navger Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και Χρονια Πολλα, θα ηθελα τις αποψεις σας, για να στησω ενα νεο pc, για χομπυ και οχι για τη δουλεια μου. δεν θα παιζω παιχνιδια και η χρηση θα ειναι κατα 90% ενα προγραμμα σαν το photoshop οπου θα κανει αναλυση φωτογραφιων, επεξεργασια και στακαρισμα. Μιλαμε για περιπου 100 φωτογραφιες τη φορα, με μεγεθος η καθε μια περιπου 16mb. Οθονη υπαρχει benq w2766 στα 1440p. εκανα μια αρχη με τα παρακατω, χωρις κουτι και τροφοδοτικο (αρα τι προτεινετε?) , αλλα ελεγα μηπως μπορω να ριξουμε το κοστος καπως???? Πιανουν τα χερια μου, και αρα εαν ειναι να γλυτωσουμε κατι για τη συναρμολόγηση εχει καλως. αθηνα ειμαι. ευχαριστω εκ των προτερων, Νικος. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από navger
thetiesthatbind Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Η ψύκτρα δε χρειάζεται, νομιζω ο 2200G εχει απο μονη της και ειναι αρκετη 2
qwertyuiop2 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Για καλύτερο σύστημα με τα ίδια περίπου χρήματα: Σπάσε τη ram σε 2χ4 gb για να επωφεληθείς της μεγάλης ενίσχυσης του dual channel. Αν ειναι δυνατόν, ανέβα σε συχνότητα. Εδώ. Δε χρειάζεσαι τέτοιο overkill μητρικής σαν την πρώτη, ούτε είναι καλή ιδέα μία τόσο μικρή μητρική. Παίξε με αυτήν εδώ, θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες και επεκτασιμότητα. Ο επεξεργαστής είναι καλός γι' αυτό που θες, αν κι εγώ θα πρότεινα τον 2400g για μεγαλύτερο βάθος χρόνου και συνολική ισχύ. Μπορείς να ισορροπήσεις οικονομικά αυτή την κίνηση αφαιρώντας την ψύκτρα που είναι όντως αχρείαστη. Αν σε απασχολεί πρώτιστα το κόστος, πάρε τον 2200 και κόψε απλώς την ψύκτρα. Για κουτί+τροφοδοτικό θα σου έλεγα να μην τσιγκουνευτείς, η καλή ποιότητα σε αυτά μπορεί να πιάσει 2 υπολογιστές. Έναν τώρα, κι αυτόν που θα είναι ο τωρινός σε 5 χρόνια. Οπότε για κουτί: Φοβερό VfM Για τροφοδοτικό: Το καλύτερο αν στήνεις πρώτη φορά και δεν το πολυέχεις με cable management. Έχει υπερβολική τιμή τώρα τελευταία (εγώ το είχα πάρει 60 πριν κάνα μήνα+ ), αλλά είναι φοβερό. Αν το έχεις με cable management, παίρνεις ένα overkill σε watt (αν ορεχθείς κάποτε θηριώδεις επεξεργαστές και/ή κάρτες γραφικών αν ανοίξουν πχ πολύ οι δουλειές 😛 ), αλλά εξαιρετικά αξιόπιστο ΚΑΙ φθηνότερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα