ/σία από Fuel7
Δημοσ.

Το "βοηθεια του θεου" δεν το ειπα για την συγκεκριμενη μνημη.Αλλωστε Patriot εχω στο σταθερο.Απλά με τα λαπτοπς ποτε δεν μπορείς να είσαι σιγουρος.Μόνο εαν ειναι ακριβως η ιδια μνημη

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Crybal είπε

Το "βοηθεια του θεου" δεν το ειπα για την συγκεκριμενη μνημη.Αλλωστε Patriot εχω στο σταθερο.Απλά με τα λαπτοπς ποτε δεν μπορείς να είσαι σιγουρος.Μόνο εαν ειναι ακριβως η ιδια μνημη

καταλαβα εχεις  δικιο  σε αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...