Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα στο samsung S8

Σε λειτουργια δονησης οταν με καλουνε χτυπαει δονηση κανονικα.

Στις ειδοποιησεις ομως για καποιο λογο εχει σταματησει να δονειται. Απλα αναβει το notification led και αυτο ηταν. Γενικα δεν εχω αλλαξει τπτ απο ρυθμισεις. Εχω τσεκαρει τις ειδοποιησεις, εχω τσεκαρει την εξοικονομηση ενεργειας, την ενταση της δονησης,  εκανα clear cache δεν μπορω να βρω τι φταιει.

Καμια ιδεα?

Επεξ/σία από nikos121
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα στο samsung S8

Σε λειτουργια δονησης οταν με καλουνε χτυπαει δονηση κανονικα.

Στις ειδοποιησεις ομως για καποιο λογο εχει σταματησει να δονειται. Απλα αναβει το notification led και αυτο ηταν. Γενικα δεν εχω αλλαξει τπτ απο ρυθμισεις. Εχω τσεκαρει τις ειδοποιησεις, εχω τσεκαρει την εξοικονομηση ενεργειας, την ενταση της δονησης,  εκανα clear cache δεν μπορω να βρω τι φταιει.

Καμια ιδεα?

Full reset  εκανες και χωρις παραμετροποιηση να το δοκιμασεις; αν οχι κανε φιλε μου και δοκιμασε.... τραβα ενα backup με smart switch....full reset....δοκιμασε αν δουλευει τοτε καποια παραμτροποιηση φταει....

Δημοσ.

παλευω να κρατησω το factory reset ως τελευταια λυση γτ εχω μεσα φωτογραφιες βιντεο κλπ και βαριεμαι να τα κανω ολα μπακ απ

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, nikos121 είπε

παλευω να κρατησω το factory reset ως τελευταια λυση γτ εχω μεσα φωτογραφιες βιντεο κλπ και βαριεμαι να τα κανω ολα μπακ απ

Με το smart switch δεν θα σου παρει πανω απο 15 λεπτα. Κοιτα στις ειδοποιησεις μηπως εχεις αποτρεψει ολες τις ειδοποιησεις και μπες σε καθε εφαρμογη να δεις τι ρυθμισεις εχει...αν και προσωπικα θα βαραγα full reset για να μην ψαχνω σαν τρελος. Ευχομαι να σου λυθει φιλε μου

Δημοσ.

τα ιδια. Βαριεμαι να ξανακανω factory reset και να δοκιμασω να περασω μια μια τις εφαρμογες απο την αρχη για να δω τι φταιει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...