Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν γνωρίζει κανείς

με τον λογαριασμό που έχω και τα 2 echo dot δεν μπορώ να πάρω την προσφορά γιατί είχα πάρει το trial του ενός μήνα

μέσα στο household είναι και η γυναίκα μου

αν πάρει αυτή την προσφορά θα μπορεί να την μοιράζεται μαζί μου μέσω του household ώστε να παίζει απο τα echo dot ή το μοίρασμα ισχύει μόνο για apps/games & audible books???

Δημοσ.
11 ώρες πριν, matrixxx είπε

Λιγοτερο απο 1€ στο ατομο για 3μηνο; Αν οχι, ειστε οφτοπικ, σταματηστε το παρακαλω.

Βοηθα με λιγο στην σκέψη, δεν κανεις καθε μερα λίστες, 1 ε μια χαρα ειναι αν ομως ειναι μονιμο

Δημοσ.

Ρε μάγγες τι σκαλώματα είναι αυτά που τρώτε.
Το ποστ ειναι ξεκάθαρο, 1 ευρώπουλο σου λέει για 3 μήνες αμαζον μιούζικ.
Τι σχέση έχει το πόσο βγαίνει το μήνα στα 4 άτομα το spotify ή το πόσο μεγαλύτερη την έχει το Google music?
Μιλάμε για ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΟ!

Δημοσ.

Εμένα δε με αφήνει να το πάρω λόγω "country of residency", αν και δοκίμασα εκτός από Ελλάδα να δηλώσω UK, USA. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ikaros2 είπε

Εμένα δε με αφήνει να το πάρω λόγω "country of residency", αν και δοκίμασα εκτός από Ελλάδα να δηλώσω UK, USA. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Δεν ήταν μέχρι χθες; Νομίζω έληξε.

• Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, geodyter είπε

Γιατί να μην επιλέξουμε από το αμερικάνικό;

https://www.amazon.com/gp/dmusic/promotions/AmazonMusicUnlimited

Γραφτηκα πριν λίγο με 

3 months for EUR 0,99 – Limited Time Only 

EUR 6,99 per month after 

Εκει σε παει ετσι και αλλιως το κλικ στο λινκ του #1, εχουν αναφερθει ολα αυτα και νωριτερα.  ;)

Δημοσ.

Μετά την αγορά μην ξεχάσετε να επιλέξετε cancel subscription γιατί 1 Απριλίου θα φάτε 6,99€ στο κεφάλι και δεν θα είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο 😛

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...