Live in chaos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα σας, θελω να προμηθευτώ φορτιστή fast charge αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα iPhone πρώτη φορά σε IOS . Επίσης το καλώδιο της φόρτισης μου φαίνεται όχι απλά φτηνιάρικο αλλά γύφτικο όπως θέλω να πάρω και ξανά δυο καλώδια lighting η όπως τα λένε thanks in advance
ntsioupl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα, Για φορτιστή θα χρειαστείς φορτιστή από iPad https://www.skroutz.gr/c/1610/fortistes-tablet.html?from=catspan&keyphrase=apple+ipad+charger Για καλώδιο πάρε ότι θες αρκεί να είναι πιστοποιημένο mfi. Στο καλώδιο μη τσιγκουνευτεις γιατί κακής ποιότητας καλώδιο μπορεί να σου σκοτώσει το κινητό.
yazidis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Αν θες πραγματικο fast charge τοτε πρεπει να παρεις 29w wall adapter και usb-c to lightning καλωδιο. 1
bahamut_zero Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 αυτο που ειπε ο yazidis. κι απο οσο ξερω, αν και usb c τουβλακι θα βρεις που να βγαζει fast charge, το καλωδιο usb c- lightning της apple ειναι μονοδρομος. εναλλακτικα αν θες παρε οτι καλυτερο βρεις σε usb 3 τουβλακι, και καλωδιο προτεινω anker.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα