Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου στην κινα δεν φτιαχνονται πλεον??

Γτ εξακολουθουν να ειναι παντα ακριβοτερα απο αντιστοιχα γερμανικα (τα οποια ηδη ειναι υπερκοστολογημενα κατα την αποψη μου)

Εχω honda jazz 2010 ,και σαν χοντακιας που ειμαι θα θελα να παρω honda civic να ανεβω κατηγορια αμαξιου συν το γεγονος οτι το χω λατρεψει. Εεε δεν παλευεται η τιμη τουυ!!! 

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, lele322 είπε

Γτ εξακολουθουν να ειναι παντα ακριβοτερα απο αντιστοιχα γερμανικα (τα οποια ηδη ειναι υπερκοστολογημενα κατα την αποψη μου)

Εχω honda jazz 2010 ,και σαν χοντακιας που ειμαι θα θελα να παρω honda civic να ανεβω κατηγορια αμαξιου συν το γεγονος οτι το χω λατρεψει. Εεε δεν παλευεται η τιμη τουυ!!! 

Σαρακάκης

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ.

Συνδυασμός των δύο παραπάνω: είναι αρκετά καλύτερα σε ποιότητα κατασκευής και η ελληνική αντιπροσωπεία μάλλον δουλεύει με μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους ιδίως σε ανταλλακτικά.

• Like 1
Δημοσ.

Ε αμα φταιει ο σαρακακης να παω να το παρω απο ιταλια. Δλδ ιταλια βουλγαρια η εστω τουρκια ,ειναι φτηνοτερο? 

4 λεπτά πριν, tedkald είπε

Συνδυασμός των δύο παραπάνω: είναι αρκετά καλύτερα σε ποιότητα κατασκευής και η ελληνική αντιπροσωπεία μάλλον δουλεύει με μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους ιδίως σε ανταλλακτικά.

Ποιοτητα κατασκευης διαφωνω. Ολο πλαστικουρα  κακης ποιοτηταςειναι τα χοντα και θορυβο στην καμπινα φουλ .Εξαιρουνται τα τωρινα μοντελα. Τα γερμανικα σαν συναρμογη θεωρω οτι ειναι καλυτερα. Ενταξει κινητά μερη ,κινητηρας κτλ εννοειται honda

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, lele322 είπε

Αccord έχω και εγώ.

Η ατιπροσωπεία βάζει πολύ καπέλο στα ανταλλακτικά , τα ίδια γνήσια απο πωλητές της Honda στην Αγγλία έχουν διαφορά τιμής.

Και απο τα Toyota ακόμη είναι ακριβότερα θυμάμαι το Accord με το Avensis είχαν 3500€ διαφορά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, lele322 είπε

Ε αμα φταιει ο σαρακακης να παω να το παρω απο ιταλια. Δλδ ιταλια βουλγαρια η εστω τουρκια ,ειναι φτηνοτερο? 

Ποιοτητα κατασκευης διαφωνω. Ολο πλαστικουρα  κακης ποιοτηταςειναι τα χοντα και θορυβο στην καμπινα φουλ .Εξαιρουνται τα τωρινα μοντελα. Τα γερμανικα σαν συναρμογη θεωρω οτι ειναι καλυτερα. Ενταξει κινητά μερη ,κινητηρας κτλ εννοειται honda

Όταν κοίταζα για αυτοκίνητο φέτος κι σκεφτόμουν και το Jazz ο Σαρακακης ήταν σταθερά ο ακριβότερος στην κατηγορία του και δεν έκανε καμία έκπτωση ή δώρο ( ακόμα και τα πατάκια που έχουν μηδαμινό κόστος μου τα χρέωνε). 

Τωρα όσον αφορά το σαλόνι τα γερμανικά είναι σίγουρα ανώτερα σε αυτόν τον τομέα και εφόσον θεωρείς ότι τα Honda έχουν φτηνιάρικα πλαστικά, που σε μεγάλο βαθμό ισχύει, γιατί δεν παίρνει ένα αντίστοιχο γερμανικό; Αν το οικονομικό είναι πρόβλημα υπάρχουν πάντα και τα αντίστοιχα κορέατικα που είμαι αξιοπρεπέστατα και πιο οικονομικά. Πάντως φθηνό Honda δε θα βρεις, γενικά δεν είναι φθηνά αυτοκίνητα και ο αντιπρόσωπος το κάνει πιο δύσκολο. 

Επεξ/σία από kgkatzi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τα αναλωσιμα εχει δημασια και κάθε ποτε τα αλλαζουμε .Σε Honda CRV αλλαξα μπουζι με την εξωφρενικη τιμη των 95 ευρω αλλα θελουν αλλαγμα κάθε 120.00 χλμ.

Τα αλλαξα στα 81.000 λογω υγραερίου.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Για τα αναλωσιμα εχει δημασια και κάθε ποτε τα αλλαζουμε .Σε Honda CRV αλλαξα μπουζι με την εξωφρενικη τιμη των 90 ευρω αλλα θελουν αλλαγμα κάθε 120.00 χλμ.

Τα αλλαξα στα 85.000 λογω υγραερίου.

Είναι ιριδίου και όχι πλατίνας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, adsl2+ είπε

Είναι ιριδίου και όχι πλατίνας;

Ναι ιριδίου είναι .

https://www.lyris.gr/index.php?route=product/product&product_id=43244

Για καποια αναλωσιμα όπως λαδια , τακακ κλπ βαζω του εμποριου αλλα για μουζι , λαδια διαφορικου κλπ μονο τα μαμισια.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Και τα Suzuki είναι γιαπωνέζικα (όχι μόνο τεχνολογία, αλλά μερικά και κατασκευή), αξιόπιστα και θέλουν μόνο λάδια, αλλά είναι φθηνότερα από τα γερμανικά.

Δημοσ.

Από όσο θυμάμαι τα Honda που έρχονται στην Ελλάδα κατασκευάζονται στην Αγγλία.Ειχα δυο civic έως τώρα,ένα του 1997 που το είχα πάρει μεταχειρισμένο και ένα του 2008 που το πήρα κούτα.Πραγματι ζημιές δεν βγάζουνε αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ ακριβά για αυτά που προσφέρουν.Οταν έχει φτασει το civic να έχει παραπλήσια τιμή με μια bmw σειρά 1 η μια Mercedes a class δεν αξίζει να το αγοράσεις τουλάχιστον καινούριο.Αν βρεις κανένα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή αλλάζει το πράγμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδεικτικα, το Jazz Dynamic 1.5 CVT στην Ιταλια εχει απο €20,050 ενω στην Ελλαδα απο €21,650..! τιμες καταλογου.

Αρα πολλα παιζουν ρολο, συμπεριλαμβανομενου και του εισαγωγεα- αντιπροσωπου...!  και η τιμολογηση της Honda..! μπορει να θελει να μαζεψει χρημα για την F1.....!!! 

αν και ειναι καλα και αξιοπιστα αυτοκινητα -η αληθεια να λεγεται- οι τιμες τους ειναι λιγο τσιμπημενες, και ιδιως και εναντι αλλων Japan made μοντελων. 

Επεξ/σία από cabdik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...