SPANK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα Πατήθηκε σε φίλο το κινητό μέσα σε κάποια τσάντα και πως έγινε δεν ξέρω διεγράφησαν όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο , το κακό είναι ότι ήταν όλα στο κινητό στην εσωτερική μνήμη και δεν τα είχε πουθενά να ανεβαίνουν σε google drive αυτόματα ή κάποιο άλλο cloud .... δοκίμασε ορισμένα προγράμματα που κυκλοφορούν από το store αλλά δεν έκανε δουλειά. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα να του πω να δοκιμάσει που δοκιμασμένα να έχει αποτελέσματα ή μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο ?
HateMe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, SPANK είπε Καλησπέρα Πατήθηκε σε φίλο το κινητό μέσα σε κάποια τσάντα και πως έγινε δεν ξέρω διεγράφησαν όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο , το κακό είναι ότι ήταν όλα στο κινητό στην εσωτερική μνήμη και δεν τα είχε πουθενά να ανεβαίνουν σε google drive αυτόματα ή κάποιο άλλο cloud .... δοκίμασε ορισμένα προγράμματα που κυκλοφορούν από το store αλλά δεν έκανε δουλειά. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα να του πω να δοκιμάσει που δοκιμασμένα να έχει αποτελέσματα ή μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο ? Σου στέλνω inbox. 1
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, SPANK είπε Καλησπέρα Πατήθηκε σε φίλο το κινητό μέσα σε κάποια τσάντα και πως έγινε δεν ξέρω διεγράφησαν όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο , το κακό είναι ότι ήταν όλα στο κινητό στην εσωτερική μνήμη και δεν τα είχε πουθενά να ανεβαίνουν σε google drive αυτόματα ή κάποιο άλλο cloud .... δοκίμασε ορισμένα προγράμματα που κυκλοφορούν από το store αλλά δεν έκανε δουλειά. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα να του πω να δοκιμάσει που δοκιμασμένα να έχει αποτελέσματα ή μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο ? Πολύ δύσκολο ως απίθανο. Μόνο άμα ήταν ρουταρησμενο. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Καδο απορριμμάτων δεν εχει;. Καλη χρονια σε ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα