Markantonis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Ποιο ταμπλετ προτείνετε για απλή χρήση; Για ταινίες, φωτογραφίες (μόνο να βλέπει , όχι να τραβάει), Ίντερνετ και Skype. Το θέλει μια ηλικιωμένη κυρία από την γειτονιά που με γνωρίζει και μου ζήτησε την βοήθειά μου, και με την σειρά μου την δική σας. Είδε μια διαφήμιση στο πλαίσιο με 80 ευρώ ένα και το σκέφτεται. Διαθέτει μέχρι 150 βαριά μέχρι 180 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Φιλική συμβουλή : Αν δεν ειναι μητέρα ή θεια σου ή γενικα κάποιο πολύ αγαπημένο σου ατομο, πες "δεν ξέρω" και σπρώξε τη δουλεια αλλου ή έστω πες "εγω θα σου υποδειξω, αλλά πρεπει να βρεις κάποιον να στο σετάρει και να σε εκπαιδεύσει". Αν δεν το κάνεις αυτό, θα σου κάτσει στο σβέρκο για μονιμη ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ εκπαιδευση και συνεχείς ενοχλήσεις για απλά πραγματα. Επισης ειναι πολύ σημαντικό να πάτε μαζί απο μαγαζί και να δει με τα μάτια της την οθόνη (αν μπορει να διαβασει) και πως μπορει να "κρατησει το tablet". Αφου καταλήξεις στο μεγεθος, ξεκινας τα υπολοιπα. Αν τώρα θες να βοηθήσεις κοιτάς για 8-10 ιντσες (με τιποτα 7) Αποθηκευτικό χώρο τουλαχιστον 32GB Μνήμη τουλάχιστον 2GB με ιδανικο 3GB και πάνω ΜΟΝΟ android (οχι dual boot ή windows) και έκδοση 6 και πάνω Μπροστινή καλουτσικη κάμερα (αφου θελει skype) Μάρκες (τυχαία σειρα) Lenovo, chuwi, asus, HUAWEI, mi pad, oppo και οριακα samsung (επειδή ειναι πιο ακριβά). Κατι tuVloX, bitmore, innovator, fluo, mls, estar OYTE NA TA ΑΓΓΙΞΕΙΣ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ανάλογη περίπτωση της σπρώξανε ένα turbo-x aqua (16gb) tablet 8" 3g τελικά ...... Φοβερή προσφορά . Και χάσιμο χρόνου για μένα γιατί αφού τους φέρουν με τη διαφήμιση τελικά τους πείθουν να πάρουν σκουπίδια . Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα