Rebirth Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χρόνια πολλά, αρχικά, σε όλους και όλες. Είχα την τύχη να μου κλαπεί το αγαπημένο μου Redmi 3s Prime χθες γι' αυτό και ξεκινά η αναζήτηση. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από το VFM της Xiaomi (πέρα από τον τραγικό ήχο στην ηχογράφηση και στη λήψη βίντεο). Η ερώτηση είναι σαφής. Υπάρχει λόγος να δώσω κάτι παραπάνω για τα 5 Plus ή 6 Pro, αντί του Note 4X αυτή τη στιγμή; Γενικά δεν είμαι πολύ των μεγάλων οθονών και ενδεχομένως να μου ταίριαζε καλύτερα το 4X. Υπάρχει κάτι που δεν έχω σκεφτεί; Σίγουρα υστερώ σε γνώση σχετικά με τους επεξεργαστές (snapdragon, mediatek κλπ). Ευχαριστώ πολύ παιδιά ***Nομίζω πως πρέπει να μπει (δυνατά) στην εξίσωση και το Redmi Note 5 (4GB/64GB) στα 168. Είναι και το ταβάνι τιμής βασικά. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Rebirth
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Η διαφορά του note 5 με του 6 pro είναι μηδαμινή με μικρές πινελιές. Αν στο μπάτζετ σου είναι το note 5 πάρε αυτό. Το 4X το βγάζεις από την εξίσωση. 1
Rebirth Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστώ Saruman! Ναι οριακά είναι εντός μπάτζετ. Γνωρίζουμε αν το Note 5 έχει βγάλει θέματα; Το 4X (όχι το Νote) το πήρα πέρυσι δώρο στην κοπέλα μου και έχει βγει πολύ καλό. Γι' αυτό ίσως και η καλή εικόνα που έχω γι'αυτή τη σειρά. Το citismarket (Μεταμόρφωση) μου είπε ότι έχουν ετοιμοπαράδοτο το Note 5 και πως είναι Global. Είναι αξιόπιστο;
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Και το note 5 και το 4X(όχι το note) που έχω είναι "σκυλιά". Αν θες κοίταξε κάποιο που έχει διετή εγγύηση και με δικό του service.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα