manosmanos13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Με το shazam δεν συνδέεται λογικά σωστά?
samniotis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Αν γνωρίζει κανείς με τον λογαριασμό που έχω και τα 2 echo dot δεν μπορώ να πάρω την προσφορά γιατί είχα πάρει το trial του ενός μήνα μέσα στο household είναι και η γυναίκα μου αν πάρει αυτή την προσφορά θα μπορεί να την μοιράζεται μαζί μου μέσω του household ώστε να παίζει απο τα echo dot ή το μοίρασμα ισχύει μόνο για apps/games & audible books???
slk200gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, matrixxx είπε Λιγοτερο απο 1€ στο ατομο για 3μηνο; Αν οχι, ειστε οφτοπικ, σταματηστε το παρακαλω. Βοηθα με λιγο στην σκέψη, δεν κανεις καθε μερα λίστες, 1 ε μια χαρα ειναι αν ομως ειναι μονιμο
_filippos_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 το τσίμπησα κατευθείαν. ευχαριστώ για την ενημέρωση!
Themos3 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Ρε μάγγες τι σκαλώματα είναι αυτά που τρώτε. Το ποστ ειναι ξεκάθαρο, 1 ευρώπουλο σου λέει για 3 μήνες αμαζον μιούζικ. Τι σχέση έχει το πόσο βγαίνει το μήνα στα 4 άτομα το spotify ή το πόσο μεγαλύτερη την έχει το Google music? Μιλάμε για ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΟ!
FoZzZ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μια χαρα για 3 μηνες κλεισαμε! Μετα λογικα θα βαλει το spotify για 3μηνο προσφορα οποτε μια χαρα. Thanks ts 1
panosss567 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Το Spotify έχει την ίδια προσφορά μέχρι σήμερα.
ikaros2 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Εμένα δε με αφήνει να το πάρω λόγω "country of residency", αν και δοκίμασα εκτός από Ελλάδα να δηλώσω UK, USA. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?
esertas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, ikaros2 είπε Εμένα δε με αφήνει να το πάρω λόγω "country of residency", αν και δοκίμασα εκτός από Ελλάδα να δηλώσω UK, USA. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Δεν ήταν μέχρι χθες; Νομίζω έληξε.
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μεχρι 2-1-2019 ελεγε οταν ανοιξε το θεμα.
geodyter Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Γιατί να μην επιλέξουμε από το αμερικάνικό; https://www.amazon.com/gp/dmusic/promotions/AmazonMusicUnlimited Γραφτηκα πριν λίγο με 3 months for EUR 0,99 – Limited Time Only EUR 6,99 per month after
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, geodyter είπε Γιατί να μην επιλέξουμε από το αμερικάνικό; https://www.amazon.com/gp/dmusic/promotions/AmazonMusicUnlimited Γραφτηκα πριν λίγο με 3 months for EUR 0,99 – Limited Time Only EUR 6,99 per month after Εκει σε παει ετσι και αλλιως το κλικ στο λινκ του #1, εχουν αναφερθει ολα αυτα και νωριτερα.
Zus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μετά την αγορά μην ξεχάσετε να επιλέξετε cancel subscription γιατί 1 Απριλίου θα φάτε 6,99€ στο κεφάλι και δεν θα είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα