Προς το περιεχόμενο

Δείτε το trailer του Black Mirror: Bandersnatch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά μου φάνηκε βαρετό. Είχε και το ταμπλετ κάποια θέματα (με πέταγε έξω ή ήταν μέρος του σεναρίου; ) μετά  μου άρεσε περισσότερο. Μου θύμησε Donnie Darko με Matrix μαζί.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ksessalonikios είπε

Αρχικά σου κεντριζει το ενδιαφέρον το όλο project αλλά μετά από κανα 45λεπτο αρχίζει και κουράζει γιατί ουσιαστικά δεν μπορεις να δεις μια ιστορία αλλά πηγαινοερχεσαι μπρος-πισω. Ωραιο το πώς το εχουν δεσει με το θέμα της ταινίας αλλά πιστευω ήθελε λιγοτερες επιλογες

Συμφωνώ, την είδα χθες... Μετά κάποια φάση πια άρχισα να κουράζομαι... Θα μπορούσε να είναι δομημένο αλλιώς! Έφαγα μια μικροξενέρα η αλήθεια...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ather είπε

Αρχικά μου φάνηκε βαρετό. Είχε και το ταμπλετ κάποια θέματα (με πέταγε έξω ή ήταν μέρος του σεναρίου; ) μετά  μου άρεσε περισσότερο. Μου θύμησε Donnie Darko με Matrix μαζί.

Matrix σε κανένα επίπεδο. 

3 ώρες πριν, imblish είπε

βαρετή την είδα προχτές

έτσι και αλλιώς σε πάει από κει που θέλει 

και μετά από λίγο μπερδεύτηκε κιόλας γιατί χωρίς λόγο είχε εξαφανιστεί ο άλλος programmer αφού γύρισε πίσω μετά πάλι ξεκάρφωτα.

ενδιαφέρον το concept αλλά δεν μπορείς να κάθεσαι να δεις ταινία και να έχεις το νου σου να πατήσεις α ή β με το ποντίκι.

Σε παει εκει που θελει εσκεμενα το λεει και ο ιδιος άλλωστε σε μια επιλογή.

Ο καταλαβαίνεις,er ειχε λογο ... Και για τις εξηγήσεις που έδωσε και γύρισε πίσω διοτι επρεπε.

Ακομα και.αυτο που φαγανε στο καναπε παιζει ρολο και οτι ειπαν στο μπαλκόνι.

Αυτη η ταινια ειναι σαν το Matrix 1 Animatrix  η την καταλαβαίνεις, η οχι και δεν σου αρέσει.

29 λεπτά πριν, Netr0nic είπε

Συμφωνώ, την είδα χθες... Μετά κάποια φάση πια άρχισα να κουράζομαι... Θα μπορούσε να είναι δομημένο αλλιώς! Έφαγα μια μικροξενέρα η αλήθεια...

Πολυ καλη ιδεα και αρχή... Ομως θα συμφωνήσω και εγω ηταν ασχημα δομημένο επρεπε να την δω και να επιλέξω τα παντα για να βγαλει νοημα.

Επεξ/σία από Agony
  • Like 2
Δημοσ.

Παρολο που και εγω τελικα βαρεθηκα λογω κακης δομησης .Μπορω να πω οτι ειναι απο τα τις πιο super duper wow ιδεες  .

Το σταδιο ειναι εμβρυικο αλλα πολλα υποσχομενο .

ΟΙ αλλαγες που πρεπει νομιζω να γινουν ειναι οτι πρεπει να προστεθουν περισοτερες επιλογες και λιγοτερος χρονος επιλογης αναλογως της σκηνης ,δηλαδη σε σκηνη με ενταση να εχεις χρονο ισα ισα να διαβασεις τις επιλογες και 2-3 δευτερα να απαντησεις.(ειχα παιξει ενα παρομοιο παιχνιδι στο ps4 με μια παρεα παιδιων , σε εξοχικο πανω στο βουνο ) .

Το πρβλημα με αυτο το concept ειναι πως blockbuster ταινια δεν μπορει να παραχθει για κινηματογραφο ,ετσι ο μονος παραγωγος που μπορει να το κανει ειναι το netflix .Αλλα εαν θυμαμαι καλα και το netflix κανει καποια βηματα ωστε οι ταινιες παραγωγης του με μεγαλο budget να παιζουν πρωτα στον κινηματογραφο κ μετα στην πλατφορμα του οποτε το μελλον ειναι δυσοιωνο για αυτου του ειδους ταινιες.

Θα ηθελα να δω και κατι αλλο με το ιδιο concept με καλυτερη δομη εστω και εαν ειναι σε επεισοδιο καποιας σειρας.

Δημοσ.

Το είδα χτες ..Αν εξαιρέσεις το εκπληκτικό soundtrack κατα τ αλλα είναι αρκετά βαρετό . Το late shift στο xbox one ήταν πολύ καλύτερο με πολύ παραπάνω αγωνία 

Δημοσ.

Μόνο black mirror δεν ήταν αυτό ας μην κρυβόμαστε! Οκ ίσως σε κάποιους να άρεσε αλλά ως κάτι άλλο όχι ως το Black mirror Που αγαπήσαμε... Το μυαλό μου έγινε κιμάς απ τα πολλά μπροστά πίσω... Σε σημείο που κουράζεσαι πραγματικά... Απογοητεύτηκα! Κρίμα και η επιλογή ηθοποιών ήταν πένα! 

• Like 1
Δημοσ.

Παρακολουθησα την ταινια το μεσημερι!! Λοιπον βλακειες.

Κ ενιωσα σαν κοινωνικο πειραματοζωο.. επρεπε με το ζορρυ να επιλεξω αναμεσα σε τεμαχισμο.. η ... ενος ανθρωπου.. 

• Confused 1
Δημοσ.

Η ιδέα είναι καλή αλλά το πείραμα απέτυχε. 

Υπάρχει λόγος που δεν πιστεύω ότι θα πιάσει και το παραδέχεται η ίδια η "ταινία". 
Το πρόβλημα είναι ότι η διαδικασία της επιλογής σε κάνει να χάνεις την μαγεία γιατί αντί να την απολαμβάνεις κάθε φορά που σε βάζει να κάνεις κάποια επιλογή σε επαναφέρει στην πραγματικότητα, σε αναγκάζει να σκεφτείς αντί να χαθείς σε αυτήν γιατί αν δεν κάνεις την σωστή επιλογή θα χάσεις την ότι καλό έχει να σου προσφέρει.
Από την άλλη μπορεί να σε ξεγελάσει και να νομίζεις ότι έχεις επιλογή αλλά ότι και να κάνεις να έχει το ίδιο αποτέλεσμα αλλά αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση γιατί νιώθεις ότι σε κοροϊδεύει.

Η ταινίες είναι ακριβές, τα εναλλακτικά σενάρια με πολλές επιλογές σε θα χρειαστούν πολλούς πόρους, και γιατί να φτιάξει ένας παραγωγός μια ταινία 5 ώρες που οι περισσότερη θα δουν 1.5 ώρα και όχι δύο ταινίες 2 ωρών κτλ

Τα προβλήματα που δημιουργούν οι επιλογές τα παραδέχεται και μέσα στο σενάριο η ταινία.
Από την άλλη άμα το καλοσκεφτείς αναλώνεται πολύ στα προβλήματα των επιλογών και ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα  😋

Δημοσ.

Κατα την ταπεινη μου αποψη η τσινια αυτη δεν ειναι ταινια. Αυτο σημαινει οτι η πλοκβ δεν ειχε τη γραμικοτητα (λογω φυσικα επιλογης της Παραγωγης). Ελειπε η προσωπικη σκηνοθετικη αποψη. Επισης σκεφτομουν, με σποτελεσμα να χαχανιζω σαν βλακας, τον τζερτζελε που θα γινοταν αν προβαλονταν σε κινηματογραφικες αιθουσες και ο καθε θεατης κρατουσε στο χερι του και ενα επιλογεα\τηλεχειριστηριο.

Ναι, ειναι εξαιρετικο concept που μας επιτρεπει να συμμετεχουμε.

Οχι, δεν ειναι αυτο το Black Mirror.

Καλη Χρονια σε Ολους και σε Ολες!

Δημοσ.

Ταινία δεν το λες, περισσότερο demo είναι

Σε γενικές γραμμές μου άρεσε όπως μ αρέσουν και τα παιχνίδια αυτού του τύπου (Heavy rain, Detroit become human, Until Dawn κλπ)

Το μεγαλύτερο αρνητικό του ήταν αυτά τα μπρος-πίσω στο σενάριο. Κάνεις μια επιλογή και 5"-60" μετά σου λέει κατάμουτρα μαλακία έκανες, γύρνα πίσω και άλλαξε το. Ε, έτσι τι να 'χει να λέει; Αν δεν χτίσει λίγο πάνω στην επιλογή σου, αν δεν σε αφήσει να νιώθεις άσχημα για τις πράξεις σου για το υπόλοιπο της ταινίας χάνετε όλη η μαγεία

Αν οικονομικά πάντως τους συμφέρει να υιοθετήσουν το μοντέλο που ακολουθούν τα παιχνίδια που ανέφερα τότε στο μέλλον θα δούμε ωραία πραγματάκια

Δημοσ.

Την είδα. Στην αρχή εντυπωσιάζει η δυνατότητα επιλογής αποφάσεων στη ταινία. Γρήγορα όμως ξεφτίζει ο αρχικός εντυπωσιασμός, μιας και τα υπάρχοντα μονοπάτια ή δεν είναι πολύ ενδιαφέροντα από άποψη σεναρίου ή κάποια από αυτά είναι γελοία και δεν δένουν με την αμέσως προηγούμενη σκηνή. 

Γενικά το αρνητικό της νομίζω ότι είναι το κακό σενάριο, με αποτέλεσμα το όλο εγχείρημα να καταρρέει μετά από λίγο. Να απογυμνώνεται και να καταρρέει. 

Καλή πρώτη προσπάθεια, καλός πρώτος πειραματισμός. Αλλά θέλουμε περισσότερο βάθος και συνοχή. 

Δημοσ.

Ξεκίνησε καλά αλλά στην συνέχεια αποδείχτικε μάπα.Απο της πιο μάπα που έχω δει.Καλήτερα conan ο βάρβαρος παρά αυτή η μάπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...