iSAD Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Spoiler Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Έχω αυτά που βλέπετε παρακατω και βρήκα αυτή την προσφορά αξίζει να πάρω κάτι? Πωλείται ryzen3 2200g στα 90€ 6 μηνών δουλεμένος με υδροψυξη ΜΑξ 55βαθμους στο κουτί του μαζί με την αεροψυξη του ολοκαίνουργια αδουλευτη κ η asus dual gtx 1060 6 gb στα 300€
leros2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, iSAD είπε Απόκρυψη περιεχομένων Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Έχω αυτά που βλέπετε παρακατω και βρήκα αυτή την προσφορά αξίζει να πάρω κάτι? Πωλείται ryzen3 2200g στα 90€ 6 μηνών δουλεμένος με υδροψυξη ΜΑξ 55βαθμους στο κουτί του μαζί με την αεροψυξη του ολοκαίνουργια αδουλευτη κ η asus dual gtx 1060 6 gb στα 300€ Πολύ καλές τιμές θα τα πάρεις. 96€ έχει καινούργιος ο ryzen & 265€ η asus 1060 6gb . Έχω και εγω να σου πουλήσω μερικά πράγματα, σε φιλικές πάντα τιμές Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από leros2004 1
vagsta Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, iSAD είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Έχω αυτά που βλέπετε παρακατω και βρήκα αυτή την προσφορά αξίζει να πάρω κάτι? Πωλείται ryzen3 2200g στα 90€ 6 μηνών δουλεμένος με υδροψυξη ΜΑξ 55βαθμους στο κουτί του μαζί με την αεροψυξη του ολοκαίνουργια αδουλευτη κ η asus dual gtx 1060 6 gb στα 300€ Εγω παλι δεν καταλαβα που κολλαει το υπαρχον συστημα με τα πραγματα που βρηκες σε ''προσφορα''.
iSAD Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, vagsta είπε Εγω παλι δεν καταλαβα που κολλαει το υπαρχον συστημα με τα πραγματα που βρηκες σε ''προσφορα''. Το συστημα μου ειναι αυτο και ρωταω αμα αξιζει να τα παρω καποια απο αυτα , γιατι απο οσο ξερω πολλα δεν λειτουργουν και τοσο καλα μεταξυ τους
tazio Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, iSAD είπε Το συστημα μου ειναι αυτο και ρωταω αμα αξιζει να τα παρω καποια απο αυτα , γιατι απο οσο ξερω πολλα δεν λειτουργουν και τοσο καλα μεταξυ τους Ο ryzen 2200 δεν κολλάει με το σύστημά σου είναι άλλο socket. H κάρτα γραφικών όπως σου γράψανε παραπάνω στην πουλάνε ακριβά.
tanasen01 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Χρόνια πολλά, Απάντα στην παρακάτω φόρμα Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα (ή παιχνίδια) που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα αναβαθμίσουμε (τροφοδοτικό ποιο; κουτί;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα