*nenya* Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Απλα τα πραγματα, αν δεν το νιωθετε μην ευχεστε. Σε όσους αγαπατε θα σας βγει η ευχη με φυσικοτητα (και δεν εγινε τπτ και να μη μοιαζει με ποιηση). 7
gdriver Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, *nenya* είπε Απλα τα πραγματα, αν δεν το νιωθετε μην ευχεστε. Σε όσους αγαπατε θα σας βγει η ευχη με φυσικοτητα (και δεν εγινε τπτ και να μη μοιαζει με ποιηση). αυτό! Αν συναισθάνεστε πράγματα αφήστε τα να βγουν φυσικά. Ούτως ή άλλως το χέρι και η έμπνευση βγαίνουν απλόχερα όταν εννοείς κάτι. Αυτή η ευχή και οι γενικές τετριμμένες, όπως υγεία, ευτυχία κ.λ.π. , αφήστε τις για τους «άλλους». Ούτως ή άλλως δεν έχουν όλοι την ίδια σημαντικότητα γα σένα.
Vassilis_24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 "Εύχομαι αγάπη μου η μάνα σου να'ναι σαν της Θεσσαλονίκης το μετρό. Την είδα μια φορά στο γάμο μας, μα να μην την ξαναδώ!"
raid_av Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 '2019 is going to be exactly the same as 2018 because time is just an abstract concept created by humans and has no real bearing on the events that occur so f*ck off' Ωραια ευχη και μπορεις να την μεταφρασεις και στα ελληνικα. 1
haris_216 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, stormrain είπε Προσωπικα δεν μου αρεσουν οι ευχες που ειναι μαζικης αποστολης, οσο ποιητικες κι αν ειναι. Ειδικα οταν χρησιμοποιουν λεξεις οπως "μοσχομυριστες, ζεστασια καρδιας κλπ" ενω ξερεις οτι εχουν αλλους 20 παραληπτες, ειναι αηδια. Καλυτερα να σου πουν "Καλη χρονια Θρασυβουλε", οσο generic και απλο κι αν ειναι, ειναι πιο προσωποποιημενο. Γενικα, η δικη μου γνωμη ειναι πως οσο πιο εξατομικευμενη ειναι μια ευχη, τοσο το καλυτερο. Μόνο όμως υπό την προϋπόθεση να σε λένε...Θρασύβουλο Προσωπικά σιχαίνομαι τις multi recipient ευχές. Φιλαράκο, αν θέλεις να μου ευχηθείς για γιορτές, Χριστούγεννα, Πάσχα, γενέθλια, κλπ ιδανικό θα ήταν να βρεθούμε. Αν αυτό δεν είναι πάντα δυνατό, πάρε τηλεφωνάκι να τα πούμε. Θέλεις να είμαστε και μέσα στο πνεύμα του καιρού και της τεχνολογίας; Οκ, στείλε τότε κάνα mail, pm, message ή ότι άλλο. Αλλά........το θέλω δικό μου. Αν μου στείλεις ένα με πολλαπλούς αποδέκτες (δηλαδή δεν μου αφιέρωσες ούτε 1-2 λεπτά για να το γράψεις), sorry αλλά δεν θα καθίσω καν να το διαβάσω (ούτε εγώ θα σου αφιερώσω το χρόνο μου). Και για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους, μήνυμα με πολλούς αποδέκτες είναι το ίδιο σα να έστελνες παλιότερα γράμμα ή κάρτα γραμμένη με...καρμπόν (ίσως για τους νεότερους ακούγονται κινέζικα). Και πραγματικά αν κάποιος είχε στείλει ευχές με καρμπόν τότε σίγουρα θα τον έγραφαν οι εφημερίδες της εποχής. 3
Alexandros7474 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Froskeas είπε Να γράψω κι εγώ μία φροσκεϊκή ή θα φάω μπαν? Οποίος φοβάται Πάει και κοιμάται
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Δεν ξέρω γιατί αλλά μου θύμισες μια μεγάλη ιντερνετική μορφή Απόκρυψη περιεχομένων Αγαπάμε grumpy cat!
gatokoritso Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 αυτές οι ευχές σεντόνι υπάρχουν ακόμα? ενα απλο χρόνια πολλά με 2 προσωπικά λόγια σίγουρα θα εκτιμηθεί πιο πολύ. 1
mindreader Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, gatokoritso είπε ενα απλο χρόνια πολλά με 2 προσωπικά λόγια σίγουρα θα εκτιμηθεί πιο πολύ. Και εγω ειμαι οπαδος της φυσικοτητας και της απλοτητας. Απλα, για συγκεκριμενα προσωπα που αγαπω/εκτιμω, θελω να εχω και ....εμπνευση, οταν γραφω μια ευχη. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από mindreader
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, gatokoritso είπε αυτές οι ευχές σεντόνι υπάρχουν ακόμα? ενα απλο χρόνια πολλά με 2 προσωπικά λόγια σίγουρα θα εκτιμηθεί πιο πολύ. Εδώ υπάρχει ακόμα το 'τίνος είσαι σύ', τα σεντόνια-ευχές θα λείψουν?
georgeγ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, mindreader είπε Και εγω ειμαι οπαδος της φυσικοτητας και της απλοτητας. Απλα, για συγκεκριμενα προσωπα που αγαπω/εκτιμω, θελω να εχω και ....εμπνευση, οταν γραφω μια ευχη. αν η ευχη ειναι αντιγραφη απο το ιντερνετ υπαρχει το "ρισκο" να την ξερει ηδη ο παραληπτης οποτε θα σκεφθει αυτη την μ@λ@κι@ μου εστειλε; (οσο και πρωτοτυπη να ειναι)
mindreader Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 H εξατομικευση παντως, δεν ειναι ευκολη υποθεση. Πχ εχω φίλο ιερέα. Δεν μπορεί να στειλεις χαζομαρες! Πρεπει να εχει μια πνευματικη χροια η ευχη! Ή εχω πολυ καλό γνωστό μου προσωπο, που διαπρέπει στον χώρο του πολιτισμου. Επίσης πιστευω οτι χρειαζεται μια ιδιαιτερη ευχη. Θελω να πω, οτι περα απο τις απλες κοινοτυπιες, η εξειδικευση θελει αρκετη σκεψη, ωστε να βγει κατι απλο, ουσιωδες, εξατομικευμενο(ολοι το τονισατε, οχι 'φασον'), και στοχευμενο, που πιθανως να αντανακλα και στην εκτιμημη-σεβασμο στις διαπροσωπικες σχεσεις που εχουν αναπτυχθει.
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μου προκαλεί cringe η όλη φάση πάντως με τις ανταλλαγές ευχών. Λες και τις υπόλοιπες μέρες του έτους δεν μπορείς να ευχηθείς κάτι καλό σε κάποιον ή να κάνεις ένα δώρο π.χ. Πλέον δεν μου προκαλούν αίσθηση τέτοιες γιορτές.
xrist0s4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το μόνο πράγμα που ζητώ από το νέο έτος, είναι να βλεπω τις τρολιες στο φόρουμ μας και φετος!!! Spoiler Λευτεριά στα ανέκδοτα κ αστείες εικόνες thread!!! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από xrist0s4 1
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Στις 31/12/2018 στις 7:29 ΠΜ, Froskeas είπε Να γράψω κι εγώ μία φροσκεϊκή ή θα φάω μπαν? Με τo χέρι στην καρδιά? για μπαν το πας
Προτεινόμενες αναρτήσεις