Nektarios123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά , μόλις έστησα ένα PC και έχω συνδέσει έναν HDD WD 1TB και έναν SSD SAMSUNG 860 EVO , μόλις πάω να βάλω λειτουργικό μου εμφανίζει μόνο τον SSD για εγκατάσταση των windows δεν θα έπρεπε να μου εμφανίζει και τον HDD ;; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Nektarios123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Ο 1TB ειναι ηδη διαμορφωμενος στην πληρη χωρητικοτητα του; Τα Win10 απαιτουν μερικα γιγα ελευθερα για να φτιαξουν εξτρα partition για λογους recovery και κατα την εγκατασταση δυστυχως δεν δειχουν τους δισκους που δεν μπορουν να διαμορφωσουν. Αν εχεις data που θελεις στον δισκο αυτο, τοτε θα μπορουσες με καποιο partition tool να μικρυνεις λιγο το partition σου. Αν δεν εχεις data που θες, τοτε αν το σβησεις τελειως, τα Windows θα αναλαβουν την καταλληλη διαμορφωση κατα το setup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fujitsuA530 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Νομίζω ότι θα έπρεπε να σου τον δείχνει. Η καλύτερη πρακτική όμως είναι έτσι κι αλλιώς να αποσυνδέσεις τον HDD πριν την εγκατάσταση των windows. Κάνε το και, αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, τότε τον συνδέεις και βλέπεις αν υπάρχει πρόβλημα με αυτόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nektarios123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 @asmilonδεν σε καταλαβα σρυ ειμαι αρχαριος ενω μου εμφανιζει κανονικοτατα τον ssd τον hdd παλι ομως οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Nektarios123 είπε @asmilonδεν σε καταλαβα σρυ ειμαι αρχαριος ενω μου εμφανιζει κανονικοτατα τον ssd τον hdd παλι ομως οχι Στο bios εμφανίζεται ο δίσκος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nektarios123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 ναι κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Nektarios123 είπε @asmilonδεν σε καταλαβα σρυ ειμαι αρχαριος ενω μου εμφανιζει κανονικοτατα τον ssd τον hdd παλι ομως οχι Σε απλα ελληνικα, ειναι φουλ διαμορφωμενος ο δισκος σου στο 1 ΤΒ και τα Windows χρειαζονται λιγο χωρο για να φτιαξουν ενα δικο τους recovery partition. Για αυτο δε φαινεται στο setup. Μπορεις να βαλεις σε ενα CD ή USB το GParted και να το αλλαξεις αυτο. Λογικα στον 1ΤΒ θα βλεπεις 1 partition μεγεθους ~932GB και μπορεις να το κανεις resize στα 930GB ωστε να αφησεις λιγο χωρο για τα Windows. Αλλα αφου εχεις SSD γιατι δεν κανεις την εγκατασταση εκει για καλυτερη αποδοση; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από asmilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nektarios123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Εκεί έκανα απλά μετά δεν μου εμφανίζει τον hdd δεν εμφανιζει τον hdd πουθενα σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας , το διορθωσα με το gparted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα