Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Asus X540UB Intel 8250U 4c/8t 6Gb RAM, 256Gb SSD, Nvidia MX110 

Μην περιμενετε καμια φοβερη ποιοτητα κατασκευης η καλη μπαταρια, αλλα τετοια χαρακτηριστικα σε αυτα τα λεφτα δεν παιζουν.

Στο skroutz αρχιζει απο 600+ , στο Mediamarkt υποτιθεται το εχει σε XMAS offer στα 599ευρω.

Ο Γερμανος το εχει 479 ευρω στο internet και μεχρι 5/1 εχει και επιστροφη με Eurobank 10% οποτε βγαινει 431 ευρω. Τσαμπα πραμα.

https://www.germanos.gr/product/asus-laptop-x540ub-15-6/20376007/

Προσοχη οτι μπορει να ειναι και λαθος η τιμη γιατι στο συστημα τους το εχουν 549 ευρω στα καταστηματα. Πηγα σημερα και το πηρα και μου το περασαν σαν 70ε κουπονι και πληρωμη 479ε με την καρτα Eurobank στην τουρλα του Σαββατου και των εορτων. Οποτε δεν ξερω αν για σιγουρια πρεπει να γινει παραγγελια online η παντως αν πατε σε καταστημα σιγουρευτειτε οτι θα το παρετε στη σωστη τιμη που δειχνει στο site, και αν τυχον ειναι λαθος, προτου το διορθωσουν...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thrylos7 είπε

Μην περιμενετε καμια φοβερη ποιοτητα κατασκευης η καλη μπαταρια, αλλα τετοια χαρακτηριστικα σε αυτα τα λεφτα δεν παιζουν.

Στο skroutz αρχιζει απο 600+ , στο Mediamarkt υποτιθεται το εχει σε XMAS offer στα 599ευρω.

Ο Γερμανος το εχει 479 ευρω στο internet και μεχρι 5/1 εχει και επιστροφη με Eurobank 10% οποτε βγαινει 431 ευρω. Τσαμπα πραμα.

https://www.germanos.gr/product/asus-laptop-x540ub-15-6/20376007/

Προσοχη οτι μπορει να ειναι και λαθος η τιμη γιατι στο συστημα τους το εχουν 549 ευρω στα καταστηματα. Πηγα σημερα και το πηρα και μου το περασαν σαν 70ε κουπονι και πληρωμη 479ε με την καρτα Eurobank στην τουρλα του Σαββατου και των εορτων. Οποτε δεν ξερω αν για σιγουρια πρεπει να γινει παραγγελια online η παντως αν πατε σε καταστημα σιγουρευτειτε οτι θα το παρετε στη σωστη τιμη που δειχνει στο site, και αν τυχον ειναι λαθος, προτου το διορθωσουν...

εχει μοναδα dvd? και υποδοχη για ενσυρματο δικτυο?

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 ώρες πριν, sokelas είπε

εχει μοναδα dvd? και υποδοχη για ενσυρματο δικτυο?

ευχαριστω

https://www.asus.com/Laptops/ASUS-Laptop-X540UB/specifications/

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Στην φωτογραφία του Γερμανού έχει ενσύρματο δίκτυο. Κρίμα που είμαι στην επαρχία και δεν υπάρχει εδώ.

Δημοσ.

επειδη αλλα γραφει στο site και η φωτο πρεπει να ειναι απο αλλο μοντελο, οπως ειπε το παλικαρι που ανεβασε την προσφορα δεν εχει ουτε ενσυρματο ουτε dvd.

το παρηγγειλα και γω μεσω ιντερνετ με πιστωτικη eurobank πληρωμη πριν 10 λεπτα και στο site δειχνει μη διαθεσιμο πλεον.

μαλλον για κανα ακυρο το κοβω απο γερμανο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πέσει άκυρο,εσύ που πληρωσες με πιστωτική,τα χρήματα θα σου επιστραφούν σε δόσεις,όσες ακριβώς έβαλες.

Αν έβαλες πχ 10 δόσεις των 45€ (δεν ξέρω πόσο βγαίνει ακριβώς το ποσο τυχαία το είπα) θα σου επιστραφούν τα χρήματα σου σε 10 δόσεις.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχοντας παιξει λιγες ωρες μαζι του, να πω οτι σαν κατασκευη ειναι αρκετα φτηνιαρικο, πολυ πλαστικο, τουλαχιστον δε φαινεται εμφανησιακα τοσο, εχει μια απομιμιση brushed αλουμινιου, και σαν θετικο παρελκομενο ειναι πολυ ελαφρυ.

Dvd και ethernet δεν εχει, γενικα απο θυρες εχει μονο 3 usb, 1 hdmi και 3.5 minijack.

Η οθονη ειναι TN, αλλα παλευεται, 1080 αναλυση και κορεσμενα χρωματα (σε οσους αρεσουν). Γωνιες θεασης TN.

Ο ssd ειναι sandisk αποτι βλεπω στο device manager και δεν εχω βρει ακομα καπου online τι παιζει με τη μνημη. Υποθετω 4gb soldered και μια θυρα με 2gb dimm που καποια στιγμη θα αλλαξει σε 4gb dimm. Θα μπορουσαν ομως να ειναι και 2 dimms. Παντως δεν εχει ειδικο hatch για αλλαγη μονο ram/hdd, πρεπει να ξεβιδωσεις 10 βιδες και να σηκωσεις το keyboard για να αποκτησεις access.

Bloatware δεν ειχε ιδιαιτερο, δε χρειαστηκε καν να κανω format, 3-4 uninstall και 2-3 απενεργοποιησεις απο το startup.

Η gpu επισης (mx110) χωρις να την εχω τεσταρει, απο τα specs που ειχα δει ειναι maxwell πυρηνας σαν την παλια 920 και δεν ειναι οπως οι mx130 mx150 που ειναι pascal σαν την desktop 1030. Οποτε ειναι ψιλομαπα, αλλα δε βλαπτει.

Ισως φαινομαι αρνητικος, αλλα ειμαι απλα αυστηρος/αντικειμενικος και στο τελος της ημερας ολα ειναι θεμα τιμης. Στα 649 ευρω η στα 599 πχ που το εχουν προσφορα τα mediamarkt και public μακρια και αγαπημενοι.

Αλλα στα 430 ευρω θεωρω οτι ειναι ληστεια για αυτα που προσφερει δεδομενου οτι αυτος ο cpu θα σου βγαλει χρονια με τα 8threads, η οθονη ειναι 1080p εστω και TN (σημεια που δεν αλλαζουν), δε χρειαζεσαι καμια αναβαθμιση day1 αφου εχει 256 ssd και 6gb ram, αντε να διορθωσεις τη μνημη σε δευτερο χρονο για 8gb και proper dual channel η 12gb αν θες πιο πολλη, και σαν εξτραδακι παιρνεις την (κακη) mx110 αχρειαστη να ειναι αλλα που και που μπορει να φανει χρησιμη.

Επεξ/σία από Thrylos7
  • Like 7
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...