Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Spoiler

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!

Έχω αυτά που βλέπετε παρακατω και βρήκα αυτή την προσφορά αξίζει να πάρω κάτι?

Πωλείται ryzen3 2200g στα 90€ 6 μηνών δουλεμένος με υδροψυξη ΜΑξ 55βαθμους στο κουτί του μαζί με την αεροψυξη του ολοκαίνουργια αδουλευτη κ η asus dual gtx 1060 6 gb στα 300€

2136038024_(15).png.2a5c0715900b06d536d02853ec97026a.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, iSAD είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Πωλείται ryzen3 2200g στα 90€ 6 μηνών δουλεμένος με υδροψυξη ΜΑξ 55βαθμους στο κουτί του μαζί με την αεροψυξη του ολοκαίνουργια αδουλευτη κ η asus dual gtx 1060 6 gb στα 300€

Πολύ καλές τιμές θα τα πάρεις.

96€ έχει καινούργιος ο ryzen & 265€ η asus 1060 6gb . Έχω και εγω να σου πουλήσω μερικά πράγματα, σε φιλικές πάντα τιμές 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, iSAD είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Εγω παλι δεν καταλαβα που κολλαει το υπαρχον συστημα με τα πραγματα που βρηκες σε ''προσφορα''. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vagsta είπε

Εγω παλι δεν καταλαβα που κολλαει το υπαρχον συστημα με τα πραγματα που βρηκες σε ''προσφορα''. 

Το συστημα μου ειναι αυτο και ρωταω αμα αξιζει να τα παρω καποια απο αυτα , γιατι απο οσο ξερω πολλα δεν λειτουργουν και τοσο καλα μεταξυ τους 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, iSAD είπε

Το συστημα μου ειναι αυτο και ρωταω αμα αξιζει να τα παρω καποια απο αυτα , γιατι απο οσο ξερω πολλα δεν λειτουργουν και τοσο καλα μεταξυ τους 

Ο ryzen 2200 δεν κολλάει με το σύστημά σου είναι άλλο socket. H κάρτα γραφικών  όπως σου γράψανε παραπάνω στην πουλάνε ακριβά.  

Δημοσ.

Χρόνια πολλά, 

Απάντα στην παρακάτω φόρμα

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα (ή παιχνίδια) που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα αναβαθμίσουμε (τροφοδοτικό ποιο; κουτί;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...