saruman123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, Papadrams είπε Αν εν τέλει αποφάσιζες να προχωρήσεις σε αναβάθμιση, εγώ θα σου πρότεινα το mate 20 pro.. Πολύ καλή κάμερα και εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας. Με αρκετά προβλήματα.
Netr0nic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μείνε στο S8+, σε λίγο καιρό θα σου φύγει η ιδέα ότι το βαρέθηκες πιστεύω μιας και περιμένει βαρβάτο update (android 9.0 + νέο One UI). Κι εγώ S8 έχω και περιμένω... Όσον αφορά συγκριτικά με το Mi8 ούτε καν, δεν είναι κακό κινητό αντιθέτως εχει δυνατά σημεία αλλά το S8+ είναι ένα μεγάλο σκαλί πάνω! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από Netr0nic 2
PseudonimoEl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Netr0nic είπε Μείνε στο S8+, σε λίγο καιρό θα σου φύγει η ιδέα ότι το βαρέθηκες πιστεύω μιας και περιμένει βαρβάτο update (android 9.0 + νέο One UI). Κι εγώ S8 έχω και περιμένω... Όσον αφορά συγκριτικά με το Mi8 ούτε καν, δεν είναι κακό κινητό αντιθέτως εχει δυνατά σημεία αλλά το S8+ είναι ένα μεγάλο σκαλί πάνω! Για πες μας ποιο ειναι αυτο το μεγαλο σκαλι? εκτος της οθονης
kp1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, PseudonimoEl είπε Για πες μας ποιο ειναι αυτο το μεγαλο σκαλι? εκτος της οθονης Θέαση Oθονης ανάλυση όπως είπες. Περισσότερες μπάντες άρα έχεις καλύτερο σήμα 4G και χρήση GPS παντού, και χρωματα πολύ καλύτερο το s8+ καλύτερη μπαταρία, σίγουρα καλύτερο stabilization στο βίντεο και καλύτερο service support 2 χρόνια σε σχέση με 1 του Mi8 από σκρουτζ... Έχει θύρα για ακουστικά, παίρνει κάρτα sd, το s8+ είναι αδιάβροχο IP68, έχει και ασύρματη φόρτιση, Και φυσικά καλύτερη μεταπωλητικη αξία έχει το s8+ από xiaomi γενικά πέφτουν γρήγορα οι τιμές τους... 19 ώρες πριν, giorgos1966 είπε Καλησπερα και χρονια πολλα. Ηθελα να ρωτησω παιδια εαν αξιζει η μετάβαση (ανταλαγη) απο το S8+ στο Xiaomi mi8 128gb. Τρώγομαι να το δωσω γιατι το ψιλοβαρεθηκα...Βεβαια κοιταζω πανω απ ολα την καμερα και το μεγεθος να ειναι 6 ιντσες και πανω. Καλοβλεπω και το Nokia 7 plus... Φίλε χρόνια πολλά.Δεν αξίζει καν αυτή η αλλαγή αν θες πήγαινε σε s9+ Huawei p20 pro ή oneplus 6 8/128 note 9 για αυτά αξίζει να το αλλάξεις Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από kp1
Netr0nic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, PseudonimoEl είπε Για πες μας ποιο ειναι αυτο το μεγαλο σκαλι? εκτος της οθονης Αρχικά να πω ότι λέω την γνώμη μου όπως ο καθένας, για εσένα μπορεί να είναι 10 σκαλιά κάτω, άποψη σου. Το αναφέρω γιατί μυρίζει ειρωνεία η ερώτηση σου... (Αν πάλι το κατάλαβα λάθος sorry). Ξεκινάμε, η οθόνη και δεν την βγάζω απέξω! Μετά κατά την δική μου γνώμη η κάμερα είναι είναι λίγο καλύτερη overall με ανώτερο βίντεο και καλύτερη selfie! Επίσης έχει πιστοποίηση IP68, είναι αδιάβροχο. Πολύ καλύτερο UI (ειδικά με το One), γούστα είναι αυτά βέβαια... Το καλό στο Mi8 είναι ο SD 845 βέβαια αλλά πίστεψε με σε real world test δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά, το ίδιο τούμπανο είναι και ο 835. Τέλος στην ερώτηση ο φίλος ρωτάει με θα ήταν καλό να το αλλάξει, δεν θα κάνει αγορά! Το έχει ήδη... Επομένως με όσα προανέφερα είναι καλό κρατήσει το ήδη πολύ καλό S8+ και να μην πάει στο Mi8, με την αναβάθμιση θα γίνει ακόμα καλύτερο. Αν ήθελε να κάνει νέα αγορά σε αυτά τα κυβικά κινητού ας πούμε θα του πρότεινα κάτι άλλο ίσως. 2
HateMe Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Πάτε καλά μωρέ; Τι του λέτε του ανθρώπου; Νokia 7 plus λέει ο άλλος θα τρελαθώ... Κάτσε στο S8+ σου φίλε μου και περίμενε να βγει η νέα αναβάθμιση. Θα αλλάξει το κινητό σου εντελώς και σε θέμα ταχύτητας και σε θέμα ομορφιάς μιας και έχει εντελώς διαφορετικό UI. Το δουλεύω 1.5 μήνα σχεδόν στο S9 μου και στα λέω αυτά. Ήδη η beta στο S8 είναι σε καλό δρόμο, άρα υπομονή. Όταν μιλάμε για ναυαρχίδες της sammy, δεν συγκρίνουμε με xiaomi και ιστορίες. Αν θες να κάνεις τέτοια αλλαγή, θα πας σε κανα one plus 6 κλπ. Τα xiaomi είναι για συγκεκριμένο budget. Καλό χρυσό το Mi 8 αλλά όχι καλύτερο του S8+ Καλή χρονιά!
PseudonimoEl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, kp1 είπε Θέαση Oθονης ανάλυση όπως είπες. Περισσότερες μπάντες άρα έχεις καλύτερο σήμα 4G και χρήση GPS παντού, και χρωματα πολύ καλύτερο το s8+ καλύτερη μπαταρία, σίγουρα καλύτερο stabilization στο βίντεο και καλύτερο service support 2 χρόνια σε σχέση με 1 του Mi8 από σκρουτζ... Έχει θύρα για ακουστικά, παίρνει κάρτα sd, το s8+ είναι αδιάβροχο IP68, έχει και ασύρματη φόρτιση, Και φυσικά καλύτερη μεταπωλητικη αξία έχει το s8+ από xiaomi γενικά πέφτουν γρήγορα οι τιμές τους... Συμφωνω για την οθονη, την εγγυηση και τα ακουστικα αλλα απο και περα εχεις αδικο και τα δυο υποστηρίζουν 800 μπαντα οποτε εχουμε το ιδιο σημα, μπαταρια καλυτερη εχει το mi8 λογο οτι εχουν πανω κατω ιδια χωρητικότητα αλλα το ενα εχει μικροτερη αναλυση και επεξεργαστη με λιγοτερη καταναλωση. Οσο για την καμερα παιδια το mi8 με τα τελευταια update εχει αλλαξει προς το καλυτερο η καμερα κατα πολυ και αναμενεται να παρει και το λογισμικο του mi mix 3 οποτε μιλαμε για φωτογραφιες κοντα στο note 9. 46 λεπτά πριν, Netr0nic είπε Αρχικά να πω ότι λέω την γνώμη μου όπως ο καθένας, για εσένα μπορεί να είναι 10 σκαλιά κάτω, άποψη σου. Το αναφέρω γιατί μυρίζει ειρωνεία η ερώτηση σου... (Αν πάλι το κατάλαβα λάθος sorry). Ξεκινάμε, η οθόνη και δεν την βγάζω απέξω! Μετά κατά την δική μου γνώμη η κάμερα είναι είναι λίγο καλύτερη overall με ανώτερο βίντεο και καλύτερη selfie! Επίσης έχει πιστοποίηση IP68, είναι αδιάβροχο. Πολύ καλύτερο UI (ειδικά με το One), γούστα είναι αυτά βέβαια... Το καλό στο Mi8 είναι ο SD 845 βέβαια αλλά πίστεψε με σε real world test δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά, το ίδιο τούμπανο είναι και ο 835. Τέλος στην ερώτηση ο φίλος ρωτάει με θα ήταν καλό να το αλλάξει, δεν θα κάνει αγορά! Το έχει ήδη... Επομένως με όσα προανέφερα είναι καλό κρατήσει το ήδη πολύ καλό S8+ και να μην πάει στο Mi8, με την αναβάθμιση θα γίνει ακόμα καλύτερο. Αν ήθελε να κάνει νέα αγορά σε αυτά τα κυβικά κινητού ας πούμε θα του πρότεινα κάτι άλλο ίσως. Δεν το ειπα ειρωνικα απλα δεν βλεπω την τοση μεγαλη διαφορα, πιστευω ειναι δυο κινητα πανω κατω ισοδυναμα καπου υστερει το ενα καπου το αλλο Συμφωνω παρ'ολα αυτα οτι δεν αξιζει να το αλλαξει καλυτερα να περιμενει να παει σε κατι με τον sd855
giorgos1966 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Papadrams είπε Αν εν τέλει αποφάσιζες να προχωρήσεις σε αναβάθμιση, εγώ θα σου πρότεινα το mate 20 pro.. Πολύ καλή κάμερα και εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας. Αυτο το mate 20 pro δεν εχει θεματα με την οθονη; Πρασσινιλες κτλ; 28 λεπτά πριν, HateMe είπε Πάτε καλά μωρέ; Τι του λέτε του ανθρώπου; Νokia 7 plus λέει ο άλλος θα τρελαθώ... Κάτσε στο S8+ σου φίλε μου και περίμενε να βγει η νέα αναβάθμιση. Θα αλλάξει το κινητό σου εντελώς και σε θέμα ταχύτητας και σε θέμα ομορφιάς μιας και έχει εντελώς διαφορετικό UI. Το δουλεύω 1.5 μήνα σχεδόν στο S9 μου και στα λέω αυτά. Ήδη η beta στο S8 είναι σε καλό δρόμο, άρα υπομονή. Όταν μιλάμε για ναυαρχίδες της sammy, δεν συγκρίνουμε με xiaomi και ιστορίες. Αν θες να κάνεις τέτοια αλλαγή, θα πας σε κανα one plus 6 κλπ. Τα xiaomi είναι για συγκεκριμένο budget. Καλό χρυσό το Mi 8 αλλά όχι καλύτερο του S8+ Καλή χρονιά! Να ΄σαι καλα. Με πεισατε για την μη αλλαγη. Θα το κρατησω και θα περιμενω το νεο update οπως λετε.Γι αυτο ρωτησα μη εκανα καμμια χαζομαρα.Ευχαριστω και Καλή Χρονια! 1
HateMe Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Αυτο το mate 20 pro δεν εχει θεματα με την οθονη; Πρασσινιλες κτλ; Πολύ καλό το mate 20 pro, εγώ θα το χτύπαγα ΑΝ δεν είχε προβλήματα. Βγήκε τέρμα προβληματικό με αυτές τις πρασινίλες και τις αηδίες στην οθόνη και φοβάται ο άλλος να το αγοράσει για να μην πέσει σε ελαττωματικό.. Μείνε εκεί που είσαι για λίγο καιρό ακόμα να δεις την Pie με το νεο UI και αν δεν σ αρέσει, ξανα έλα εδώ να δούμε τι θα κάνεις Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από HateMe
giorgos1966 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, HateMe είπε Πολύ καλό το mate 20 pro, εγώ θα το χτύπαγα ΑΝ δεν είχε προβλήματα. Βγήκε τέρμα προβληματικό με αυτές τις πρασινίλες και τις αηδίες στην οθόνη και φοβάται ο άλλος να το αγοράσει για να μην πέσει σε ελαττωματικό.. Μείνε εκεί που είσαι για λίγο καιρό ακόμα να δεις την Pie με το νεο UI και αν δεν σ αρέσει, ξανα έλα εδώ να δούμε τι να κάνεις Ναι φιλε μου αυτο που λες θα κανω. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα