Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Θα ήθελα μια βοήθεια από κάποιους που έχουν παρόμοια εμπειρία, για να μην κάνω κινήσεις που ίσως βγουν εις βάρος μου. Έπειτα από τον "γολγοθά" που τράβηξα με τα προβλήματα της σύνδεσής μου, πήρα απάντηση από την WIND εγγράφως όπως ορίζει η ΕΕΤΤ. Ωστόσο κάποια σημεία με μπερδεύουν. Για όποιον ενδιαφέρεται να διαβάσει τι είχε γίνει...

1) Αυτό που καταλαβαίνω από τα γραφόμενα, είναι ότι η εταιρία με αφήνει να φύγω από αυτούς. Το θέμα είναι ότι δεν γράφει πουθενά αν αυτό θα είναι αζημίως. Να υποθέσω ότι εννοείται; Είμαι καλυμμένος;

2) Λέει ότι υπάρχει περίπτωση απώλειας αριθμού. Αυτό θα συμβεί μόνο αν καταγγείλω τη σύμβαση όπως λέει, και δεν προβώ σε φορητότητα. Σωστά; Γιατί μέχρι να πετύχω σε κάποιον άλλον πάροχο κάποια καλή προσφορά ίσως μου πάρει μέρες.

3) Να υποθέσω ότι μπορώ να διαπραγματευτώ κάποιο καινούργιο πακέτο σε 50άρι αυτή τη φορά, ή πρέπει να φύγω από αυτούς όπως και να 'χει;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Kataggelia.JPG

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, divo είπε

1) ειναι αδυναμια παροχης υπηρεσιας οποτε εισαι καλυμενος.

2) δεν κανεις διακοπη κανεις απευθειας φορητοτητα και αναλαμβανει ο παροχος που θα πας, τα περαιτερω. Απλα αενημερωσε τον οτι την θες αμεσα, γιατι εχουν αλλαξει τα πραγματα. Εδω σου λεει οτι αν απλα κανεις διακοπη χωρις να πας σε αλλη εταιρεια υπαρχει περιπτωση να χασεις το νουμερο σου

3) μπορεις να το διαπραγματευτεις, δεν ειναι απαραιτητο να φυγεις.

Ωραία. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έτσι κι αλλιώς φορητότητα είχα στα σχέδια να κάνω. Όταν λες ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα με τις φορητότητες τι εννοείς; Ότι αργούν πλέον αρκετά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, divo είπε

οχι. Εχει βγει νεος κανονισμος στην ΕΕΤΤ που μπορουν να σου κανουν αμμεσα φορητοτητα ή μετα απο 20; μερες.

Κατάλαβα. Σε αυτή την περίπτωση πάμε στο άμεσα. Και πάλι ευχαριστώ.

Δημοσ.
17 minutes ago, divo said:

οχι. Εχει βγει νεος κανονισμος στην ΕΕΤΤ που μπορουν να σου κανουν αμμεσα φορητοτητα ή μετα απο 20; μερες.

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι για να δηλώνει ο οτε αδυναμια σημαινει οτι η καμπινα δεν εχει vectoring. Πως πουλησαν 100mbps?

γιατι και vectoring να εχει μια καμπινα δεν εξασφαλιζει οτι θα πιασεις παντα τα 100.επισης οτι επεσε η ταχυτητα ποιος λεει οτο δεν εγινε πχ απο καλωδιακη και οχι απο απλα crosstalk?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, poulinos είπε

γιατι και vectoring να εχει μια καμπινα δεν εξασφαλιζει οτι θα πιασεις παντα τα 100.επισης οτι επεσε η ταχυτητα ποιος λεει οτο δεν εγινε πχ απο καλωδιακη και οχι απο απλα crosstalk?

Έχει vectoring η καμπίνα. Συγκεκριμένα έπιανε max rate 82 χωρίς vectoring, και όταν ενεργοποιήθηκε το vectoring έπιανε 103. Εκτός αυτού είχα ένα w9980 ρούτερ πάνω, που έπιανε 50 ακριβώς, πριν κάνω την 100άρα. Όταν ενεργοποιήθηκε το vectoring έπιανε 10. Ο jkoukos τότε μου είχε πει ότι χρειάζεται συμβατή συσκευή με το vectoring για να πιάνει τα μέγιστα. Και πραγματικά τα έπιανε τα 50 το ρούτερ του παρόχου. Είναι η δεύτερη φορά που ο ΟΤΕ δηλώνει αδυναμία να φτιαχτεί η γραμμή. Και φυσικά εγώ δεν έχω αυταπάτες ότι θα πιάσω τα 100 με άλλον πάροχο.

Δημοσ.
49 minutes ago, dj_takis said:

Έχει vectoring η καμπίνα. Συγκεκριμένα έπιανε max rate 82 χωρίς vectoring, και όταν ενεργοποιήθηκε το vectoring έπιανε 103. Εκτός αυτού είχα ένα w9980 ρούτερ πάνω, που έπιανε 50 ακριβώς, πριν κάνω την 100άρα. Όταν ενεργοποιήθηκε το vectoring έπιανε 10. Ο jkoukos τότε μου είχε πει ότι χρειάζεται συμβατή συσκευή με το vectoring για να πιάνει τα μέγιστα. Και πραγματικά τα έπιανε τα 50 το ρούτερ του παρόχου. Είναι η δεύτερη φορά που ο ΟΤΕ δηλώνει αδυναμία να φτιαχτεί η γραμμή. Και φυσικά εγώ δεν έχω αυταπάτες ότι θα πιάσω τα 100 με άλλον πάροχο.

και αλλο παροχο να βαλεις απο το ιδιο dslam θα παρεις και απο τον ιδιο χαλκο.ισως να.μην εχουν ορεξη να ασχοληθουν αν υπαρχει καλυτερο ζευγαρι που θα σου δινε 100 εκτος αν το εκαναν και τζιφος

Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

επισης το 9980 δεν υποστηριζει vectoring εκτος αν του βαλεις dd-wrt που εκει θα χασεις τα 5ghz.

Αυτό ακριβώς. Γι' αυτό γράφω ότι έπιανα 10 ενώ με του παρόχου 50. Το έγραψα για να τονίσω ότι η καμπίνα έχει vectoring, και ότι έπιανε τα 100 κάποτε.

Δημοσ.
13 hours ago, dj_takis said:

Αυτό ακριβώς. Γι' αυτό γράφω ότι έπιανα 10 ενώ με του παρόχου 50. Το έγραψα για να τονίσω ότι η καμπίνα έχει vectoring, και ότι έπιανε τα 100 κάποτε.

επαιζες οριακα στα 100.κατι αλλαξε ειτε λεγεται Crosstalk ειτε απο καμια καλωδιακη και πηρες την κατηφορα.

Δημοσ.
11 minutes ago, divo said:

Γιατι δεν αλλαζεις ρουτερ τοτε?

το εχει αλλαξει.απλα μας το ειπε αυτο για να μας δειξει οτι το vectoring εχει ηδη ενεργοποιηθει και επιανε 100 και τωρα απλα επεσε η ταχυτητα. απλα οταν ενεργοποιηθηκε το vectoring το tp link 9980 επεσε στα 10 λογω οτι δεν υποστηριζει.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, divo είπε

Γιατι δεν αλλαζεις ρουτερ τοτε?

3 ώρες πριν, poulinos είπε

το εχει αλλαξει.απλα μας το ειπε αυτο για να μας δειξει οτι το vectoring εχει ηδη ενεργοποιηθει και επιανε 100 και τωρα απλα επεσε η ταχυτητα. απλα οταν ενεργοποιηθηκε το vectoring το tp link 9980 επεσε στα 10 λογω οτι δεν υποστηριζει.

Αυτό ακριβώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...