poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 ειναι τοσο fake πλεον αυτο με τις ευχες για αρκετους λογους. α.μερικα ατομα σε θυμουνται εκεινη την ημερα.ολο τον καιρο το κινητο δεν χτυπαει και εκεινη την ημερα μυνημα απο 100 ατομα.ποσο fake ολο αυτο. β.οτι ευχη και να πεις παλι ειναι στημενο οτι στελνεις απο τυπικοτητα εκεινη την ημερα οπως ολοι. γιατι οτι και να πουμε αυτο το εθιμο γινεται απο τυπικοτητα.τις 364 μερες βριζουμε δεν βοηθαμε κανεναν και ξαφνικα την 365 λεμε ευχες. γ.αν ο αλλος ειναι πχ κολλητος σου οι ευχες ειναι περιττες.ειναι κολλητος σου ολο τον χρονο οποτε λιγο τον νοιαζει η ευχη.σκοπος ειναι τι γινεται τον υπολοιπο χρονο και να ξερει οτι εισαι εκει ολο το χρονο δ.κανεις δεν γαμη... με ευχες(μεταφορικα). σαν ανθρωπινο ειδος ειμαστε οτι ειμαστε οποτε οι ευχες παραμενουν ευχες και δεν κανουμε τιποτα για να γινουν πραγματικοτητα.με αλλα λογια να αγαπιομαστε.ευχομαστε υγεια στον αλλο που καπνιζει πινει και δεν ξερω τι.η ευχη μας δεν θα τον σωσει.αντιθετα με την βοηθεια μας αν το θελει μπορει να βοηθηθει.κοινως πραξεις οχι λογια. disclaimer.δεν πανε σε ολους αυτα οπως και δεν γινεται παντα να πραγματοποιηθουν ολα αλλα οταν νιαζεσαι το δειχνεις και δεν στελνεις απλα ευχες 3 φορες το χρονο.σορρυ αν την χαλαω σε μερικους επειδη ειμαι ρεαλιστης αλλα απο ευχες χορτασαμε και απο δηθεν ατομα.
mindreader Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Ενδιαφερουσες αποψεις poulinos. Ωστοσο, ειδικα οταν δεν ειναι μαζικη αποστολη, για καποιους συνανθρωπους μας, εστω και η ληψη ενος sms, μπορει να σημαινει κατι. Πχ εισαι στο νοσοκομειο, και ο αλλος σε θυμηθηκε. Ξερω, καμια σχεση με πραγματικη επαφη, αλλα ερχονται ωρες, που ακομη και η σκεψη οτι καποιος αλλος σε σκεφτηκε/θυμηθηκε, μπορει να σου δωσει δυναμη.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, mindreader said: Ενδιαφερουσες αποψεις poulinos. Ωστοσο, ειδικα οταν δεν ειναι μαζικη αποστολη, για καποιους συνανθρωπους μας, εστω και η ληψη ενος sms, μπορει να σημαινει κατι. Πχ εισαι στο νοσοκομειο, και ο αλλος σε θυμηθηκε. Ξερω, καμια σχεση με πραγματικη επαφη, αλλα ερχονται ωρες, που ακομη και η σκεψη οτι καποιος αλλος σε σκεφτηκε/θυμηθηκε, μπορει να σου δωσει δυναμη. ναι αν ο αλλος ειναι στο νοσοκομειο ή ειναι ιδιαιτερη περιπτωση εκει μια ευχη ειναι διαφορετικη αν και παλι θα προσπαθησω εφοσον γινεται να περασω μια βολτα που λεει ο λογος να πω ενα γεια. με τα ατομα που μιλαω πχ καθε μερα μου πουν ή οχι χρονια πολλα καλη χρονια δεν με νοιαζει καν.ξερω οτι μιλαμε καθε μερα οποτε το να μου δωσει ευχες απλα δεν με νοιαζει. αντιθετα νευριαζω να μου στελνουν ατομα που δεν μου εχουν στειλει ολο τον υπολοιπο καιρο.φαινεται τοσο Fake.το ξερω ειμαι παραξενος απλα δεν μπορω τα δηθεν.
lek88 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πόσο αηδία τα μαζικά μηνύματα!! Δεν απαντάω ποτέ σε αυτά! Αν θες να ευχηθείς σε πολλά άτομα και βαριέσαι να στέλνεις σε έναν έναν ξεχωριστά απλά μη στέλνεις!! Αν βαριέσαι να μου στείλεις ξεχωριστό μήνυμα βαριέμαι κ εγώ να απαντήσω! Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από lek88
mindreader Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Συντομα θα χρειαστω ευχες για νεοκλεγεντες απο τις δημοτικές εκλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις