salu Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πριν λίγες μέρες έπεσα στον παρακάτω σύνδεσμο, και από ότι είδα έχουν όντως ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην μεταφορά των δεδομένων. Αν θέλετε δοκιμάστε το και πείτε μου και εσείς την γνώμη σας. Για εμένα ένα κακό ήταν το αυξημένο Ping που μου έδειξε κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό πρόγραμμα για εμένα που αναζητούσα καιρό κάτι light... με εξίσου καλό αποτέλεσμα!! Ελπίζω να διορθώσουν το προβληματάκι με ping σύντομα. Αναφορά σε κείμενο speedmeter - speedtest Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από salu 1
gregdel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δοκιμασε το ping σου εδω: www.speedtest.net
salu Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι γνωρίζω τι είναι το ping πολύ καλά, σύμφωνα με τους servers και τις τεχνολογίες τους θα έπρεπε να είναι χαμηλότερο, οπότε κάποιο σφάλμα υπάρχει στο λογισμικό τους... το μόνο κακό και ελπίζω να το φτιάξουν Ωστόσο cmd που έτρεξα να κάνω ping στο tools.macroweb.eu και macroweb.eu όλα δείχνουν ιδανικά !! Οπότε συνεχίζω να πιστεύω ότι το πρόβλημα τους είναι στο λογισμικό! Το κατέβασμα και το ανέβασμα είναι καλύτερο από κάθε πρόγραμμα που έχω δοκιμάσει ως σήμερα! Για να μην μιλήσω για την λειτουργικότητα του jitter... απλά είναι τέλειο 😍 Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από salu
infin1tyGR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το tools.macroweb.eu κάνει resolve σε server της Cloudflare επειδή χρησιμοποιεί υπηρεσίες της. Η Cloudflare έχει direct peering με τους ελληνικούς παρόχους και servers στην Ελλάδα, οπότε το ping που βλέπεις στο cmd είναι πολύ μικρό. Ο πραγματικός server όμως με τον οποίο γίνονται οι δοκιμές και η ανταλλαγή δεδομένων δεν είναι φυσικά στην Ελλάδα, οπότε το ping θα είναι αρκετά αυξημένο. Οπότε δεν έχει νόημα η δοκιμή μέσω του cmd που έκανες. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από infin1tyGR 1
salu Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 εσείς τι θα θέλατε να διορθωθεί σε επομένη αναβάθμιση;
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) {Main Server} Hosting by MacroWeb in Bucuresti, Romania γιαυτο βγάζει 100 + ms ping και 20 jitter ... Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
salu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Ναι, σε ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων είναι εντάξει.. οπότε τι χρειάζεται για ανάπτυξη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα