sargus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1. Για πήγαινε τώρα και στα Αμερικανικά τεστ αφού το παίζεις έξυπνος. Όχι μόνο στα (στη ουσία) Γερμανικά. 2. Το ότι είναι οι Γερμανοί φραγκοφονιαδες βλέπω ότι σε πείραξε. Γιατί αγορινα; είσαι Γερμανός ή έχεις μετοχές; Άντε να δεχτούμε ότι είναι και οι Γιαπωνέζοι και όλοι φραγκοφονιαδες σαν κακές εταιρίες που είναι. Είσαι εντάξει τώρα;
HALF EVIL Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μου αρεσει παντως η ευκολια με την οποια απαξιωνετε τα παντα για έναν αερόσακο του Ιάπωνα ή επειδή ο γερμανός δεν έβαλε θερμαινομενα καθίσματα να ζεσταίνεται ο πισινό μας. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, sargus είπε 1. Για πήγαινε τώρα και στα Αμερικανικά τεστ αφού το παίζεις έξυπνος. Όχι μόνο στα (στη ουσία) Γερμανικά. 2. Το ότι είναι οι Γερμανοί φραγκοφονιαδες βλέπω ότι σε πείραξε. Γιατί αγορινα; είσαι Γερμανός ή έχεις μετοχές; Άντε να δεχτούμε ότι είναι και οι Γιαπωνέζοι και όλοι φραγκοφονιαδες σαν κακές εταιρίες που είναι. Είσαι εντάξει τώρα; Σαν μωρά κάνετε.
sargus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, jmmys είπε Σαν μωρά κάνετε. Έχεις δίκιο. Εμένα δε μου αρέσει αυτό για αυτό και σταματώ εδώ.
iageogr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Επειδη μαλλον απαντηθηκε το ερωτημα του θεματος, αυτο που θα ήθελα να προσθεσω εγω ειναι οτι θεωρω πως τα Honda δεν εχουν καποιο αξιοσημειωτο ανταγωνιστικο πλεονεκτημα σε σχεση με τα toyota. Απλα τα honda εχουν μια διαφορετικη σχεδιαση που σε αλλους μπορει να αρεσει περισσοτερο ή λιγοτερο σε σχεση με τα toyota. Οποτε προκειμενου να μην χρυσοπληρωσεις το honda (τοσο στην αρχικη τιμη οσο και στα ανταλλακτικα κατα τη χρηση) πας και αγοραζεις toyota. Αυτο συμβαινει αλλωστε και στη πραξη εδω και χρονια και θα συνεχιστει οσο η honda εχει αυτες τις τιμες. 2
sargus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Καταρχάς, η Toyota είναι σίγουρα πιο πετυχημένη εταιρία αφού έχει γίνει το Νο1 στον κόσμο με μεγάλη διαφορά από τον 2ο (σαν εταιρίες εννοώ όχι σαν συστάδες εταιριών όπου εκεί κοντράρεται με τον όμιλο VW). Η Honda είναι μεν σαν την toyota στην αξιοπιστία αλλά επενδύει 1. σε πιο συμμετοχική οδήγηση και 2. σε extreme, καινοτόμα, αηδιαστικά (όπως θέλει ο καθένας τα λέει) σχέδια. Η toyota ακολουθεί την πεπατημένη φτιάχνοντας καλά αλλά βαρετά να οδηγεί κανείς αμάξια (κατά κανόνα, ναι έχω ακούσει για εξαιρέσεις όπως π.χ. το GT86 μην πεταχτεί πάλι κανείς), ενώ η Honda προσπαθεί να απευθυνθεί πιο πολύ στο "συναίσθημα" (italian style 😄). Νομίζω ότι είχε κυκλοφορήσει κάποια στιγμή ότι ο ιδρυτής της Honda είχε θέσει στα αυτοκίνητα του 2 στόχους: να γίνουν αξιόπιστα σαν τα toyota και οδηγικά ενδιαφέροντα σαν τα bmw. Αν τα κατάφερε ή όχι (ή αν έστω πλησίασε) είναι άλλη κουβέντα αλλά η Honda αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως μια εταιρία που τολμά. 1
tsiro7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, sargus είπε 1. Για πήγαινε τώρα και στα Αμερικανικά τεστ αφού το παίζεις έξυπνος. Όχι μόνο στα (στη ουσία) Γερμανικά. 2. Το ότι είναι οι Γερμανοί φραγκοφονιαδες βλέπω ότι σε πείραξε. Γιατί αγορινα; είσαι Γερμανός ή έχεις μετοχές; Άντε να δεχτούμε ότι είναι και οι Γιαπωνέζοι και όλοι φραγκοφονιαδες σαν κακές εταιρίες που είναι. Είσαι εντάξει τώρα; Για αρχή, δεν το παίζω έξυπνος, παρέθεσα στοιχεία ενός από τους πιο αξιόπιστους οργανισμούς δοκιμής ασφαλείας οχημάτων, στον οποίο όλοι οι κατασκευαστές στέλνουν οχήματα τους προς αξιολόγηση. Για αυτό το λόγο και δεν καταλαβαινω το ύφος σου αλλά τεσπα πάμε παρακάτω. Ο καθένας διαλέγει όχημα με διαφορετικά κριτήρια και είναι σεβαστό αλλά εδώ στην Ελλάδα το παραμύθι των αξιόπιστων Ιαπώνων και των σαπιων Ιταλών και vw το έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο. Για μένα που έχω οικογένεια όπως και οι περισσότεροι που αγοράζουμε αυτής της κατηγορίας αυτοκίνητα μου φαίνεται αδιανόητο το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξω να μην είναι η ασφάλεια των παιδιών μου, τα υπόλοιπα έρχονται μετά.
moure Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μια χαρά είναι τα χοντα σαν αυτοκίνητα εμένα μου αρέσουν και σχεδιαστικά και στην οδήγηση.Αν οι τιμές τους ήταν πιο νορμαλ πιθανότατα να ξαναγοραζα.Παρτε παράδειγμα το crv που η καλή έκδοση φτάνει τα 44000!Πραγματικα ποιος θα το προτιμήσει όταν μπορείς με αυτά τα χρήματα να πάρεις suv της Volvo και της BMW?
tsiro7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν δεν έχεις κόλλημα με το να πουλήσεις μούρη το crv είναι αμαξάρα. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από tsiro7 1
sargus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Για αρχή, δεν το παίζω έξυπνος, παρέθεσα στοιχεία ενός από τους πιο αξιόπιστους οργανισμούς δοκιμής ασφαλείας οχημάτων, στον οποίο όλοι οι κατασκευαστές στέλνουν οχήματα τους προς αξιολόγηση. Για αυτό το λόγο και δεν καταλαβαινω το ύφος σου αλλά τεσπα πάμε παρακάτω. Ο καθένας διαλέγει όχημα με διαφορετικά κριτήρια και είναι σεβαστό αλλά εδώ στην Ελλάδα το παραμύθι των αξιόπιστων Ιαπώνων και των σαπιων Ιταλών και vw το έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο. Για μένα που έχω οικογένεια όπως και οι περισσότεροι που αγοράζουμε αυτής της κατηγορίας αυτοκίνητα μου φαίνεται αδιανόητο το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξω να μην είναι η ασφάλεια των παιδιών μου, τα υπόλοιπα έρχονται μετά. Το ποστ σου έβγαζε ειρωνεία. Αν δεν ήταν σκοπός σου, κανένα πρόβλημα, πάμε παρακάτω. Στα θέματα οικογένεια - ασφάλεια είμαι και εγώ ανενδοτος. 4 λεπτά πριν, moure είπε Μια χαρά είναι τα χοντα σαν αυτοκίνητα εμένα μου αρέσουν και σχεδιαστικά και στην οδήγηση.Αν οι τιμές τους ήταν πιο νορμαλ πιθανότατα να ξαναγοραζα.Παρτε παράδειγμα το crv που η καλή έκδοση φτάνει τα 44000!Πραγματικα ποιος θα το προτιμήσει όταν μπορείς με αυτά τα χρήματα να πάρεις suv της Volvo και της BMW? Κοίτα, σε αυτά τα λεφτά και εγώ BMW μάλλον θα έπαιρνα (αν και να ξέρεις ότι πάλι είναι αρκετά ακριβότερη η BMW αν την φέρεις στο ίδιο εξοπλιστικα επίπεδο). Όσο για το ποιος θα το προτιμήσει που ρωτάς, μάλλον όλος ο πλανήτης: https://www.jato.com/worlds-top-selling-cars-april-2018/
Oscar_Mike Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 21 ώρες πριν, toyo73 είπε αλλα θελει να διασχιζει την Ερημο και την ζουγκλα χωρις να μεινει και τον φανε τα λιονταρια.Μαντεψε τη θα παρει. κάνα Volkswagen T3;;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε κάνα Volkswagen T3;; Καλυτερα Τ2,που είναι και πιο μουρατο και ενα all time classic.Το απόλυτο σκυλί.
Oscar_Mike Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, jmmys είπε Καλυτερα Τ2,που είναι και πιο μουρατο και ενα all time classic.Το απόλυτο σκυλί. Θα το προτιμούσα και εγώ ένεκα αερόψυξης, αλλά το T3 σε Syncro είναι πειρασμός
moure Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, sargus είπε Όσο για το ποιος θα το προτιμήσει που ρωτάς, μάλλον όλος ο πλανήτης: https://www.jato.com/worlds-top-selling-cars-april-2018/ Όπως ανέφερα και παραπάνω θα ξαναγοραζα χοντα αν οι τιμές ήταν λογικές.Το τι θα αγοράσει κάποιος σε μια χώρα έχει να κάνει και με την τιμή πώλησης.Παιρνοντας την Μαλαισία ως τυχαίο παράδειγμα η κορυφαία έκδοση του crv κοστίζει 33000 ευρώ ενώ το Volvo xc 40 κοστίζει 53000 ευρώ.Στην Ταϊλανδή το crv 45000 ευρώ το Xc 40 63000 ευρω.Με την bmw ανοίγει ακόμα πιο πολύ η ψαλίδα αφού γερμανικά αυτοκίνητα στην Ασία έχουν οι πραγματικά πλούσιοι.Λογικο μου φαίνεται λοιπόν να το προτιμούν στην Ασία αλλά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη?Νο way 49 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Αν δεν έχεις κόλλημα με το να πουλήσεις μούρη το crv είναι αμαξάρα. Αμαξαρα μπορεί να είναι αλλά σε ποιότητα κατασκευής είναι πολύ μακριά από bmw και Volvo.Οταν σκας λοιπόν τόσο χρήματα δεν θες να κάνουν σαν κουδουνίστρα τα πλαστικά.Τα suv που προανέφερα δεν είναι καν ανταγωνιστές του crv αφού είναι στην premium κατηγορία και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να έχουν παραπλήσια τιμή.
toyo73 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, nikko_ είπε Τοyota made in Turkey δεν θα πάρει πάντως. Ξερεις ποσες εταιριες εχουν εργοστασια στην Τουρκια.Προσεξε μην εκπλαγεις και ειναι ολα υπερσυχρονα.Καλυτερα απο κατι Μεξικανικα και βραζιλιανικα που εχει το Group. https://www.autoblog.gr/2019/01/04/mono-iapwnika-ta-autokinhta-pou-kratoun-oi-amerikanoi-gia-panw-apo-15-xronia-kyriarxia-ths-toyota/ Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από toyo73
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα