Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Πατήθηκε σε φίλο το κινητό μέσα σε κάποια τσάντα και πως έγινε δεν ξέρω διεγράφησαν όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο , το κακό είναι ότι ήταν όλα στο κινητό στην εσωτερική μνήμη και δεν τα είχε πουθενά να ανεβαίνουν σε google drive αυτόματα ή κάποιο άλλο cloud .... δοκίμασε ορισμένα προγράμματα που κυκλοφορούν από το store αλλά δεν έκανε δουλειά.

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα να του πω να δοκιμάσει που δοκιμασμένα να έχει αποτελέσματα ή μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο ?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SPANK είπε

Καλησπέρα

Πατήθηκε σε φίλο το κινητό μέσα σε κάποια τσάντα και πως έγινε δεν ξέρω διεγράφησαν όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο , το κακό είναι ότι ήταν όλα στο κινητό στην εσωτερική μνήμη και δεν τα είχε πουθενά να ανεβαίνουν σε google drive αυτόματα ή κάποιο άλλο cloud .... δοκίμασε ορισμένα προγράμματα που κυκλοφορούν από το store αλλά δεν έκανε δουλειά.

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα να του πω να δοκιμάσει που δοκιμασμένα να έχει αποτελέσματα ή μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο ?

Σου στέλνω inbox. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SPANK είπε

Καλησπέρα

Πολύ δύσκολο ως απίθανο.

Μόνο άμα ήταν ρουταρησμενο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...