Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια κατ΄αρχην  'ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ'  σε ολους  και στον καθενα ξεχωριστα οτι επιθυμει. θελω να δωσω ιντερνετ στο υπογειο μου, ενσυρματα απο LAN του ρουτερ μου (OTE SPEEDPORT PLUS στο ισογειο) με καλωδιο utp.  επιθυμω η συσκευη που θα μου προτεινεται (δεν ξερω αν λεγεται ACCESS POINT, REPEATER η οτιδηποτε αλλο) να δεχτει το καλωδιο ETHERNET σαν εισαγωγη για να παρει ιντερνετ,  και να μπορει να μου παρεχει εξοδους ETHERNET (συνδεση smart tv) αλλα και ασυρματο δικτυο. εκτιμω την tplink για την αξιοπιστια της χωρις αυτο να σημαινει οτι αποκλειω κατι αλλο. ευχαριστω.

Δημοσ.

Οι ασύρματες συσκευές σου δουλεύουν όλες στους 2,4GHz ή υπάρχουν και κάποιες στους 5GHz. Ρωτώ διότι υπάρχουν λύσεις για όλες τις περιπτώσεις.

Κανονικά σου κάνει ένα ΑΡ με πολλαπλές θύρες LAN, αλλά τέτοια είναι δυσεύρετα και μόνο ασύρματο router σε καλύπτει. Υπάρχει και η λύση απλού ΑΡ και ένα switch.

Τέλος μήπως έχεις εφεδρικό έα modem/router που σου έχει ξεμείνει από κάποιον πάροχο; Αν ναι, μπορεί και αυτό να σου δώσει λύση.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sinbad99 είπε

παιδια κατ΄αρχην  'ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ'  σε ολους  και στον καθενα ξεχωριστα οτι επιθυμει. θελω να δωσω ιντερνετ στο υπογειο μου, ενσυρματα απο LAN του ρουτερ μου (OTE SPEEDPORT PLUS στο ισογειο) με καλωδιο utp.  επιθυμω η συσκευη που θα μου προτεινεται (δεν ξερω αν λεγεται ACCESS POINT, REPEATER η οτιδηποτε αλλο) να δεχτει το καλωδιο ETHERNET σαν εισαγωγη για να παρει ιντερνετ,  και να μπορει να μου παρεχει εξοδους ETHERNET (συνδεση smart tv) αλλα και ασυρματο δικτυο. εκτιμω την tplink για την αξιοπιστια της χωρις αυτο να σημαινει οτι αποκλειω κατι αλλο. ευχαριστω.

Χρειάζεσαι ένα access point με πολλαπλές εξόδους ethernet (δηλαδη ενσωματωμένο switch) το οποιο μπορεις να εχεις και wifi δικτυο.

Οπως σου προειπε ο jkoukos μπορεις να χρησιμοποιήσεις και κάποιο παλιο modem router (το 90% κάνουν για αυτη τη δουλεια) αν απενεργοποησεις το dhcp του και ρυθμισεις το gateway να μην ειναι το ιδιο με του speedport. Been there, done it πολλες φορες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...