nikos121 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα στο samsung S8 Σε λειτουργια δονησης οταν με καλουνε χτυπαει δονηση κανονικα. Στις ειδοποιησεις ομως για καποιο λογο εχει σταματησει να δονειται. Απλα αναβει το notification led και αυτο ηταν. Γενικα δεν εχω αλλαξει τπτ απο ρυθμισεις. Εχω τσεκαρει τις ειδοποιησεις, εχω τσεκαρει την εξοικονομηση ενεργειας, την ενταση της δονησης, εκανα clear cache δεν μπορω να βρω τι φταιει. Καμια ιδεα? Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από nikos121
madness12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, nikos121 είπε Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα στο samsung S8 Σε λειτουργια δονησης οταν με καλουνε χτυπαει δονηση κανονικα. Στις ειδοποιησεις ομως για καποιο λογο εχει σταματησει να δονειται. Απλα αναβει το notification led και αυτο ηταν. Γενικα δεν εχω αλλαξει τπτ απο ρυθμισεις. Εχω τσεκαρει τις ειδοποιησεις, εχω τσεκαρει την εξοικονομηση ενεργειας, την ενταση της δονησης, εκανα clear cache δεν μπορω να βρω τι φταιει. Καμια ιδεα? Full reset εκανες και χωρις παραμετροποιηση να το δοκιμασεις; αν οχι κανε φιλε μου και δοκιμασε.... τραβα ενα backup με smart switch....full reset....δοκιμασε αν δουλευει τοτε καποια παραμτροποιηση φταει....
nikos121 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 παλευω να κρατησω το factory reset ως τελευταια λυση γτ εχω μεσα φωτογραφιες βιντεο κλπ και βαριεμαι να τα κανω ολα μπακ απ
madness12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, nikos121 είπε παλευω να κρατησω το factory reset ως τελευταια λυση γτ εχω μεσα φωτογραφιες βιντεο κλπ και βαριεμαι να τα κανω ολα μπακ απ Με το smart switch δεν θα σου παρει πανω απο 15 λεπτα. Κοιτα στις ειδοποιησεις μηπως εχεις αποτρεψει ολες τις ειδοποιησεις και μπες σε καθε εφαρμογη να δεις τι ρυθμισεις εχει...αν και προσωπικα θα βαραγα full reset για να μην ψαχνω σαν τρελος. Ευχομαι να σου λυθει φιλε μου
nikos121 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οκ το κανω τωρα Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από nikos121
Netr0nic Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Στις 30/12/2018 στις 11:34 ΜΜ, nikos121 είπε οκ το κανω τωρα Τελική τι έγινεμε το θέμα? Λύθηκε μετά από επαναφορά η τα ίδια?
nikos121 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 τα ιδια. Βαριεμαι να ξανακανω factory reset και να δοκιμασω να περασω μια μια τις εφαρμογες απο την αρχη για να δω τι φταιει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα