Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεφτομουνα να αγοραζα ενα ps4 επειδη δεν εχω  την γνωση σε  υπολογιστες .  αν και μαζευω καπια λεφτα  για υπολογιστη απλα  ειμε ασχετος σε ολα αυτα και   γι αυτο σκεφτομουνα να επαιρνα ενα ps4 για να μην  τρεχω  καθε  τρεις και λιγο για αναβαθμισεις , ελεγα προσωρινα  να παιρνα  ενα ps4 για να κανω  την δουλεια μου και οταν  ==δω  οτι εχω μαζεψει λεφτα να επαιρνα  υπολογιστη.

ποσο κοστιζουν τα  πιο  οικονομικα ps4 με  καποιο παιχνιδι  που  προσφερουν

εχουν  ακουστει φημες  για ps5 ισχυει κατι  τετοιο;

\καποιες γνωμες πανω σε αυτο το θεμα;

Επεξ/σία από χρηστος στρατιλας
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσημα δέν έχει ακουστεί κάτι για PS5.

Aλλά υποθέτω σε κανα δυο χρόνια θα ξέρουμε.

Για παιχνίδια ξεκινάνε απο 7 ευρώ καινούρια και φτάνουν...ψηλά...πάνω απο 100 ευρώ.

Μπορείς πάντα να αγοράζεις μεταχειρισμένα παιχνίδια απο τις αγγελίες εδώ και να τα πουλάς μετά και να αγοράζεις άλλα.Οι τιμές που μπορείς να βρείς στις αγγελίες ξεκινάνε απο 5 ευρώ για πιο παλιούς τίτλους (πχ fifa 16) και συνήθως είναι στο 50-70% της τιμής του παιχνιδιού καινούριο (απο σκρουτζ)

Το PS4 έχει πολλά αποκλειστικά παιχνίδια και θα ευχαριστηθείς πολύ απο άποψη τίτλων και τις επιλογές που έχει ΑΛΛΑ δεν θα δεις τα γραφικά που θα έβλεπες σε ένα πολύ καλο υπολογιστή.Όχι πως είναι άσχημα τα γραφικά του PS4 κάθε άλλο μάλιστα...Εσυ θα κρίνεις βέβαια.

Εγώ μιλάω σαν κάτοχος H/Y KAI PS4.Φαντάσου οτι έχω σαν κάρτα γραφικών μια "μέτρια" GTX 1050Ti και Intel Pentium G5400 που είναι πιο καλός απο i3 4170 με 16GB RAM DDR4 και SSD m2 sata σε on board slot αλλά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ευχαριστιέμαι το παιχνίδι στο PS4.

Επεξ/σία από TsoliasGR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...